Ceres Napisano 24 Lutego 2025 Napisano 24 Lutego 2025 Nie paliłam, zaoszczędziłam więc zaszalałam. Opinie w necie poozytywne ale ciekawią mnie efekty końcowe na mnie. Mam sie ujedrnić i odcellulicić i ma to wspomóc redukcję wagi. Czy po zakończenu serii 10 zabiegów efekty będą dla mnie zadowalające ? VI KOCHANKOWIE, 6 Monet, 6 Kielichów Na pierwszt rzut oka wygląda złowieszczo 666 :D Ale goła kobieta na mojej karcie Kochankowie wygląda całkiem, całkiem. 6 denarów z 6 kielichów kojarzy mi się cofanie w czasie a ja byłam wcześniej zadowolona ze swojego wyglądu gdyz mieściłam sie w rozmiar 36. Więc powiedziałabym, że będę zadowolona. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 24 Lutego 2025 Napisano 24 Lutego 2025 Drenaż limfatyczny to zabieg, który zmniejsza opuchliznę. On zadziała tylko w stanach chorobowych, gdy jest problem z odpływem limfy. On jest tak delikatny, że sam w sobie raczej nie zadziała uędrniająco. Faktycznie jest 666 Kochankowie to taka karta ,,na dwoje babka wróżyła". Nie jestem pewien, czy ona mówi o zadowoleniu. Raczej wskazuje na wahanie i możliwość wyboru. Być może ktoś Ci zaproponuje pomocni wskaże jakieś miejsce jakie już znasz? Czy miałaś kiedyś podobne zabiegi? 1 Cytuj
Maxii Napisano 25 Lutego 2025 Napisano 25 Lutego 2025 (edytowane) 14 godzin temu, Ceres napisał: Nie paliłam, zaoszczędziłam więc zaszalałam. Opinie w necie poozytywne ale ciekawią mnie efekty końcowe na mnie. Mam sie ujedrnić i odcellulicić i ma to wspomóc redukcję wagi. Czy po zakończenu serii 10 zabiegów efekty będą dla mnie zadowalające ? VI KOCHANKOWIE, 6 Monet, 6 Kielichów Na pierwszt rzut oka wygląda złowieszczo 666 :D Ale goła kobieta na mojej karcie Kochankowie wygląda całkiem, całkiem. 6 denarów z 6 kielichów kojarzy mi się cofanie w czasie a ja byłam wcześniej zadowolona ze swojego wyglądu gdyz mieściłam sie w rozmiar 36. Więc powiedziałabym, że będę zadowolona. Roześmiałam się, masz super poczucie humoru :) Hmmm nie mam żadnego doświadczenia z analizą kart pod kątem zdrowia, więc tak bazując na emocjach: - nie widać rozczarowania, smutku Ale... mam wrażenie, że nie pójdziesz na te zabiegi, bo jest karta Kochankow, czyli wybór i 6 denarów z 6 kielichów mi się tu skojarzyła z doradztwem, rozmową, poradą, tak jakby ktoś Ci miał doradzić, że to niekoniecznie będzie dobre/skuteczne albo wybierzesz tylko jeden z nich. Jakby była Gwiazda, Cesarzowa, Krolowa denarów albo buławowa albo nawet 9 denarów, to bym była na tak... ale tu niby okej, bo pozytywne są wszystkie, ale coś mi tu nie pasuje, zeby ocenić stopień zadowolenia. A może na coś innego się zdecydujesz za radą spechalisty z tej branży? 🤔 Jestem bardzo ciekawa weryfikacji! Edytowane 25 Lutego 2025 przez Maxii 1 Cytuj
Ceres Napisano 25 Lutego 2025 Autor Napisano 25 Lutego 2025 Pójdę na pewno, bo już zapłaciłam a 2 tys po drodze nie chodzi. A w rozkładzie nie o zdrowie pytam tylko efekty zewnętrzne, wizualne i wygląd:) 1 Cytuj
panna.marta Napisano 8 Marca 2025 Napisano 8 Marca 2025 Daj znać czy warto, bo sama powinnam sobie takie coś ogarnąć. wydaje mi się, że skorzystasz jeszcze z czegoś dodatkowego i do tego dopłacisz. 1 Cytuj
Ceres Napisano 9 Marca 2025 Autor Napisano 9 Marca 2025 W dniu 24.02.2025 o 23:38, nastek96 napisał: Czy miałaś kiedyś podobne zabiegi? właśnie nie :) Cytuj
Ceres Napisano 9 Marca 2025 Autor Napisano 9 Marca 2025 20 godzin temu, panna.marta napisał: wydaje mi się, że skorzystasz jeszcze z czegoś dodatkowego i do tego dopłacisz. juz dokupiłam :D rowerek poziomy :D Cytuj
Ceres Napisano 25 Kwietnia 2025 Autor Napisano 25 Kwietnia 2025 W dniu 24.02.2025 o 21:44, Ceres napisał: Czy po zakończenu serii 10 zabiegów efekty będą dla mnie zadowalające ? VI KOCHANKOWIE, 6 Monet, 6 Kielichów Na pierwszt rzut oka wygląda złowieszczo 666 :D Ale goła kobieta na mojej karcie Kochankowie wygląda całkiem, całkiem. 6 denarów z 6 kielichów kojarzy mi się cofanie w czasie a ja byłam wcześniej zadowolona ze swojego wyglądu gdyz mieściłam sie w rozmiar 36. Więc powiedziałabym, że będę zadowolona. WERYFIKACJA To tak ogólne wrażenie to takie, że wydałam na to więcej niz to było warte. Wykupiłam 10 lipo, 10 drenaż i 10 elektro. Za taka kasę spodziewałabym sie lepszych i większych efektów. Jakis jest w sensie cellulit na nogach mniejszy ale % to bym powiedziała że może z 20%. Ogólnie rozczarowana trochę jestem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi