Ceres Napisano 24 Lutego 2025 Napisano 24 Lutego 2025 46 lat, samotna matka, bez faceta, dwa etaty zlecenie i rękodzielnik jarmarkowy. jak czytam karty to tak sie umawiam niby z nimi, że dla mnie najważniejsza jest zawsze ta pierwsza, reszta jest tak jakby uzupełnieniem dodatkiem. Aura: 4 Monet, XV DIABEŁ, As Buław, HB XX SĄD Marzec upłynie mi na rozmyślaniu skąd wziąść pieniądze a potrzebuje ich dużo, będę musiała oszczędzać ale będa mnie kusiły jakieś niezdrowe zachcianki, bardzo kusiły w tm Asie Buław z Diabłem. W HB jest Sąd więc chyba uda mi się nad tym zapanować. Praca: IV CESARZ, Paź Buław, Rycerz Mieczy HB CESARZ Ten Cesarz to na pewno nie mój szef od umowy zlecenia, nie ten typ człowieka. Więc może w sferze jeżeli chodzi o jarmarki z rękodziełem, ktoś mi zaproponuje wystawienie się gdzieś na w miarę korzystnych dla mnie warunkach. Ewentualnie w HB ten Cesarz będzie miał taka siłę przekonywania, że nawet jak niezbyt korzystne lub ryzykowne to dam sie namówić. Finanse: As Kielichów, Paź Mieczy, Królowa Monet HB I MAG As kielichów na płynące ze wszech stron pieniądze mi nie wygląda, z Paźiem Mieczy raczej na to, że będę miała znowu mnóstwo pomysłów jak je zarobić i może tym razem w Tej Królowej Denarów jakiś pomysł uda się zzrealizowac i zarobić. Ewentualnie będę kombinowała jak sprzedać samochów pod koniec miesiąca uda sie go sprzedać :) W HB Mag czyli jak dla mnie kombinowanie na wielu frontach. Uczucia: IV CESARZ, 4 Buław, Rycerz Mieczy HB MOC Ktos sie przytrafi ale jakoś Cesarz na uczucia to mi tak średnio podchodzi chyba że to będzie znajomośc z internetu, bo Cesarz mi się tak z dystansu kojarzy, daleko. Z tą domowa 4 Buław i Rycerzem Mieczy to bym obstawiała, że poznam kogoś przez internet, będę z nim spędzała całkiem sporo czasu rozmawiając i w HB Moc czyli wzbudzi moje zainteresowanie. Dom i otoczenie: As Monet, As Buław, Król Monet HB KAPŁANKA Tylko jedno mi się skojarzyło, znajdę mace jakiegoś fachowca, który zrobi jej remont pokoju. Fachowca szukamy od prawie roku. Niespodzianka: 2 Buław, 10 Monet, X KOŁO FORTUNY, HB 0 GŁUPIEC lub IV CESARZ Poznam kogoś dzięki komu poczuje powiew wiosny, zastrzyk energii, itp cos nowego to będzie albo wpadnę na genialny pomysł zarabiania pięniędzy i mnie ktoś w tym wspomoże. Ostrzeżenie: Paź Buław, 9 Kielichów, 2 Monet, HB XI SPRAWIEDLIWOŚĆ Paź buław jest impulsywny i ulega zachciankom 9 Kielichów, w 2 monet widziałabym namowy do zachowania umiaru i równowagi. W podsumowaniu Sprawiedliwość czyli umiar i przestrzeganie zasad powinnam wypracować. A w praktyce może nie szaleć za kierownicą, bo kolejny mandat może być bolesny. Efekty na koniec miesiąca (co zmieni się w moim życiu): 3 Monet, Paź Kielichów, 4 Kielichów, XXI ŚWIAT, 2 Monet, HB III CESARZOWA 3 Monet i Paź Kielichów to pojawienie sie kogoś w moim życiu w aspekcie uczuciowym, no serce mi drgnie, potem 4 Kielichów czyli lenistwo trzymanie sie tego co znam, nie ryzykowanie, potem leci Świat więc może jednak wyjdę z tej swojej strefy komfortu powodującej dyskomfort i narzekanie, że nic sie nie zmienia. 2 Monet dla mnie jest rozwojowa. W HB Mam Cesarzową czyli kogoś kto jest zadowolony, ktoś komuu się udało. Inne interpretacje mile widziane 1 Cytuj
mezza Napisano 26 Lutego 2025 Napisano 26 Lutego 2025 W dniu 24.02.2025 o 13:32, Ceres napisał: 46 lat, samotna matka, bez faceta, dwa etaty zlecenie i rękodzielnik jarmarkowy. jak czytam karty to tak sie umawiam niby z nimi, że dla mnie najważniejsza jest zawsze ta pierwsza, reszta jest tak jakby uzupełnieniem dodatkiem. Aura: 4 Monet, XV DIABEŁ, As Buław, HB XX SĄD Możesz blokować się przed jakimiś pokusami lub czymś, co uzależnia. Widziałabym tutaj jakieś duże pokłady namiętności. Praca: IV CESARZ, Paź Buław, Rycerz Mieczy HB CESARZ Ktoś może stawiać warunki, działać według jego zasad. Zaznacza się jakas szybka i nerwowa wymiana informacji. Może być trochę nerwowo. Finanse: As Kielichów, Paź Mieczy, Królowa Monet HB I MAG Powinno być dobrze, jeśli zaczerpniesz wiedzy, która pozwoli Ci ustabilizować finanse. Może cis związanego ze sprzedażą internetową. Uczucia: IV CESARZ, 4 Buław, Rycerz Mieczy HB MOC Mozliwe, że będą jakieś okazje do wyjść, ranskowania, ale nic stałego. Jedna ze stron Może bardziej darzyć do poznania drugiej osoby. Dom i otoczenie: As Monet, As Buław, Król Monet HB KAPŁANKA Jakas nowa energia, stabilność. Niespodzianka: 2 Buław, 10 Monet, X KOŁO FORTUNY, HB 0 GŁUPIEC lub IV CESARZ Wizyta kogoś z rodziny lub jakieś dodatkowe pieniądze na dziecko. Ostrzeżenie: Paź Buław, 9 Kielichów, 2 Monet, HB XI SPRAWIEDLIWOŚĆ Uważaj, aby nie ciągnąć kilka srok za ogon dla własnych przyjemności. Podchodz racjonalnie do nowych pomysłów i ofert. Efekty na koniec miesiąca (co zmieni się w moim życiu): 3 Monet, Paź Kielichów, 4 Kielichów, XXI ŚWIAT, 2 Monet, HB III CESARZOWA 3 Monet i Paź Kielichów to pojawienie sie kogoś w moim życiu w aspekcie uczuciowym, no serce mi drgnie, potem 4 Kielichów czyli lenistwo trzymanie sie tego co znam, nie ryzykowanie, potem leci Świat więc może jednak wyjdę z tej swojej strefy komfortu powodującej dyskomfort i narzekanie, że nic sie nie zmienia. 2 Monet dla mnie jest rozwojowa. W HB Mam Cesarzową czyli kogoś kto jest zadowolony, ktoś komuu się udało. Inne interpretacje mile widziane 1 Cytuj
panna.marta Napisano 9 Marca 2025 Napisano 9 Marca 2025 W dniu 24.02.2025 o 13:32, Ceres napisał: Aura: 4 Monet, XV DIABEŁ, As Buław, HB XX SĄD Bedziesz bardziej pilnować dobytku Praca: IV CESARZ, Paź Buław, Rycerz Mieczy HB CESARZ Myślę, ze nawiążesz jakieś kontakty Finanse: As Kielichów, Paź Mieczy, Królowa Monet HB I MAG Mozesz mieć rozkmine i analizować cos pod katem zysku i strat, ale wydaje się, ze podejmiesz mądra decyzję Uczucia: IV CESARZ, 4 Buław, Rycerz Mieczy HB MOC Bedziesz otwarta i pewna siebie może bedziesz z kimś romansować Dom i otoczenie: As Monet, As Buław, Król Monet HB KAPŁANKA Jakaś inwestycja w cos ważnego dla Ciebie jesli fachowiec, to moze byc dość kosztowny Niespodzianka: 2 Buław, 10 Monet, X KOŁO FORTUNY, HB 0 GŁUPIEC lub IV CESARZ Jakas nowa znajomość Ostrzeżenie: Paź Buław, 9 Kielichów, 2 Monet, HB XI SPRAWIEDLIWOŚĆ Uwazaj ma jakies niedomowienja pod kątem finansowym lub jakas umowa Efekty na koniec miesiąca (co zmieni się w moim życiu): 3 Monet, Paź Kielichów, 4 Kielichów, XXI ŚWIAT, 2 Monet, HB III CESARZOWA Remont jak nic! 1 Cytuj
Ceres Napisano 31 Marca 2025 Autor Napisano 31 Marca 2025 Weryfikacja, dziękuję wszystkim za interpretacje W dniu 24.02.2025 o 13:32, Ceres napisał: Aura: 4 Monet, XV DIABEŁ, As Buław, HB XX SĄD Marzec upłynie mi na rozmyślaniu skąd wziąść pieniądze a potrzebuje ich dużo, będę musiała oszczędzać ale będa mnie kusiły jakieś niezdrowe zachcianki, bardzo kusiły w tm Asie Buław z Diabłem. W HB jest Sąd więc chyba uda mi się nad tym zapanować. Miesiąc oszczędzania i zaciskania pasa, spłaciłam większą częśc zaległości z lutego Praca: IV CESARZ, Paź Buław, Rycerz Mieczy HB CESARZ Ten Cesarz to na pewno nie mój szef od umowy zlecenia, nie ten typ człowieka. Więc może w sferze jeżeli chodzi o jarmarki z rękodziełem, ktoś mi zaproponuje wystawienie się gdzieś na w miarę korzystnych dla mnie warunkach. Ewentualnie w HB ten Cesarz będzie miał taka siłę przekonywania, że nawet jak niezbyt korzystne lub ryzykowne to dam sie namówić. Podpisałam nowa umowe na 2 miesiące, dostałam się na 3 jarmarki, na których mi zależało, odpowiedzi przyszły mailem Finanse: As Kielichów, Paź Mieczy, Królowa Monet HB I MAG As kielichów na płynące ze wszech stron pieniądze mi nie wygląda, z Paźiem Mieczy raczej na to, że będę miała znowu mnóstwo pomysłów jak je zarobić i może tym razem w Tej Królowej Denarów jakiś pomysł uda się zzrealizowac i zarobić. Ewentualnie będę kombinowała jak sprzedać samochów pod koniec miesiąca uda sie go sprzedać :) W HB Mag czyli jak dla mnie kombinowanie na wielu frontach. Kombinowałam jak sie da skąd wziąść pieniądze, kusiło mnie kilka rzeczy dla przyjemności wręcz miałam obsesję ale nie wydałam na to pieniędzy. Uczucia: IV CESARZ, 4 Buław, Rycerz Mieczy HB MOC Ktos sie przytrafi ale jakoś Cesarz na uczucia to mi tak średnio podchodzi chyba że to będzie znajomośc z internetu, bo Cesarz mi się tak z dystansu kojarzy, daleko. Z tą domowa 4 Buław i Rycerzem Mieczy to bym obstawiała, że poznam kogoś przez internet, będę z nim spędzała całkiem sporo czasu rozmawiając i w HB Moc czyli wzbudzi moje zainteresowanie. A nic, zero kompletne, niekogo nowego nawet nie poznałam oprócz nowego portiera w pewnej firmie gdzie jeżdżę, który gapi sie na mnie jakoś dziwnie i zagaduje o moje zycie prywatne, portier typ starego oblecha w wieku mojego ojca. Dom i otoczenie: As Monet, As Buław, Król Monet HB KAPŁANKA Tylko jedno mi się skojarzyło, znajdę matce jakiegoś fachowca, który zrobi jej remont pokoju. Fachowca szukamy od prawie roku. Przebrałam rzeczy diecka i pozbyłam się tych za małych, remontu nie było chyba że to, że matka pomalowała sobie sama pokój sie liczy. Niespodzianka: 2 Buław, 10 Monet, X KOŁO FORTUNY, HB 0 GŁUPIEC lub IV CESARZ Poznam kogoś dzięki komu poczuje powiew wiosny, zastrzyk energii, itp cos nowego to będzie albo wpadnę na genialny pomysł zarabiania pięniędzy i mnie ktoś w tym wspomoże. Zapisałam się na siłownię, tak z nienacka i nie znudziło mnie po miesiącu. Ostrzeżenie: Paź Buław, 9 Kielichów, 2 Monet, HB XI SPRAWIEDLIWOŚĆ Paź buław jest impulsywny i ulega zachciankom 9 Kielichów, w 2 monet widziałabym namowy do zachowania umiaru i równowagi. W podsumowaniu Sprawiedliwość czyli umiar i przestrzeganie zasad powinnam wypracować. A w praktyce może nie szaleć za kierownicą, bo kolejny mandat może być bolesny. Efekty na koniec miesiąca (co zmieni się w moim życiu): 3 Monet, Paź Kielichów, 4 Kielichów, XXI ŚWIAT, 2 Monet, HB III CESARZOWA 3 Monet i Paź Kielichów to pojawienie sie kogoś w moim życiu w aspekcie uczuciowym, no serce mi drgnie, potem 4 Kielichów czyli lenistwo trzymanie sie tego co znam, nie ryzykowanie, potem leci Świat więc może jednak wyjdę z tej swojej strefy komfortu powodującej dyskomfort i narzekanie, że nic sie nie zmienia. 2 Monet dla mnie jest rozwojowa. W HB Mam Cesarzową czyli kogoś kto jest zadowolony, ktoś komuu się udało. Schudłam 4 kilo a tak pozatym to jakoś ten miesiac nie zmienił mnie ani nic w moim otoczeniu. 1 Cytuj
Ceres Napisano 8 Kwietnia 2025 Autor Napisano 8 Kwietnia 2025 W dniu 24.02.2025 o 13:32, Ceres napisał: Uczucia: IV CESARZ, 4 Buław, Rycerz Mieczy HB MOC Ktos sie przytrafi ale jakoś Cesarz na uczucia to mi tak średnio podchodzi chyba że to będzie znajomośc z internetu, bo Cesarz mi się tak z dystansu kojarzy, daleko. Z tą domowa 4 Buław i Rycerzem Mieczy to bym obstawiała, że poznam kogoś przez internet, będę z nim spędzała całkiem sporo czasu rozmawiając i w HB Moc czyli wzbudzi moje zainteresowanie. Ponowna Weryfikacja Ha a jednak ktos sie przydarzył tylko ja nie zajarzyłam :D w sensie nie brałam go pod uwagę, bo mi to na podryw nie wyglądało, dopiero teraz mnie olśniło jak z kolesiem dzisiaj rozmawiałam, o co mu chodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi