nastek96 Napisano 13 Lutego 2025 Napisano 13 Lutego 2025 Pytanie kieruję do starszych użytkowników, którzy przerobili już pierwszą pozycję, a może nawet udało się im drugą. Czy sprawdziły Wam się karty określające dzieciństwo, wiek średni i wiek dojrzały? Mam wrażenie, że te pozycje są tak ogólne, że przy wieloznaczności AW możemy dopasować sobie wszystko autosugestią. Co sądzicie? 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 13 Lutego 2025 Ekspert Napisano 13 Lutego 2025 @nastek96 o tak o... Cesarzowa mi sie sprawdziła. Mam ją dwukrotnie w portrecie, w tym na miejscu na wiek średni- no i moje życie rodzinne nie do końca jest standardowe. Nie przywiązuję jednak wiejszej uwagi do portretu tarotowego, bardziej, co mam i co dzieje mi się w horoskopie. A jak u Ciebie? 1 Cytuj
nastek96 Napisano 13 Lutego 2025 Autor Napisano 13 Lutego 2025 Ja jestem jeszcze w pierwszej pozycji, więc niewiele mogę powiedzieć. Kiedyś porównywaliśmy na innym forum jak się może sprawdzić Śmierć i były punkty wspólne, ale generalnie ciężko mi coś powiedzieć, bo mógłbym wiele kart dopasować. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi