panna.marta Napisano 18 Lutego 2025 Napisano 18 Lutego 2025 Jak pójdzie szukanie nowej pracy w marcu: 9 kielichów, umiarkowanie XIV, as buław, dołożona paź mieczy. trochę może bede mniej aktywna niż byłam. Ktoś się odezwie, ale ten paź to chyba mała kasa albo coś co mnie nie będzie satysfakcjonowało. 2 Cytuj
Amuletka Napisano 18 Lutego 2025 Napisano 18 Lutego 2025 Miałam pazia mieczy na kartę tygodnia dwa tygodnie temu i tak jak piszesz @panna.marta : wieści było sporo, ale nie takich jakbym chciała. Dla porównania na ubiegły tydzień wyszedł mi paź pucharów i wieści w końcu nadeszły takie, na jakie czekałam . Pomimo tego wydaje mi się, że Twoje samopoczucie nie będzie złe, bo wychodzi 9 pucharów+ Umiarkowanie . Ja bym to określiła jako taką letnią wodę: rewelacji nie ma, ale ruch jakiś jest, coś zostanie wprawione w ruch (as buław). Może na efekty w postaci otrzymania takiej pracy jakiej naprawdę chcesz będziesz potrzebować poczekać dłużej niż do końca marca ? Cytuj
Ceres Napisano 24 Lutego 2025 Napisano 24 Lutego 2025 (edytowane) W dniu 18.02.2025 o 11:37, panna.marta napisał: Jak pójdzie szukanie nowej pracy w marcu: 9 kielichów, umiarkowanie XIV, as buław, dołożona paź mieczy. Najpierw to nie pójdzie, może nie będzie ci sie chciało albo nie trafisz na żadną ciekawą ofertę. Ale później ruszysz z kopyta, 9 kielichów i as buław to dla mnie takie spełniające sie pragnienia W Paźiu Mieczy twoje działania zyskaja kierunek, taki powiew świeżości nastąpi. Edytowane 24 Lutego 2025 przez Ceres Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi