panna.marta Napisano 18 Lutego 2025 Napisano 18 Lutego 2025 I jeszcze jedno takie miłe pytanie. W marcu mamy ostatnie zajęcia z kursu, który robie od 3 miesięcy. Spotykamy się w innym mieście zrobić ostatnie zajęcia i świętować sukces. Jak będzie na tym wyjeździe ? 3 monet, sprawiedliwość XI, as monet dołożona 6 kielichów hmm dużo monet, więc może to będzie wartościowe spotkanie. 6 kieliszków miłe spotkanie, wspominanie. Ogólnie bardzo fajne karty. 2 Cytuj
Amuletka Napisano 18 Lutego 2025 Napisano 18 Lutego 2025 Może też być tak, że ten As Monet wskazuje na potencjał nawiązania jakiejś znajomości rokującej zawodowo na przyszłość. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Lutego 2025 Autor Napisano 18 Lutego 2025 6 godzin temu, Amuletka napisał: Może też być tak, że ten As Monet wskazuje na potencjał nawiązania jakiejś znajomości rokującej zawodowo na przyszłość. Niewykluczone. Myślę nad kontynuowaniem znajomości na polu zawodowym z jedna z trenerek. 1 Cytuj
Ceres Napisano 24 Lutego 2025 Napisano 24 Lutego 2025 W dniu 18.02.2025 o 11:51, panna.marta napisał: I jeszcze jedno takie miłe pytanie. W marcu mamy ostatnie zajęcia z kursu, który robie od 3 miesięcy. Spotykamy się w innym mieście zrobić ostatnie zajęcia i świętować sukces. Jak będzie na tym wyjeździe ? 3 monet, sprawiedliwość XI, as monet dołożona 6 kielichów Jakoś sztywno dla mnie, to nie będzie impreza w stylu Jak się bawić to sie bawić drzwi w..., stół zastawić :) tylko takie siedzenie i gadanie o kursie, wymienianie sie uwagami itp. W 6 Kielichach masz podsumowanie, że ta impreza to zakończenie tego etapu. W HB Świat czyli kurs, impreza i koniec, każdy idzie w swoja stronę. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 24 Lutego 2025 Autor Napisano 24 Lutego 2025 2 godziny temu, Ceres napisał: Jakoś sztywno dla mnie, to nie będzie impreza w stylu Jak się bawić to sie bawić drzwi w..., stół zastawić :) tylko takie siedzenie i gadanie o kursie, wymienianie sie uwagami itp. W 6 Kielichach masz podsumowanie, że ta impreza to zakończenie tego etapu. W HB Świat czyli kurs, impreza i koniec, każdy idzie w swoja stronę. no bo to nie ma być bal i biba na 102 tylko mamy skończyć ostatnie zajęcia i wyjść na obiad. 3 Cytuj
Ceres Napisano 24 Lutego 2025 Napisano 24 Lutego 2025 2 godziny temu, panna.marta napisał: no bo to nie ma być bal i biba na 102 tylko mamy skończyć ostatnie zajęcia i wyjść na obiad. No i własnie tak to widze po tych kartach :) grzecznie i bez ekscesów a po obiedzie każdy rozejdzie się w swoja stronę. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 17 Marca 2025 Autor Napisano 17 Marca 2025 Weryfikacja. Pojechałam chora. Wróciłam jeszcze bardziej chora. Zajęcia trwały bardzo długo. Przekroczyli ramy czasowe. Mi się bardzo dłużyło może dlatego, że po prostu zle się czułam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi