Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Opis sytuacji: singiel.

As denarów, 2 buław, 3 buław, 4 buław

Jestem zaskoczona kartami 🙈 w tym momencie jestem zniechęcona randkami i nie jestem na żadnym portalu i zastanawiam się, czy to się nie zmieni w przyszłym miesiącu, bo jest szansa, przypatrywanie się, zastanawianie, ruch, oczekiwanie, karty seksualnej energii. Wszystko takie niejasne, bez żadnej konkretnej męskiej postaci, przekaż zupełnie jakbym miała wejść w coś bez zobowiązań? Nie jestem tym zainteresowana.

2 buław stojące obok 3 buław tez ciekawe, postac stoi i wypatruje, czeka, zastanawia się i podejmuje decyzję.

Co myślicie?

Edytowane przez Maxii
Napisano

Będzie coś się działo, jest ruch, jest potencjał, ale raczej nic konkretnego. Spotkania, randki, coś przelotnego. 

• Dziękuję 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja

Początek miesiąca to była wybuchowa mieszanka hormonów, wspominałam mile spotkanie i bardzo chciałam powtórkę i kontakt, ale nic z tego nie nastąpiło. 

Uczuciowo totalna porażka, nic się nie działo. Jedyne co, to przestałam tak bardzo myslec już pod koniec miesiąca i zrozumiałam, że to koniec czegokolwiek z tej relacji.

Edytowane przez Maxii
  • Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
  • Ismer zmienił tytuł na Uczucia w marcu ZWERYFIKOWANE