Maxii Napisano 22 Lutego 2025 Napisano 22 Lutego 2025 Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie do końca przyszłego tygodnia. Jest ustalone "piątek/sobota, jesteśmy w kontakcie". Sytuacja wygląda tak, że to facet, który mi chodzi po głowie i postanowiłam ostatni raz ruszyc temat, bo po prostu strasznie mnie kreci i obiecałam sobie, że jak je odwola albo o nim nie wspomni, to znak, że naprawdę szkoda mojego czasu i skończę znajomość. Tak definitywnie! 4 buław, 8 denarów, Król kielichów Moja pierwsza myśl była taka, że Król kielichów siedzi i nic nie robi, a 8 denarów w ogóle jakoś nie kojarzy się ze spotkaniem... Jestem na "nie", ale odczyt jest intuicyjny. 4 buław pozytywnie rozpoczyna rozklad, ale ten środek jest w moim odczuciu słaby i koniec też nie przemawia do mnie. Co uważacie, co pokazała wam praktyka? 3 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 22 Lutego 2025 Moderator Napisano 22 Lutego 2025 Moim zdaniem przy takich statecznych kartach spotkania nie będzie, ale z drugiej strony nie czuć w tym rozkładzie dramaturgii 😜 więc myślę, że facet rzuci tekst typu: "hej, wiem że mieliśmy się zobaczyć, ale wyskoczyło mi coś w pracy, czego muszę dopilnować". Może zaproponować kolejny termin, na który przystaniesz 1 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 22 Lutego 2025 Napisano 22 Lutego 2025 Też uważam, że nie będzie spotkania. 4 buław to pierwsze sukcesy takie jak ustalenie terminu. Widać, że facet będzie zapracowany, ale pokazuje się jako Król, czyli osoba, która traktuje Cię poważnie. 1 1 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 22 Lutego 2025 Ekspert Napisano 22 Lutego 2025 2 godziny temu, Maxii napisał: Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie do końca przyszłego tygodnia. Jest ustalone "piątek/sobota, jesteśmy w kontakcie". 2 godziny temu, Maxii napisał: 4 buław, 8 denarów, Król kielichów Fajnie zadane pytanie bo dałaś pole do popisu kartom :D Nie widać tu smutku, stresu, rozczarowania - czy jest szansa, że bedziecie siedziec razem w domu? Ja bym tego weekendu tak zupelnie nie przekreślała bo jest 4 Buław i 8 Monet - może jakas dluga rozmowa na komunikatorze czy telefonie? 1 1 Cytuj
Maxii Napisano 22 Lutego 2025 Autor Napisano 22 Lutego 2025 5 minut temu, Gringe napisał: Fajnie zadane pytanie bo dałaś pole do popisu kartom :D Nie widać tu smutku, stresu, rozczarowania - czy jest szansa, że bedziecie siedziec razem w domu? Ja bym tego weekendu tak zupelnie nie przekreślała bo jest 4 Buław i 8 Monet - może jakas dluga rozmowa na komunikatorze czy telefonie? Dziękuję:) to z tego forum laaata temu dowiedziałam się o tym sformułowaniu i tak sobie już pytam zawsze :) Tak, spotkanie byłoby w domu :) 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 22 Lutego 2025 Ekspert Napisano 22 Lutego 2025 6 minut temu, Maxii napisał: Dziękuję:) to z tego forum laaata temu dowiedziałam się o tym sformułowaniu i tak sobie już pytam zawsze :) Tak, spotkanie byłoby w domu :) Uffff...fajnie, że nauka nie idzie w las 😁 Cytuj
Szept myśli Napisano 23 Lutego 2025 Napisano 23 Lutego 2025 Przy 2 dobrych kartach 4 buławy i Król Kielichów do spotkania może dojść. 8 denarów to mogą być plany, dogranie szczegółów. 1 1 Cytuj
Ceres Napisano 24 Lutego 2025 Napisano 24 Lutego 2025 W dniu 22.02.2025 o 20:02, Maxii napisał: Sytuacja wygląda tak, że to facet, który mi chodzi po głowie i postanowiłam ostatni raz ruszyc temat, bo po prostu strasznie mnie kreci i obiecałam sobie, że jak je odwola albo o nim nie wspomni, to znak, że naprawdę szkoda mojego czasu i skończę znajomość. Tak definitywnie! 4 buław, 8 denarów, Król kielichów A mi sie wydaje, że cos mu wypadnie, będzie musiał zostać w pracy albo coś zrobić. W HB Wisielec czyli nic nie ruszy ale ten Król Kielichów na końcu mnie intryguje więc może nie stawiałabym wszystkiego na ostrzy noża tylko poczekała na wyjaśnienie. 1 Cytuj
Maxii Napisano 1 Marca 2025 Autor Napisano 1 Marca 2025 Weryfikacja Napisałam do niego wczoraj, co z naszą kawą, na co on odpowiedział, że idzie w sobotę do pracy, ale dzis możemy się spotkać u niego albo u mnie. Zobaczyliśmy się u mnie, troszkę na niego czekałam, bo załatwiał jeszcze rzeczy związane z pracą, ale o wszystkim mnie informował. Dziękuję za pomoc! 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi