Maxii Napisano 18 Lutego 2025 Napisano 18 Lutego 2025 (edytowane) Opis sytuacji: singiel. As denarów, 2 buław, 3 buław, 4 buław Jestem zaskoczona kartami 🙈 w tym momencie jestem zniechęcona randkami i nie jestem na żadnym portalu i zastanawiam się, czy to się nie zmieni w przyszłym miesiącu, bo jest szansa, przypatrywanie się, zastanawianie, ruch, oczekiwanie, karty seksualnej energii. Wszystko takie niejasne, bez żadnej konkretnej męskiej postaci, przekaż zupełnie jakbym miała wejść w coś bez zobowiązań? Nie jestem tym zainteresowana. 2 buław stojące obok 3 buław tez ciekawe, postac stoi i wypatruje, czeka, zastanawia się i podejmuje decyzję. Co myślicie? Edytowane 18 Lutego 2025 przez Maxii Cytuj
panna.marta Napisano 18 Lutego 2025 Napisano 18 Lutego 2025 Będzie coś się działo, jest ruch, jest potencjał, ale raczej nic konkretnego. Spotkania, randki, coś przelotnego. 1 Cytuj
Maxii Napisano 30 Marca 2025 Autor Napisano 30 Marca 2025 (edytowane) Weryfikacja Początek miesiąca to była wybuchowa mieszanka hormonów, wspominałam mile spotkanie i bardzo chciałam powtórkę i kontakt, ale nic z tego nie nastąpiło. Uczuciowo totalna porażka, nic się nie działo. Jedyne co, to przestałam tak bardzo myslec już pod koniec miesiąca i zrozumiałam, że to koniec czegokolwiek z tej relacji. Edytowane 30 Marca 2025 przez Maxii 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi