gucio19 Napisano 8 Lutego 2025 Napisano 8 Lutego 2025 (edytowane) Witam, nie jestem tu nowa, jesli ktos mnie jeszcze pamieta bo nie udzielalam sie bardzo dlugo ale zwyczajnie nie mam czasu. Poszukuje dobrej wrozki, profesjonalnej i szczerej, obiektywnej. Byly w moim zyciu 2 wrozki ktore poznalam na zywo i wszystko od nich sie sprawdzilo, jedna z nich nie zyje od 3 lat a druga gdzies wyjechala i nikt z nia nie ma kontaktu. Moge sie spotkac na zywo z tym ze zyje za granica wiec w gre wchodzi UK lub inne panstwo w Europie ale z wyprzedzeniem kilkutygodniowym , moge tez przez internet polaczyc sie na kamerce, ale zalezy mi zeby wrozka zawsze profesjonalnie podeszla do tematu i nie oszukala, bo chodzi o wazna dla mnie sprawe. Moze znacie kogos takiego i moglibyscie mi dac namiary ? Oczywiscie zaplace za wrozbe a i dla polecajacego odwdziecze sie. Sama wypadlam z tematu, nie wrozylam dlugo dla ludzi, a zaczelam w wieku 17 lat i moze to trwalo 2-3 lata oczywiscie nie codziennie) choc nawet dla mnie samej karty zawsze cos krecily, jak komus innemu stawialam karty wychodzily ukryte rzeczy o ktorych nikt nie wiedzial i zarowno ja jak i pytajacy byli w szoku, chwalili mnie. Sama potrzebuje wgladu w pare spraw, dziekuje z gory. Jesli ktos nie chce tutaj pisac tez loguje sie wiec prywatna wiadomosc jest jak najbardziej ok. pozdrawiam Edytowane 8 Lutego 2025 przez gucio19 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi