ivi123 Napisano 9 Lutego 2025 Napisano 9 Lutego 2025 Ciężkie czasy... Ech... Co dalej z firmą? Wypadla KAPŁAN rozmyślania co robić 1. Sytuacja obecna PAZ MIECZY. 9 KIJÓW, 7 MONET paź mieczy, to takie porywy nie do końca przemyślane, chce się dużo ale bez planu, 9 kijów to czekanie na to co się wydarzy, martwienie się, 7 monet - trzeba przeczekać 2. Na czym trzeba się skupic 6 MIECZY, KOCHANKOWIE, KOŁO FORTUNY Na zostawieniu problemów za sobą, na szukaniu nowych ludzi. Sytuacja się zmieni calkowicie 3. Kłopotliwe wpływy, kłopoty, na co uważać 3 KIJE, AS MONET, 8 KIJOW będzie kilka możliwości wyjścia z kłopotów, trzeba wybrać dobrze, nowe możliwości finansowe pojawia się szybko. Na horyzoncie 4. czy prowadzanie dalej firmy ma sens KRÓLOWA MONET, KRÓL PUCHARÓW! 4 KIELICHY pomoc jakiejś godnej zaufania osoby, stabilizacja emocjonalna, mimo pomocy będzie zwątpienie i myślenie o zamknieciu 5. Niespodziewane wydarzenia KRÓL KIJÓW, GŁUPIEC, RYCERZ MIECZY Pewny siebe mężczyzna zaproponuje zaczęcie czegoś od zera 6. Co dalej z firmą 8 monet, paź kijów, rycerz kijow Będzie praca, nowe propozycje, rozmowy 1 1 Cytuj
Amuletka Napisano 10 Lutego 2025 Napisano 10 Lutego 2025 Chodzi mi po głowie, że Kapłan to też ślub, czyli w biznesie fuzja/ połączenie dwóch firm. Drugie co mi chodzi po głowie, ale to już bardziej niuans to to, że prawo kościelne, czy prawo tradycji/ prawo zwyczajowe to nie zawsze to samo, co oficjalne prawo, choć bardzo często jedno i drugie się łączy. Może ktoś będzie miał jeszcze jakieś pomysły, ja pamiętam z różnych dyskusji, że Kapłan jest dość niejednoznaczny w interpretacji, ale zazwyczaj wróży jakiś stopień pomyślności . 1 Cytuj
ivi123 Napisano 10 Lutego 2025 Autor Napisano 10 Lutego 2025 Dziękuję. Dla mnie też rozważne, przemyślane dzialania 1 Cytuj
Ceres Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 W dniu 9.02.2025 o 21:08, ivi123 napisał: 1. Sytuacja obecna PAZ MIECZY. 9 KIJÓW, 7 MONET Zastój, brak perspektyw, czekanie na efekty, które nie wiadomo czy nadejdą. Niejasna przyszłośc. W dniu 9.02.2025 o 21:08, ivi123 napisał: 2. Na czym trzeba się skupic 6 MIECZY, KOCHANKOWIE, KOŁO FORTUNY Na wprowadzeniu zmian, to w jaki sposób firma jest prowadzona teraz nie polepszy jej sytuacji, trzeba czegoś nowego. W dniu 9.02.2025 o 21:08, ivi123 napisał: 3. Kłopotliwe wpływy, kłopoty, na co uważać 3 KIJE, AS MONET, 8 KIJOW Duża konkurencja W dniu 9.02.2025 o 21:08, ivi123 napisał: 4. czy prowadzanie dalej firmy ma sens KRÓLOWA MONET, KRÓL PUCHARÓW! 4 KIELICHY Firma ma perspektywy ale w chwili obecnej tych ich nie potrafisz dostrzec (4 kielichy) czy ma sens masz odpowiedź w pkt 2 czas na zmiany W dniu 9.02.2025 o 21:08, ivi123 napisał: 5. Niespodziewane wydarzenia KRÓL KIJÓW, GŁUPIEC, RYCERZ MIECZY Tez bym się zgodziła z tym, że będzie pomysł zaczęcia czegoś od nowa z tym iz ten pomysł nie jest gwarancją sukcesu. Rycerz Mieczy ma pomysł, plany ale nie patrzy na efekt końcowy. W dniu 9.02.2025 o 21:08, ivi123 napisał: 6. Co dalej z firmą 8 monet, paź kijów, rycerz kijow 8 monet to kontynuacja, długotrwałe skupianie się, praca nad czymś a paź i rycerz buław przynosza energię, pomysł. Myślę, że tu jest taka rada, że firma ma perspektywy ale będzziesz musiała w to włozyć dużo ciężkiej pracy a efekty nie pojawią się od razu. 1 1 Cytuj
ivi123 Napisano 19 Lutego 2025 Autor Napisano 19 Lutego 2025 Dziękuję. Jest taki przestój za granicą, że załamać się można. Wszyscy czekają do wiosny a żyć z czegoś trzeba. Jestem zalamana Cytuj
Ceres Napisano 19 Lutego 2025 Napisano 19 Lutego 2025 14 minut temu, ivi123 napisał: Dziękuję. Jest taki przestój za granicą, że załamać się można. Wszyscy czekają do wiosny a żyć z czegoś trzeba. Jestem zalamana wszędzie tak jest, rosna koszty, ludzie oszczędzają 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi