Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie paliłam, zaoszczędziłam więc zaszalałam. Opinie w necie poozytywne ale ciekawią mnie efekty końcowe na mnie. Mam sie ujedrnić i odcellulicić i ma to wspomóc redukcję wagi.

Czy po zakończenu serii 10 zabiegów efekty będą dla mnie zadowalające ?

VI KOCHANKOWIE, 6 Monet, 6 Kielichów

Na pierwszt rzut oka wygląda złowieszczo 666 :D Ale goła kobieta na mojej karcie Kochankowie wygląda całkiem, całkiem.  6 denarów z 6 kielichów kojarzy mi się cofanie w czasie a ja byłam wcześniej zadowolona ze swojego wyglądu gdyz mieściłam sie w rozmiar 36. Więc powiedziałabym, że będę zadowolona.

• Dobre! 1
Napisano

Drenaż limfatyczny to zabieg, który zmniejsza opuchliznę. On zadziała tylko w stanach chorobowych, gdy jest problem z odpływem limfy. On jest tak delikatny, że sam w sobie raczej nie zadziała uędrniająco.

Faktycznie jest 666 :kanon:

Kochankowie to taka karta ,,na dwoje babka wróżyła". Nie jestem pewien, czy ona mówi o zadowoleniu. Raczej wskazuje na wahanie i możliwość wyboru. Być może ktoś Ci zaproponuje pomocni wskaże jakieś miejsce jakie już znasz? Czy miałaś kiedyś podobne zabiegi? 

• Dziękuję 1
Napisano (edytowane)
14 godzin temu, Ceres napisał:

Nie paliłam, zaoszczędziłam więc zaszalałam. Opinie w necie poozytywne ale ciekawią mnie efekty końcowe na mnie. Mam sie ujedrnić i odcellulicić i ma to wspomóc redukcję wagi.

Na pierwszt rzut oka wygląda złowieszczo 666 :D Ale goła kobieta na mojej karcie Kochankowie wygląda całkiem, całkiem.  6 denarów z 6 kielichów kojarzy mi się cofanie w czasie a ja byłam wcześniej zadowolona ze swojego wyglądu gdyz mieściłam sie w rozmiar 36. Więc powiedziałabym, że będę zadowolona.

Roześmiałam się, masz super poczucie humoru :) 

Hmmm nie mam żadnego doświadczenia z analizą kart pod kątem zdrowia, więc tak bazując na emocjach:

- nie widać rozczarowania, smutku

Ale... mam wrażenie, że nie pójdziesz na te zabiegi, bo jest karta Kochankow, czyli wybór i 6 denarów z 6 kielichów mi się tu skojarzyła z doradztwem, rozmową, poradą, tak jakby ktoś Ci miał doradzić, że to niekoniecznie będzie dobre/skuteczne albo wybierzesz tylko jeden z nich.

Jakby była Gwiazda, Cesarzowa, Krolowa denarów albo buławowa albo nawet 9 denarów, to bym była na tak... ale tu niby okej, bo pozytywne są wszystkie, ale coś mi tu nie pasuje, zeby ocenić stopień zadowolenia. A może na coś innego się zdecydujesz za radą spechalisty z tej branży? 🤔

Jestem bardzo ciekawa weryfikacji!

Edytowane przez Maxii
  • Dziękuję 1
Napisano

Pójdę na pewno, bo już zapłaciłam a 2 tys po drodze nie chodzi. A w rozkładzie nie o zdrowie pytam tylko efekty zewnętrzne, wizualne i wygląd:)

• O.K 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Daj znać czy warto, bo sama powinnam sobie takie coś ogarnąć. 

wydaje mi się, że skorzystasz jeszcze z czegoś dodatkowego i do tego dopłacisz. 

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 24.02.2025 o 23:38, nastek96 napisał:

Czy miałaś kiedyś podobne zabiegi? 

właśnie nie :)

Napisano
20 godzin temu, panna.marta napisał:

wydaje mi się, że skorzystasz jeszcze z czegoś dodatkowego i do tego dopłacisz. 

juz dokupiłam :D rowerek poziomy :D

• 1 miesiąc temu...
Napisano
W dniu 24.02.2025 o 21:44, Ceres napisał:

WERYFIKACJA

To tak ogólne wrażenie to takie, że wydałam na to więcej niz to było warte. Wykupiłam 10 lipo, 10 drenaż i 10 elektro. Za taka kasę spodziewałabym sie lepszych i większych efektów.  Jakis jest w sensie cellulit na nogach mniejszy ale % to bym powiedziała że może z 20%.  Ogólnie rozczarowana trochę jestem.

• Lubię to! 1
  • Ismer zmienił tytuł na Liposukcja ultradźwiękowa i drenaż limfatyczny ZWERYFIKOWANE