Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sa dwie imprezy plenerowe, na które bardzo chciałabym sie dostać

1. Kraków - Rękawka

Dostanę się: XV DIABEŁ, 10 Buław, III CESARZOWA

Tak dosłownie bym to odczytała, że mam lęk wysokości więc wjechać na ten kopiec będzie dla mnie trudne ale na końcu Cesarzowa czyli wjechałam. W sensie sie dostałam.

Jaka będzie pogoda? 8 Monet

U mnie kolo w kuuźni cos przetapia na karcie więc obstawiam upał, żar lejący się z z nieba.

Zadowolenia finansowe?  Paź Kielichów, As Buław, Król Kielichów

Finasowo wydje mi się, że kiepsko będzie chociaz spędzę czas w miłej atmosferze.

2. Kraków - Emaus

Dostanę się: 0 GŁUPIEC, Rycerz Monet, Paź Buław

Tak

Jaka będzie pogoda? VI KOCHANKOWIE

Taka wiosenna, rześka pogoda, może wiać trochę ale bez opadów.

Zadowolenia finansowe?  Królowa Buław, 4 Buław, Król Mieczy

Tuta finansowo powinno być w miarę dobrze, bez kokosów ale wyjdę na swoje.

Czas weryfikacji pod koniec kwietnia :)

Napisano (edytowane)

Obstawiałabym drugą imprezę, ładne karty wyszły. Kochankowie kojarzą mi się z wiosną :) zadowolenie finansowe też powinno być:)

Edytowane przez Maxii
  • Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano

Myślę, że w pierwsze miejsce nie dostaniesz się z powodów finansowych, stwierdzisz że nie warta skóra za wyprawkę. W tym terminie co będzie obstawiam pogodę w której z jakiś powodów będzie trzeba siedzieć pod jakimś zadaszeniem. Myślę, że będzie padało, taki jednostajny nudny kapuśniaczek.

Natomiast w drugim będzie ok, co do pogody przyjemmy wiaterek, cieplutko, ale nie upalnie. Finansowo również tak jak mówisz- będzie dobrze 😀 

• Dziękuję 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja

W dniu 26.02.2025 o 20:47, Ceres napisał:

1. Kraków - Rękawka

Dostanę się: XV DIABEŁ, 10 Buław, III CESARZOWA

Tak dosłownie bym to odczytała, że mam lęk wysokości więc wjechać na ten kopiec będzie dla mnie trudne ale na końcu Cesarzowa czyli wjechałam. W sensie sie dostałam.

Tak,dostałam się

Jaka będzie pogoda? 8 Monet

U mnie kolo w kuźni cos przetapia na karcie więc obstawiam upał, żar lejący się z z nieba.

Upał ale z przyjemnym wiaterkiem od czasu do czasu

Zadowolenia finansowe?  Paź Kielichów, As Buław, Król Kielichów

Finasowo wydje mi się, że kiepsko będzie chociaz spędzę czas w miłej atmosferze.

Finansowo bardzo dobrze, o wiele lepiej niż się spodziewałam

W dniu 26.02.2025 o 20:47, Ceres napisał:

2. Kraków - Emaus

Dostanę się: 0 GŁUPIEC, Rycerz Monet, Paź Buław

Tak

Jaka będzie pogoda? VI KOCHANKOWIE

Taka wiosenna, rześka pogoda, może wiać trochę ale bez opadów.

Zadowolenia finansowe?  Królowa Buław, 4 Buław, Król Mieczy

Tuta finansowo powinno być w miarę dobrze, bez kokosów ale wyjdę na swoje.

Finansowo nie dołożyłam i nawet wyszłam na lekki plus ale też miałam o wiele mniej niż w poprzednich edycjach i niz sie spodziewałam po takiej rangi wydarzeniu i cenia za stoisko. Organizator poszedł na ilośc i to sie przedłożyło na mniejsze zyski.

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
  • Ismer zmienił tytuł na Kraków ZWERYFIKOWANE