Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie do końca przyszłego tygodnia. Jest ustalone "piątek/sobota, jesteśmy w kontakcie".

Sytuacja wygląda tak, że to facet, który mi chodzi po głowie i postanowiłam ostatni raz ruszyc temat, bo po prostu strasznie mnie kreci i obiecałam sobie, że jak je odwola albo o nim nie wspomni, to znak, że naprawdę szkoda mojego czasu i skończę znajomość. Tak definitywnie! 

4 buław, 8 denarów, Król kielichów

Moja pierwsza myśl była taka, że Król kielichów siedzi i nic nie robi, a 8 denarów w ogóle jakoś nie kojarzy się ze spotkaniem... 

Jestem na "nie", ale odczyt jest intuicyjny. 4 buław pozytywnie rozpoczyna rozklad, ale ten środek jest w moim odczuciu słaby i koniec też nie przemawia do mnie.

Co uważacie, co pokazała wam praktyka?

• Lubię to! 3
  • Moderator
Napisano

Moim zdaniem przy takich statecznych kartach spotkania nie będzie, ale z drugiej strony nie czuć w tym rozkładzie dramaturgii 😜 więc myślę, że facet rzuci tekst typu: "hej, wiem że mieliśmy się zobaczyć, ale wyskoczyło mi coś w pracy, czego muszę dopilnować". Może zaproponować kolejny termin, na który przystaniesz

• Cool 1
  • Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Też uważam, że nie będzie spotkania. 4 buław to pierwsze sukcesy takie jak ustalenie terminu. Widać, że facet będzie zapracowany, ale pokazuje się jako Król, czyli osoba, która traktuje Cię poważnie. 

• Cool 1
  • Super 1
  • Dziękuję 1
  • Ekspert
Napisano
2 godziny temu, Maxii napisał:

Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie do końca przyszłego tygodnia. Jest ustalone "piątek/sobota, jesteśmy w kontakcie".

2 godziny temu, Maxii napisał:

Fajnie zadane pytanie bo dałaś pole do popisu kartom :D 

Nie widać tu smutku, stresu, rozczarowania - czy jest szansa, że bedziecie siedziec razem w domu? Ja bym tego weekendu tak zupelnie nie przekreślała bo jest 4 Buław i 8 Monet - może jakas dluga rozmowa na komunikatorze czy telefonie? 

• Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano
5 minut temu, Gringe napisał:

Fajnie zadane pytanie bo dałaś pole do popisu kartom :D 

Nie widać tu smutku, stresu, rozczarowania - czy jest szansa, że bedziecie siedziec razem w domu? Ja bym tego weekendu tak zupelnie nie przekreślała bo jest 4 Buław i 8 Monet - może jakas dluga rozmowa na komunikatorze czy telefonie? 

Dziękuję:) to z tego forum laaata temu dowiedziałam się o tym sformułowaniu i tak sobie już pytam zawsze :)

Tak, spotkanie byłoby w domu :) 

• Super 1
  • Ekspert
Napisano
6 minut temu, Maxii napisał:

Dziękuję:) to z tego forum laaata temu dowiedziałam się o tym sformułowaniu i tak sobie już pytam zawsze :)

Tak, spotkanie byłoby w domu :) 

Uffff...fajnie, że nauka nie idzie w las 😁

Napisano

Przy 2 dobrych kartach 4 buławy i Król Kielichów do spotkania może dojść. 

8 denarów to mogą być plany, dogranie szczegółów. 

• Cool 1
  • Dziękuję 1
Napisano
W dniu 22.02.2025 o 20:02, Maxii napisał:

Sytuacja wygląda tak, że to facet, który mi chodzi po głowie i postanowiłam ostatni raz ruszyc temat, bo po prostu strasznie mnie kreci i obiecałam sobie, że jak je odwola albo o nim nie wspomni, to znak, że naprawdę szkoda mojego czasu i skończę znajomość. Tak definitywnie! 

A mi sie wydaje, że cos mu wypadnie, będzie musiał zostać w pracy albo coś zrobić.  W HB Wisielec czyli nic nie ruszy ale ten Król Kielichów na końcu mnie intryguje więc może nie stawiałabym wszystkiego na ostrzy noża tylko poczekała na wyjaśnienie.

• Dziękuję 1
Napisano

Weryfikacja

Napisałam do niego wczoraj, co z naszą kawą, na co on odpowiedział, że idzie w sobotę do pracy, ale dzis możemy się spotkać u niego albo u mnie.

Zobaczyliśmy się u mnie, troszkę na niego czekałam, bo załatwiał jeszcze rzeczy związane z pracą, ale o wszystkim mnie informował.

Dziękuję za pomoc! 

• Lubię to! 3
  • Ismer zmienił tytuł na Spotkanie ZWERYFIKOWANE