Ceres Napisano 26 Lutego 2025 Napisano 26 Lutego 2025 Sa dwie imprezy plenerowe, na które bardzo chciałabym sie dostać 1. Kraków - Rękawka Dostanę się: XV DIABEŁ, 10 Buław, III CESARZOWA Tak dosłownie bym to odczytała, że mam lęk wysokości więc wjechać na ten kopiec będzie dla mnie trudne ale na końcu Cesarzowa czyli wjechałam. W sensie sie dostałam. Jaka będzie pogoda? 8 Monet U mnie kolo w kuuźni cos przetapia na karcie więc obstawiam upał, żar lejący się z z nieba. Zadowolenia finansowe? Paź Kielichów, As Buław, Król Kielichów Finasowo wydje mi się, że kiepsko będzie chociaz spędzę czas w miłej atmosferze. 2. Kraków - Emaus Dostanę się: 0 GŁUPIEC, Rycerz Monet, Paź Buław Tak Jaka będzie pogoda? VI KOCHANKOWIE Taka wiosenna, rześka pogoda, może wiać trochę ale bez opadów. Zadowolenia finansowe? Królowa Buław, 4 Buław, Król Mieczy Tuta finansowo powinno być w miarę dobrze, bez kokosów ale wyjdę na swoje. Czas weryfikacji pod koniec kwietnia :) Cytuj
Maxii Napisano 27 Lutego 2025 Napisano 27 Lutego 2025 (edytowane) Obstawiałabym drugą imprezę, ładne karty wyszły. Kochankowie kojarzą mi się z wiosną :) zadowolenie finansowe też powinno być:) Edytowane 27 Lutego 2025 przez Maxii 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 5 Marca 2025 Moderator Napisano 5 Marca 2025 Myślę, że w pierwsze miejsce nie dostaniesz się z powodów finansowych, stwierdzisz że nie warta skóra za wyprawkę. W tym terminie co będzie obstawiam pogodę w której z jakiś powodów będzie trzeba siedzieć pod jakimś zadaszeniem. Myślę, że będzie padało, taki jednostajny nudny kapuśniaczek. Natomiast w drugim będzie ok, co do pogody przyjemmy wiaterek, cieplutko, ale nie upalnie. Finansowo również tak jak mówisz- będzie dobrze 😀 1 Cytuj
Ceres Napisano 23 Kwietnia 2025 Autor Napisano 23 Kwietnia 2025 Weryfikacja W dniu 26.02.2025 o 20:47, Ceres napisał: 1. Kraków - Rękawka Dostanę się: XV DIABEŁ, 10 Buław, III CESARZOWA Tak dosłownie bym to odczytała, że mam lęk wysokości więc wjechać na ten kopiec będzie dla mnie trudne ale na końcu Cesarzowa czyli wjechałam. W sensie sie dostałam. Tak,dostałam się Jaka będzie pogoda? 8 Monet U mnie kolo w kuźni cos przetapia na karcie więc obstawiam upał, żar lejący się z z nieba. Upał ale z przyjemnym wiaterkiem od czasu do czasu Zadowolenia finansowe? Paź Kielichów, As Buław, Król Kielichów Finasowo wydje mi się, że kiepsko będzie chociaz spędzę czas w miłej atmosferze. Finansowo bardzo dobrze, o wiele lepiej niż się spodziewałam W dniu 26.02.2025 o 20:47, Ceres napisał: 2. Kraków - Emaus Dostanę się: 0 GŁUPIEC, Rycerz Monet, Paź Buław Tak Jaka będzie pogoda? VI KOCHANKOWIE Taka wiosenna, rześka pogoda, może wiać trochę ale bez opadów. Zadowolenia finansowe? Królowa Buław, 4 Buław, Król Mieczy Tuta finansowo powinno być w miarę dobrze, bez kokosów ale wyjdę na swoje. Finansowo nie dołożyłam i nawet wyszłam na lekki plus ale też miałam o wiele mniej niż w poprzednich edycjach i niz sie spodziewałam po takiej rangi wydarzeniu i cenia za stoisko. Organizator poszedł na ilośc i to sie przedłożyło na mniejsze zyski. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi