Weronika122 Napisano 20 Lutego 2025 Napisano 20 Lutego 2025 Jako karta dnia wypadła mi dziś Królowa denarów (w pozycji prostej) a więc dzień zaczął się spokojnie, odezwał się do mnie znajomy z Korei Południowej trochę porozmawialiśmy, młodsza siostra oddała swój dług (pożyczyłam jej niewielką sumę na fryzjera ) więc oddała z lekką nawiązką plus dostałam od niej za to mały upominek. Dzień jeszcze się nie skończył także może jeszcze coś miłego się przydarzy. Akurat lubię tą kartę bo zawsze coś dobrego mnie spotyka 😁 a jak jest u was jakie macie doświadczenia z tą kartą? 3 Cytuj
nastek96 Napisano 20 Lutego 2025 Napisano 20 Lutego 2025 U mnie Królowa Monet pokazywała zakupy. Rzeczywiście to fajna karta. 2 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 21 Lutego 2025 Ekspert Napisano 21 Lutego 2025 Fajna karta na dzień - mi pokazuje dysponowanie malymi dobrami( raz w tej karcie pożyczylam koleżance kostium na basen, innego dnia uzupelnialam mydło i papier toaletowy w pracy). 😅 2 Cytuj
Artemidaa Napisano 22 Lutego 2025 Napisano 22 Lutego 2025 Mi akurat dziś wypadła jako karta dnia :) 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi