Ceres Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 Idzie wiosna więc mi się szukacz znowu uaktywnił :) Singielka, pomiędzy 40 a 50, w sensie półmetek, samotna matka. Rozkład na 6 miesięcy do połowy sierpnia 2025 1. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? 9 Buław Nie 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XI SPRAWIEDLIWOŚĆ Nie potoczy się, bo nikt się nie pojawi 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Paź Buław Tak, ktoś wleci a przynajmniej będzie próbował, z powrotem do mojego życia. 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XIII ŚMIERĆ dobrałam Król Kielichów To jedna z tych kart gdzie nie umiem odczytać kontekstu bez kolejnej więc dobrałam i wpadł król Kielichów. Więc wyszło mi, że ten ktoś postanowi sie postarać i dam mu szansę. Król Kielichów to skorpion zodiakalny a w moim zyciu było ich dwóch i próbują wrócić do mnie w kilkuletnich cyklach jak bumerangi. Ciekawe który to. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX PUSTELNIK, VII MIeczy Nie pochłonie mnie ta relacja, raczej będę przeciągała, izolowała się i analizowała czy warto. 6. Czy w tym okresie stworzę związek? XV DIABEŁ, 4 Mieczy, 0 GŁUPIEC Nie będzie związku, raczej jak juz to jakiś romans. Cos mnie będzie przed tym powstrzymywało. Cytuj
Amuletka Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 Ceres, trochę się nieproszona porządzę i zasugeruję, że a może warto poprosić karty o wskazówkę typu "co zrobić, żeby pojawił się ktoś fajny" albo "co zmienić w sobie, żeby być zadowoloną z swojego życia uczuciowego"? Jesteś jedną z osób, która dużo daje z siebie tutaj na forum , mi się w przypadku takich osób zawsze włącza myślenie "zapracowały sobie na dobry los" i chcę pomóc , stąd moje sugestie, żeby zamiast liczyć na to co skapnie od losu, wziąć go w swoje ręce . Cytuj
Ceres Napisano 17 Lutego 2025 Autor Napisano 17 Lutego 2025 29 minut temu, Amuletka napisał: Ceres, trochę się nieproszona porządzę i zasugeruję, że a może warto poprosić karty o wskazówkę typu "co zrobić, żeby pojawił się ktoś fajny" albo "co zmienić w sobie, żeby być zadowoloną z swojego życia uczuciowego"? Jesteś jedną z osób, która dużo daje z siebie tutaj na forum , mi się w przypadku takich osób zawsze włącza myślenie "zapracowały sobie na dobry los" i chcę pomóc , stąd moje sugestie, żeby zamiast liczyć na to co skapnie od losu, wziąć go w swoje ręce . Z tym jest właśnie porblem mam ADHD i jestem ciężka w obsłudze. jak coś chce to nie potem, później, popracuję na o tylko tu i teraz zanim mi minie :) 1 Cytuj
Amuletka Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 13 minut temu, Ceres napisał: Z tym jest właśnie porblem mam ADHD i jestem ciężka w obsłudze. jak coś chce to nie potem, później, popracuję na o tylko tu i teraz zanim mi minie :) Tylko czy naprawdę, naprawdę masz organiczne ADHD? Pytam ponieważ zauważyłam, że jeśli jacyś jesteśmy to zazwyczaj nam to nie przeszkadza, a jeśli przeszkadza to zazwyczaj jest to coś co nabyliśmy (wychowanie, choroba itd.) i nam nie służy. W przypadku ADHD słyszałam, że sporą rolę może odgrywać dieta, w sensie organizm ma specyficzne potrzeby, ale nie znam szczegółów niestety, wiem natomiast, że podobnie jest z depresją: niektórym osobom ustępuje po wyrównaniu braków mikro i makro, a przy obecnym jedzeniu Wszyscy takie braki mamy. To co chcę napisać to, żebyś pogrzebała w tym głębiej i zobaczyła czy nie ma w tym Twoim ADHD drugiego dna . Cytuj
Ceres Napisano 17 Lutego 2025 Autor Napisano 17 Lutego 2025 15 minut temu, Amuletka napisał: Tylko czy naprawdę, naprawdę masz organiczne ADHD? Pytam ponieważ zauważyłam, że jeśli jacyś jesteśmy to zazwyczaj nam to nie przeszkadza, a jeśli przeszkadza to zazwyczaj jest to coś co nabyliśmy (wychowanie, choroba itd.) i nam nie służy. W przypadku ADHD słyszałam, że sporą rolę może odgrywać dieta, w sensie organizm ma specyficzne potrzeby, ale nie znam szczegółów niestety, wiem natomiast, że podobnie jest z depresją: niektórym osobom ustępuje po wyrównaniu braków mikro i makro, a przy obecnym jedzeniu Wszyscy takie braki mamy. To co chcę napisać to, żebyś pogrzebała w tym głębiej i zobaczyła czy nie ma w tym Twoim ADHD drugiego dna . Tak, autentyczne ADHD, niedobór dopaminy więc nieustanna podzielnośc uwagi, w głowie gra radio, które do nas mówi, mózg nieustannie szuka źródeł dopaminy, robię zawsze kilka rzeczy na raz, większośc nie kończę, pojęcie jutro, p[otem, kara, konsekwencje sa dla mnie tak realne, jak krzesło, na którym teraz siedzę, że dostanie skrzydeł i odelci, rozliczne hobby, amfetamina i metaamfetamina jest dla mnie lekiem, nie naćpam się nią, bo ona uzupełnia poziom dopaminy do stanu jak u innych ludzi :) Jak inni po tym by głupieli to ja sie uspokoję, bo przestane dzielic uwagę. Cytuj
Amuletka Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 2 minuty temu, Ceres napisał: Tak, autentyczne ADHD, niedobór dopaminy więc nieustanna podzielnośc uwagi, w głowie gra radio, które do nas mówi, mózg nieustannie szuka źródeł dopaminy, robię zawsze kilka rzeczy na raz, większośc nie kończę, pojęcie jutro, p[otem, kara, konsekwencje sa dla mnie tak realne, jak krzesło, na którym teraz siedzę, że dostanie skrzydeł i odelci, rozliczne hobby, amfetamina i metaamfetamina jest dla mnie lekiem, nie naćpam się nią, bo ona uzupełnia poziom dopaminy do stanu jak u innych ludzi :) Jak inni po tym by głupieli to ja sie uspokoję, bo przestane dzielic uwagę. Wychodzę z założenia, że jeśli nie jesteśmy zadowoleni z tego jak mamy teraz, to nie powinniśmy się zadowalać odpowiedziami, które mamy teraz. Ty Ceres podałaś mi swoją odpowiedź, a ja dalej będę sugerować byś szukała , ponieważ Twoja obecna odpowiedź może nie być jedyną . Cytuj
Ceres Napisano 17 Lutego 2025 Autor Napisano 17 Lutego 2025 Teraz, Amuletka napisał: Wychodzę z założenia, że jeśli nie jesteśmy zadowoleni z tego jak mamy teraz, to nie powinniśmy się zadowalać odpowiedziami, które mamy teraz. Ty Ceres podałaś mi swoją odpowiedź, a ja dalej będę sugerować byś szukała , ponieważ Twoja obecna odpowiedź może nie być jedyną . Na tym to polega, ja szukam nieustannie. 1 Cytuj
Maxii Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 Zgadzam się z Twoimi interpretacjami, jedynie przy kimś z przeszłości myślę, że raczej dobiegnie Cię jakaś informacja typu ślub, rozwód, przeprowadzka itp, bo paź mi się z posłańcem kojarzy. Natomiast przy punkcie co wyszła Śmierć i dołożony Król Kielichów, myślę, że ta relacja nie będzie się toczyła, bo ten ktoś jest zajęty albo nie wykona ruchu (ta karta u mnie to totalny brak kontaktu i ruchu). W tym czasie w sferze uczuciowej więcej myślenia i zastanawiania się, czy warto, czy chcesz, takie myślenie czy się znajdzie ktoś wartościowy i gdzie i czy nie lepiej, żeby było jak jest. Ostatni punkt - myślę tak samo. 1 Cytuj
Lunae Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 4 godziny temu, Ceres napisał: Idzie wiosna więc mi się szukacz znowu uaktywnił :) Singielka, pomiędzy 40 a 50, w sensie półmetek, samotna matka. Rozkład na 6 miesięcy do połowy sierpnia 2025 1. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? 9 Buław Nie ale ta karta tutaj trosze sugeruje ,że jeszcze jedna nogą tkwisz w poprzednich relacjach .Jeszcze tego nie przepracowałas . Zastanów się czy nie jest troszkę tak że potencjalnych kandydatów porównujesz z byłym lub byłymi partnerami . Jeżeli ktoś nawet by się pojawił to przy tej karcie nawet go nie zauważysz . 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XI SPRAWIEDLIWOŚĆ Sprawiedliwość to karta karmy . Mamy to na co zasłużyliśmy . Odegnij i przepracuj przeszłość 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Paź Buław To nie jest dla mnie karta powrotu .Raczej czegoś o kimś się możesz dowiedzieć . 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XIII ŚMIERĆ dobrałam Król Kielichów Król kielichów może sugerować że jest gdzieś mężczyzna do którego masz jeszcze uczucia albo Ci się tak wydaje . Śmierć może sugerować że będzie zmiana postrzegania tej osoby . Troszkę mi to wygląda tak jakby Twoje uczucia do kogoś mogły powstać z martwych. Możesz sobie o kimś po prostu przypomnieć 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX PUSTELNIK, VII MIeczy Zastanów się czy nie jest troszkę tak że sama się oszukujesz . Skupiasz się chyba na rzeczach które nie są prawdziwe . 6. Czy w tym okresie stworzę związek? XV DIABEŁ, 4 Mieczy, 0 GŁUPIEC Dla mnie te karty pokazują że może być powtórka z rozrywki . Nie wyciągniesz wniosków . Diabeł to nie tylko romans ale silne przyciąganie które może uzależniać . 4 mieczy pokazuje że pewne rzeczy zostały zawieszone (;taki mały odpoczynek żeby później powstać ) Głupiec początek drogi ale czasem to ta sama droga . Dla mnie tu karty pokazują że będzie Cię ciągnęło do czegoś co już znałaś . Nie odrobiłas lekcji i pójdziesz znowu ta sama drogą . 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 18 Lutego 2025 Napisano 18 Lutego 2025 16 godzin temu, Ceres napisał: 1. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? 9 Buław Pojawić się może, ale ty raczej będziesz niechętna i nieufna. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XI SPRAWIEDLIWOŚĆ Zależy ile z siebie dasz. Generalnie podejdziesz do tego bardzo rzeczowo i ba chłodno. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Paź Buław Będą jakieś rozmowy, kontakty 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XIII ŚMIERĆ dobrałam Król Kielichów Skojarzyło mi się to z odświeżeniem tylko tej znajomości 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX PUSTELNIK, VII MIeczy Odizolowanie 6. Czy w tym okresie stworzę związek? XV DIABEŁ, 4 Mieczy, 0 GŁUPIEC Nie. Będziesz się czuła bardzo niepewnie. Nawet w pewnym momencie dasz sobie spokój. 1 Cytuj
Ceres Napisano 6 Stycznia Autor Napisano 6 Stycznia W dniu 17.02.2025 o 19:16, Ceres napisał: Idzie wiosna więc mi się szukacz znowu uaktywnił :) Singielka, pomiędzy 40 a 50, w sensie półmetek, samotna matka. Rozkład na 6 miesięcy do połowy sierpnia 2025 1. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? 9 Buław Nie 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XI SPRAWIEDLIWOŚĆ Nie potoczy się, bo nikt się nie pojawi 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Paź Buław Tak, ktoś wleci a przynajmniej będzie próbował, z powrotem do mojego życia. 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XIII ŚMIERĆ dobrałam Król Kielichów To jedna z tych kart gdzie nie umiem odczytać kontekstu bez kolejnej więc dobrałam i wpadł król Kielichów. Więc wyszło mi, że ten ktoś postanowi sie postarać i dam mu szansę. Król Kielichów to skorpion zodiakalny a w moim zyciu było ich dwóch i próbują wrócić do mnie w kilkuletnich cyklach jak bumerangi. Ciekawe który to. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? IX PUSTELNIK, VII MIeczy Nie pochłonie mnie ta relacja, raczej będę przeciągała, izolowała się i analizowała czy warto. 6. Czy w tym okresie stworzę związek? XV DIABEŁ, 4 Mieczy, 0 GŁUPIEC Nie będzie związku, raczej jak juz to jakiś romans. Cos mnie będzie przed tym powstrzymywało. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi