Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

nie jestem tu nowa, jesli ktos mnie jeszcze pamieta bo nie udzielalam sie bardzo dlugo ale zwyczajnie nie mam czasu. 

Poszukuje dobrej wrozki, profesjonalnej i szczerej, obiektywnej. Byly w moim zyciu 2 wrozki ktore poznalam na zywo i wszystko od nich sie sprawdzilo, jedna z nich nie zyje od 3 lat a druga gdzies wyjechala  i nikt z nia nie ma kontaktu. 

Moge sie spotkac na zywo z tym ze zyje za granica  wiec w gre wchodzi UK lub inne panstwo w Europie ale z wyprzedzeniem kilkutygodniowym , moge tez przez internet polaczyc sie na kamerce, ale zalezy mi zeby wrozka zawsze profesjonalnie podeszla do tematu i nie oszukala, bo chodzi o wazna dla mnie sprawe. Moze znacie kogos takiego i moglibyscie mi dac namiary ? Oczywiscie zaplace za wrozbe a i dla polecajacego odwdziecze sie. Sama wypadlam z tematu, nie wrozylam dlugo dla ludzi, a zaczelam w wieku 17 lat i moze to trwalo 2-3 lata oczywiscie nie codziennie) choc nawet dla mnie samej karty zawsze cos krecily, jak komus innemu stawialam karty wychodzily ukryte rzeczy o ktorych nikt nie wiedzial i zarowno ja jak i pytajacy byli w szoku, chwalili mnie. Sama potrzebuje wgladu w pare spraw, dziekuje z gory. Jesli ktos nie chce tutaj pisac tez loguje sie wiec prywatna wiadomosc jest jak najbardziej ok. pozdrawiam

Edytowane przez gucio19
  • Ismer zmienił tytuł na Szukam profesjonalnej wróżki