mezza Napisano 22 Lutego 2025 Napisano 22 Lutego 2025 Aura: paź bulaw+8 mieczy+7 bulaw Będę się broniła przed rozpoczęciem nowych dzialan, a przyczyną będzie lęk, blokady w glowie. Praca: paź bulaw+ Krol Denarow+5 kielichow Przyjdą jakieś złe wiadomości, które mogą pogorszyć moje samopoczucie w pracy. Finanse: As Mieczy+ Umiarkowanie+3 kielichow Co wpadnie, to wypadnie. Pieniądze mogą pójść na jakieś wydarzenia towarzyskie. Milosc: paź mieczy+6 denarow+2 kielichow Poznanie kogoś, komunikacja? Relacje z otoczeniem: 9 denarow+2 kielichow+paź kielichow Powinno być harmonijnie, jakieś zaproszenia, aby spędzić milo czas Co dobrego przyjdzie: Sila+Rycerz Denarow+4 bulaw Odnajdę chęci, aby znow udzielać się towarzysko Rada: Krol Mieczy+Cesarzowa+Paź Denarow Działać z rozwagą i pewnością siebie. Poświęcić czas na kształcenie. Z góry dziękuję za pomoc 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 22 Lutego 2025 Ekspert Napisano 22 Lutego 2025 14 minut temu, mezza napisał: Aura: paź bulaw+8 mieczy+7 bulaw Będę się broniła przed rozpoczęciem nowych dzialan, a przyczyną będzie lęk, blokady w glowie. Miesiąc faktycznie upłynie trochę w nastroju bezradności i flustracji. 14 minut temu, mezza napisał: Praca: paź bulaw+ Krol Denarow+5 kielichow Przyjdą jakieś złe wiadomości, które mogą pogorszyć moje samopoczucie w pracy. Może ktoś z otoczenia pracowniczego probowac się wykazać. Może pojawić się ktoś nowy lub na szkolenie. W Krolu Denarów to Ty dyktujesz warunki w tym miesiącu w pracy. 5 Kielichów- żal za jakas dawną sytuacją/ przed zmianami w pracy/ albo przed odejsciem kogoś. 17 minut temu, mezza napisał: Finanse: As Mieczy+ Umiarkowanie+3 kielichow Co wpadnie, to wypadnie. Pieniądze mogą pójść na jakieś wydarzenia towarzyskie. Coś trzeba będzie wyjaśnić, sprostować( może coś z rachunkiem za wodę?..lub jakimkolwiek rachunkiem). 3 Kielichy to faktycznie jakieś towarzyskie wyjście. 18 minut temu, mezza napisał: Milosc: paź mieczy+6 denarow+2 kielichow Poznanie kogoś, komunikacja? Jakieś informacje( w powiazaniu z byłym), 6 denarow znow kojarzy mi się z jakims wyrownywaniem rachunku albo przyslugą dla kogoś( wraz z tymi 2 Kielichami). 20 minut temu, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: 9 denarow+2 kielichow+paź kielichow Samodzielność ale też w kontekście pytania i kolejnej karty - zakupy w czyimś towarzystwie? Paź Kielichów - jakby ktoś chciał Cię rozruszać i wyciągną na miasto( na zakupy). 22 minuty temu, mezza napisał: Co dobrego przyjdzie: Sila+Rycerz Denarow+4 bulaw Odnajdę chęci, aby znow udzielać się towarzysko Tak, wezmiesz się w kupę, znajdziesz sposob na siebie😁 Będziesz uparta i wyznaczysz sobie cel - do którego systematycznie będziesz dążyć. 4 Bulaw - pewne sprawy uwieńczone sukcesem. 24 minuty temu, mezza napisał: Rada: Krol Mieczy+Cesarzowa+Paź Denarow Działać z rozwagą i pewnością siebie. Poświęcić czas na kształcenie. Dzialać racjonalnie i strategicznie, w oparciu o infomacje i fakty. Cesarzowa - dogodzic sobie na zakupach :D Wykorzystać promocje i wyprzedazlże :) 1 Cytuj
Ceres Napisano 24 Lutego 2025 Napisano 24 Lutego 2025 W dniu 22.02.2025 o 22:12, mezza napisał: Aura: paź bulaw+8 mieczy+7 bulaw Z entuzjazmem podedziesz do nowego miesiąca, pełna energii i pomysłów i trafisz na przeszkodę (8 Mieczy) cos cie wyhamuje. 8 Mieczy z 7 Buław to dla mnie taki wewnętrzny konflikt, cos się zdarzy, co wyprowadzi cię z równowagi. W dniu 22.02.2025 o 22:12, mezza napisał: Praca: paź bulaw+ Krol Denarow+5 kielichow Koreluja mi te karty z poprzednimi w taki sposób, że ty paź Buław napalisz sie na coś na jakis pomysł w pracy, a potem zderzysz się z Królem Monet np szefem, który uzna to np za zbędne lub zbyt ryzykowne i tu twoje rozczarowanie w 5 kielichów wejdzie. Albo wersja nr 2 miałaś dostać premię, zlecenie na które czekałaś a król Monet je zastopował i stąd rozczarowanie. W dniu 22.02.2025 o 22:12, mezza napisał: Finanse: As Mieczy+ Umiarkowanie+3 kielichow Będziesz miała plan oszczędnościowy na coś co ci sprawi przyjemnośc, jakaś wycieczka albo impreza itp w większym gronie. W dniu 22.02.2025 o 22:12, mezza napisał: Milosc: paź mieczy+6 denarow+2 kielichow Miłości tu nie będzie ale może jakiś męski osobnik wnieść trochę świeżego powiewu w twoje życie, czymś cię zainteresować itp W dniu 22.02.2025 o 22:12, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: 9 denarow+2 kielichow+paź kielichow Te karty tez mi wyglądaja jakbyś miała kogoś poznać, taki początek znajomości, może randka. W dniu 22.02.2025 o 22:12, mezza napisał: Co dobrego przyjdzie: Sila+Rycerz Denarow+4 bulaw Uda ci się zrealizować coś, co planowałaś od dawna, będziesz miała poczucie, że cały ten wysiłek, który włożyłaś w to nie poszedł na marne. W dniu 22.02.2025 o 22:12, mezza napisał: Rada: Krol Mieczy+Cesarzowa+Paź Denarow Kierowanie się logika, analizowanie zanim podejmniesz decyzję. 1 Cytuj
mezza Napisano 3 Kwietnia 2025 Autor Napisano 3 Kwietnia 2025 W dniu 22.02.2025 o 22:12, mezza napisał: Aura: paź bulaw+8 mieczy+7 bulaw Bardzo trudny miesiac. Miałam wrażenie, że ciągle los rzuca mi nowe kłody pod nogi, z którymi muszę walczyć. Praca: paź bulaw+ Krol Denarow+5 kielichow Zwalniają ludzi, ja także muszę odejść, bo nie przedłuża mi już kontraktu. Finanse: As Mieczy+ Umiarkowanie+3 kielichow Starałam się racjonalnie podchodzić do wydatków. Nie było żadnych wydatków na wyjścia towarzyskie jak początkowo myślałam. Milosc: paź mieczy+6 denarow+2 kielichow Poznanie kogoś, komunikacja? Wsparcie w trudnych chwilach mojego eks. Nasze relacje bardzo się poprawiły. Relacje z otoczeniem: 9 denarow+2 kielichow+paź kielichow Powinno być harmonijnie, jakieś zaproszenia, aby spędzić milo czas Cały czas singiel, ale tak jak wyżej. Co dobrego przyjdzie: Sila+Rycerz Denarow+4 bulaw Odnajdę chęci, aby znow udzielać się towarzysko Nie było wyjść towarzyskich. Koleżeńskiej relacje i wsparcie mentalne eks Rada: Krol Mieczy+Cesarzowa+Paź Denarow Działać z rozwagą i pewnością siebie. Poświęcić czas na kształcenie. Z góry dziękuję za pomoc 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi