Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Idzie wiosna więc mi się szukacz znowu uaktywnił :)

Singielka, pomiędzy 40 a 50, w sensie półmetek, samotna matka.

Rozkład na 6 miesięcy do połowy sierpnia 2025

1. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? 9 Buław

Nie

2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XI SPRAWIEDLIWOŚĆ

Nie potoczy się, bo nikt się nie pojawi

3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Paź Buław

Tak, ktoś wleci a przynajmniej będzie próbował, z powrotem do mojego życia.

4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XIII ŚMIERĆ dobrałam Król Kielichów

To jedna z tych kart gdzie nie umiem odczytać kontekstu bez kolejnej więc dobrałam i wpadł król Kielichów. Więc wyszło mi, że ten ktoś postanowi sie postarać i dam mu szansę. Król Kielichów to skorpion zodiakalny a w moim zyciu było ich dwóch i próbują wrócić do mnie w kilkuletnich cyklach jak bumerangi. Ciekawe który to.

5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX PUSTELNIK, VII MIeczy

Nie pochłonie mnie ta relacja, raczej będę przeciągała, izolowała się i analizowała czy warto.

6. Czy w tym okresie stworzę związek? XV DIABEŁ, 4 Mieczy, 0 GŁUPIEC

Nie będzie związku, raczej jak juz to jakiś romans. Cos mnie będzie przed tym powstrzymywało.

Napisano

Ceres, trochę się nieproszona porządzę i zasugeruję, że a może warto poprosić karty o wskazówkę typu "co zrobić, żeby pojawił się ktoś fajny" :) albo "co zmienić w sobie, żeby być zadowoloną z swojego życia uczuciowego"?
Jesteś jedną z osób, która dużo daje z siebie tutaj na forum :), mi się w przypadku takich osób zawsze włącza myślenie "zapracowały sobie na dobry los" i chcę pomóc :), stąd moje sugestie, żeby zamiast liczyć na to co skapnie od losu, wziąć go w swoje ręce :wink:.

Napisano
29 minut temu, Amuletka napisał:

Ceres, trochę się nieproszona porządzę i zasugeruję, że a może warto poprosić karty o wskazówkę typu "co zrobić, żeby pojawił się ktoś fajny" :) albo "co zmienić w sobie, żeby być zadowoloną z swojego życia uczuciowego"?
Jesteś jedną z osób, która dużo daje z siebie tutaj na forum :), mi się w przypadku takich osób zawsze włącza myślenie "zapracowały sobie na dobry los" i chcę pomóc :), stąd moje sugestie, żeby zamiast liczyć na to co skapnie od losu, wziąć go w swoje ręce :wink:.

Z tym jest właśnie porblem mam ADHD i jestem ciężka w obsłudze. jak coś chce to nie potem, później, popracuję na o tylko tu i teraz zanim mi minie :)

• hmmm 1
Napisano
13 minut temu, Ceres napisał:

Z tym jest właśnie porblem mam ADHD i jestem ciężka w obsłudze. jak coś chce to nie potem, później, popracuję na o tylko tu i teraz zanim mi minie :)

Tylko czy naprawdę, naprawdę masz organiczne ADHD? Pytam ponieważ zauważyłam, że jeśli jacyś jesteśmy to zazwyczaj nam to nie przeszkadza, a jeśli przeszkadza to zazwyczaj jest to coś co nabyliśmy (wychowanie, choroba itd.) i nam nie służy. W przypadku ADHD słyszałam, że sporą rolę może odgrywać dieta, w sensie organizm ma specyficzne potrzeby, ale nie znam szczegółów niestety, wiem natomiast, że podobnie jest z depresją: niektórym osobom ustępuje po wyrównaniu braków mikro i makro, a przy obecnym jedzeniu Wszyscy takie braki mamy. To co chcę napisać to, żebyś pogrzebała w tym głębiej i zobaczyła czy nie ma w tym Twoim ADHD drugiego dna :).

Napisano
15 minut temu, Amuletka napisał:

Tylko czy naprawdę, naprawdę masz organiczne ADHD? Pytam ponieważ zauważyłam, że jeśli jacyś jesteśmy to zazwyczaj nam to nie przeszkadza, a jeśli przeszkadza to zazwyczaj jest to coś co nabyliśmy (wychowanie, choroba itd.) i nam nie służy. W przypadku ADHD słyszałam, że sporą rolę może odgrywać dieta, w sensie organizm ma specyficzne potrzeby, ale nie znam szczegółów niestety, wiem natomiast, że podobnie jest z depresją: niektórym osobom ustępuje po wyrównaniu braków mikro i makro, a przy obecnym jedzeniu Wszyscy takie braki mamy. To co chcę napisać to, żebyś pogrzebała w tym głębiej i zobaczyła czy nie ma w tym Twoim ADHD drugiego dna :).

Tak, autentyczne ADHD, niedobór dopaminy więc nieustanna podzielnośc uwagi, w głowie gra radio, które do nas mówi, mózg nieustannie szuka źródeł dopaminy, robię zawsze kilka rzeczy na raz, większośc nie kończę, pojęcie jutro, p[otem, kara, konsekwencje sa dla mnie tak realne, jak krzesło, na którym teraz siedzę, że dostanie skrzydeł i odelci, rozliczne hobby, amfetamina i metaamfetamina jest dla mnie lekiem, nie naćpam się nią, bo ona uzupełnia poziom dopaminy do stanu jak u innych ludzi :) Jak inni po tym by głupieli to ja sie uspokoję, bo przestane dzielic uwagę.

Napisano
2 minuty temu, Ceres napisał:

Tak, autentyczne ADHD, niedobór dopaminy więc nieustanna podzielnośc uwagi, w głowie gra radio, które do nas mówi, mózg nieustannie szuka źródeł dopaminy, robię zawsze kilka rzeczy na raz, większośc nie kończę, pojęcie jutro, p[otem, kara, konsekwencje sa dla mnie tak realne, jak krzesło, na którym teraz siedzę, że dostanie skrzydeł i odelci, rozliczne hobby, amfetamina i metaamfetamina jest dla mnie lekiem, nie naćpam się nią, bo ona uzupełnia poziom dopaminy do stanu jak u innych ludzi :) Jak inni po tym by głupieli to ja sie uspokoję, bo przestane dzielic uwagę.

Wychodzę z założenia, że jeśli nie jesteśmy zadowoleni z tego jak mamy teraz, to nie powinniśmy się zadowalać odpowiedziami, które mamy teraz. Ty Ceres podałaś mi swoją odpowiedź, a ja dalej będę sugerować byś szukała :wink:, ponieważ Twoja obecna odpowiedź może nie być jedyną :).

Napisano
Teraz, Amuletka napisał:

Wychodzę z założenia, że jeśli nie jesteśmy zadowoleni z tego jak mamy teraz, to nie powinniśmy się zadowalać odpowiedziami, które mamy teraz. Ty Ceres podałaś mi swoją odpowiedź, a ja dalej będę sugerować byś szukała :wink:, ponieważ Twoja obecna odpowiedź może nie być jedyną :).

Na tym to polega, ja szukam nieustannie.

• Lubię to! 1
Napisano

Zgadzam się z Twoimi interpretacjami, jedynie przy kimś z przeszłości myślę, że raczej dobiegnie Cię jakaś informacja typu ślub, rozwód, przeprowadzka itp, bo paź mi się z posłańcem kojarzy. Natomiast przy punkcie co wyszła Śmierć i dołożony Król Kielichów, myślę, że ta relacja nie będzie się toczyła, bo ten ktoś jest zajęty albo nie wykona ruchu (ta karta u mnie to totalny brak kontaktu i ruchu).

W tym czasie w sferze uczuciowej więcej myślenia i zastanawiania się, czy warto, czy chcesz, takie myślenie czy się znajdzie ktoś wartościowy i gdzie i czy nie lepiej, żeby było jak jest.

Ostatni punkt - myślę tak samo.

• Dziękuję 1
Napisano
4 godziny temu, Ceres napisał:

Nie ale ta karta tutaj trosze sugeruje ,że jeszcze jedna nogą tkwisz w poprzednich relacjach .Jeszcze tego nie przepracowałas . Zastanów się czy nie jest troszkę tak że potencjalnych kandydatów porównujesz z byłym lub byłymi partnerami . Jeżeli ktoś nawet by się pojawił to przy tej karcie nawet go nie zauważysz . 

Sprawiedliwość to karta karmy . Mamy to na co zasłużyliśmy . Odegnij i przepracuj przeszłość 

To nie jest dla mnie karta powrotu .Raczej czegoś o kimś się możesz dowiedzieć . 

4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XIII ŚMIERĆ dobrałam Król Kielichów

Król kielichów może sugerować że jest gdzieś mężczyzna do którego masz jeszcze uczucia albo Ci się tak wydaje . Śmierć może sugerować że będzie zmiana postrzegania tej osoby . Troszkę mi to wygląda tak jakby Twoje uczucia do kogoś mogły powstać z martwych. Możesz sobie o kimś po prostu przypomnieć 

5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX PUSTELNIK, VII MIeczy

Zastanów się czy nie jest troszkę tak że sama się oszukujesz . Skupiasz się chyba na rzeczach które nie są prawdziwe . 

Dla mnie te karty pokazują że może być powtórka z rozrywki . Nie wyciągniesz wniosków . Diabeł to nie tylko romans ale silne przyciąganie które może uzależniać . 4 mieczy pokazuje że pewne rzeczy zostały zawieszone (;taki mały odpoczynek żeby później powstać ) Głupiec początek drogi ale czasem to ta sama droga . Dla mnie tu karty pokazują że będzie Cię ciągnęło do czegoś co już znałaś . Nie odrobiłas lekcji i pójdziesz znowu ta sama drogą . 

• Lubię to! 1
  • Super 1
Napisano
16 godzin temu, Ceres napisał:

Pojawić się może, ale ty raczej będziesz niechętna i nieufna.

Zależy ile z siebie dasz. Generalnie podejdziesz do tego bardzo rzeczowo i ba chłodno. 

Będą jakieś rozmowy, kontakty

Skojarzyło mi się to z odświeżeniem tylko tej znajomości 

Odizolowanie 

Nie. Będziesz się czuła bardzo niepewnie. Nawet w pewnym momencie dasz sobie spokój.

• Lubię to! 1
  • 10 miesięcy temu...
Napisano
W dniu 17.02.2025 o 19:16, Ceres napisał:

Nie

Nie potoczy się, bo nikt się nie pojawi

Tak, ktoś wleci a przynajmniej będzie próbował, z powrotem do mojego życia.

To jedna z tych kart gdzie nie umiem odczytać kontekstu bez kolejnej więc dobrałam i wpadł król Kielichów. Więc wyszło mi, że ten ktoś postanowi sie postarać i dam mu szansę. Król Kielichów to skorpion zodiakalny a w moim zyciu było ich dwóch i próbują wrócić do mnie w kilkuletnich cyklach jak bumerangi. Ciekawe który to.

Nie pochłonie mnie ta relacja, raczej będę przeciągała, izolowała się i analizowała czy warto.

Nie będzie związku, raczej jak juz to jakiś romans. Cos mnie będzie przed tym powstrzymywało.

• Lubię to! 1
  • Ismer zmienił tytuł na Na faceta 6 miesięcy ZWERYFIKOWANY