panna.marta Napisano 12 Lutego 2025 Napisano 12 Lutego 2025 W tym tygodniu mam dwie rekrutacje, ale tylko jedna z tych firm jest moim celem nr 1. Zawsze tam chciałam się dostać. 1. Jak pójdzie mi rozmowa z rekruterka kochankowie VI, umiarkowanie XIV, moc VIII dołożyłam as monet na początku jakiś chyba stres i niepewność, potem lepiej, może bede bardziej wyluzowana 2. Czy zaproponują mi tam pracę? Tu już pomijając milion etapów bardziej pytanie jaki będzie final całości? głupiec, rydwan VII, 6 buław Trochę się obawiam, że w tym głupku uznają, że jestem za młoda i mam mało doświadczenia. Może te dwie obok pokazują, że już kogoś mają albo obsadzą kogoś, kto będzie od reki? Jakie macie zdanie? 3 Cytuj
Maxii Napisano 13 Lutego 2025 Napisano 13 Lutego 2025 Tak na pierwszy rzut oka karty są dobre do pytania pierwszego, tylko Kochankowie wzbudzają lekki znak zapytania... A przy kartach na drugie pytanie jest 6 bulaw, które na końcu nigdy mi nie pokazało jeszcze odpowiedzi twierdzącej. Często wskazywało mi na inną kobietę. Mam nadzieję, że się mylę. Wygląda to tak, jakby już mieli kogos upatrzonego, inną kobietę. To odczyt czysto intuicyjny, nie bierz go do serca. Daj z siebie wszystko, myśl pozytywnie i pamiętaj z każdą kolejną rozmową mniej stresu jest, a więcej doświadczenia i luzu. 1 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 13 Lutego 2025 Ekspert Napisano 13 Lutego 2025 22 godziny temu, panna.marta napisał: Jak pójdzie mi rozmowa z rekruterka kochankowie VI, umiarkowanie XIV, moc VIII dołożyłam as monet Z roznowy powinnaś być zadowolona. Umiar pokazuje spokoj i opanowanie na poziomie master😎 Moc to wzięcie się w kupę, pokonanie swoich instynktów ale też i przede wszystkim- znalezienie sposobu by osiagnac cel. Może użycie odpowiednich słów podczas rozmowy? Kochankowie to dokonanie wyborow zgodnie z sercem i poczucie odpowiedniego zachowania. 22 godziny temu, panna.marta napisał: Czy zaproponują mi tam pracę? Tu już pomijając milion etapów bardziej pytanie jaki będzie final całości? głupiec, rydwan VII, 6 buław Niekoniecznie na stanowisko na które aplikujesz. Albo bedzie krotki okres próbny. Coś uda Ci się uzyskać poprzez tą rozmowę ale nie widzę tu zakonczonego procesu. 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 15 Lutego 2025 Autor Napisano 15 Lutego 2025 Jestem już po rozmowie. Jestem zadowolona chociaż pani mnie bardzo zaskoczyła od początku, ze cała rozmowa przebiegnie w języku angielskim i to mnie na początku trochę zestresowało. Ja się do tej firmy rekrutuję na dwa stanowiska jednocześnie. Mam dostać odpowiedź w ciągu dwóch tygodni. W dniu 13.02.2025 o 21:19, Maxii napisał: Tak na pierwszy rzut oka karty są dobre do pytania pierwszego, tylko Kochankowie wzbudzają lekki znak zapytania... A przy kartach na drugie pytanie jest 6 bulaw, które na końcu nigdy mi nie pokazało jeszcze odpowiedzi twierdzącej. Często wskazywało mi na inną kobietę. Mam nadzieję, że się mylę. Wygląda to tak, jakby już mieli kogos upatrzonego, inną kobietę. To odczyt czysto intuicyjny, nie bierz go do serca. Daj z siebie wszystko, myśl pozytywnie i pamiętaj z każdą kolejną rozmową mniej stresu jest, a więcej doświadczenia i luzu. Może kogoś maja, bo teraz jest pełno rekrutacji widmo a biorą sobie i tak kogoś albo z wewnątrz albo po znajomości. 1 2 Cytuj
panna.marta Napisano 18 Lutego 2025 Autor Napisano 18 Lutego 2025 Dostałam dzisiaj zaproszenie do kolejnego etapu. Jestem na prawdę bardzo pozytywnie zaskoczona i cieszę się. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi