Carmi Napisano 2 Marca 2025 Napisano 2 Marca 2025 W związku z tym, że od jakiegoś czasu uczę się tarota, chętnie postawie karty. Proszę o weryfikację oraz podanie imienia oraz pełnej daty urodzenia 😌 Cytuj
runoutofbreath Napisano 2 Marca 2025 Napisano 2 Marca 2025 43 minuty temu, Carmi napisał: W związku z tym, że od jakiegoś czasu uczę się tarota, chętnie postawie karty. Proszę o weryfikację oraz podanie imienia oraz pełnej daty urodzenia 😌 To może ja się zgłoszę na pierwszy ogień. Czy w przeciągu trzech miesięcy uda mi się znaleźć pracę zgodną z moimi oczekiwaniami i wykształceniem? Datę podam na priv ;) 1 Cytuj
Carmi Napisano 3 Marca 2025 Autor Napisano 3 Marca 2025 (edytowane) W dniu 2.03.2025 o 17:23, runoutofbreath napisał: To może ja się zgłoszę na pierwszy ogień. Czy w przeciągu trzech miesięcy uda mi się znaleźć pracę zgodną z moimi oczekiwaniami i wykształceniem? Datę podam na priv ;) Witaj! Super, że się zgłosiłaś na pierwszy ogień 😄. Już śpieszę z interpretacją. Sprawa ogólnie wygląda tak, że pojawi się coś na horyzoncie, ale problem będzie polegał na tym, że nie do końca będzie to, czego byś oczekiwała. Wydaje mi się, że nie będzie to zgodne z Twoimi oczekiwaniami - karta odwrócony wisielec. Może to być praca tymczasowa lub nie w pełni zgodna z twoimi aspiracjami. Możliwe, że będzie trzeba pójść na kompromisy ze samym sobą, zmienić perspektywę lub coś poświęcić, by osiągnąć swój cel. Raczej nie wygląda, to na wymarzoną pracę. Mamy tutaj trochę wahania oraz problemy z podejmowaniem decyzji. Wyszedł naprawdę duży potencjał na znalezienie pracy - as mieczy, rydwan - ale tak jak wyżej napisałam, raczej nie będzie taką pracą, jaką sobie kreujesz gdzieś tam w głowie (odwrócony wisielec) Karta rada w obecnej sytuacji: Cesarzowa - Powinnaś podejść do poszukiwań pracy ze spokojem i cierpliwością. Nie kieruj się presją szybkiego znalezienia pracy. Bądź otwarta na różne propozycję. Wszystkiego dobrego 💖 Edytowane 3 Marca 2025 przez Carmi 1 1 Cytuj
runoutofbreath Napisano 3 Marca 2025 Napisano 3 Marca 2025 1 godzinę temu, Carmi napisał: Witaj! Super, że się zgłosiłaś na pierwszy ogień 😄. Już śpieszę z interpretacją. Sprawa ogólnie wygląda tak, że pojawi się coś na horyzoncie, ale problem będzie polegał na tym, że nie do końca będzie to, czego byś oczekiwała. Wydaje mi się, że nie będzie to zgodne z Twoimi oczekiwaniami - karta odwrócony wisielec. Może to być praca tymczasowa lub nie w pełni zgodna z twoimi aspiracjami. Możliwe, że będzie trzeba pójść na kompromisy ze samym sobą, zmienić perspektywę lub coś poświęcić, by osiągnąć swój cel. Raczej nie wygląda, to na wymarzoną pracę. Mamy tutaj trochę wahania oraz problemy z podejmowaniem decyzji. Wyszedł naprawdę duży potencjał na znalezienie pracy - as mieczy, rydwan - ale tak jak wyżej napisałam, raczej nie będzie taką pracą, jaką sobie kreujesz gdzieś tam w głowie (odwrócony wisielec) Karta rada w obecnej sytuacji: Cesarzowa - Powinnaś podejść do poszukiwań pracy ze spokojem i cierpliwością. Nie kieruj się presją szybkiego znalezienia pracy. Bądź otwarta na różne propozycję. Wszystkiego dobrego 💖 Bardzo Ci dziękuję za obszerną odpowiedź :) Na pewno wrócę z weryfikacją za jakiś czas :) 1 1 Cytuj
Ddd97 Napisano 4 Marca 2025 Napisano 4 Marca 2025 Hej! To ja druga :) czy mogłabyś mi postawić karty na to czy w tym roku zajdę w ciążę? Dane podam na priv :) 1 Cytuj
Maxii Napisano 4 Marca 2025 Napisano 4 Marca 2025 Ja bym poprosiła karty na pytanie czy do końca marca spotkam się z Tomkiem? Izabela, 6.04.1992 Wrócę z weryfikacją 😊 1 Cytuj
Carmi Napisano 7 Marca 2025 Autor Napisano 7 Marca 2025 W dniu 4.03.2025 o 16:32, Ddd97 napisał: Hej! To ja druga :) czy mogłabyś mi postawić karty na to czy w tym roku zajdę w ciążę? Dane podam na priv :) Witaj 🌹 Nie owijając w bawełnę na dzień dzisiejszy karty nie pokazały mi ciąży. Nie bierz tego do siebie, ponieważ rok to bardzo ogólna aura, karty to nie wyrocznia, w ciągu tak dużego okresu wszystko może się zmienić, a ja już śpieszę się z tym co jeszcze mi wyszło :) No więc po pierwsze w obecnej sytuacji wygląda jakbyś odcinała się od czegoś z przeszłości, chociaż wciąż tutaj wiele obaw i ostrożności. Wyglądaj jakbyś za wiele rzeczy brała na swoje bark, jesteś zmęczona, ale też zdeterminowana. Co do ciąży - nie wiem, czy tutaj nie chodzi o to, że chcesz aż za bardzo, za duża presja na zostanie mamą. Karty w radzie mówią o tym, aby podejść do tego tematu na "luzie", bez tej presji, musisz trochę odpuścić, czasami tak jest im bardziej się staramy, katujemy w myślach tym bardziej oddalamy się od celu. Wyszedł mi tutaj głupiec - bardzo fajna karta dla kogoś kto chce poszerzyć swoją rodzinę, tutaj też wypadła mi karta gwiazda - wskazująca na to, aby wierzyć, że wszystko dobrze się ułoży. Wypadło mi kilka kart na to, co może aktualnie utrudniać - Nie jestem pewna jak je odczytać, ale zastanawiam się, czy nie ma tutaj jakiś problemów z hormonami? ewentualnie mogą mówić o dużym stresie, zmęczeniu oraz braku wsparcia ze strony najbliższych. Jeszcze taka abstrakcja, czasem tak mam jak stawiam karty, że przychodzą mi na myśl jakieś rzeczy, czasem się sprawdzają. Zastanawiałam się czy ci tutaj pisać o tym, no ale pytałaś, więc chce ci odpowiedzieć na to, co przyszło mi do głowy kładąc karty. Mogą pojawić się dwie możliwości, albo zajdziesz w ciążę, ale pojawią się komplikację, albo będziesz szukać pomocy u lekarzy, którzy dadzą ci nadzieję na poprawę obecnej sytuacji - to całkiem abstrakcja od tego co stawiałam, więc proszę abyś z przymrużeniem oka podchodziła do tego. Tak czy inaczej, życzę ci wszystkiego co dobre i jeżeli za pół roku nie będzie poprawy, to napisz do mnie, postawimy ponownie karty. Tak jak wyżej pisałam, dzisiejszy rozkład to nie wyrocznia, aura może się zmienić. Wszystkiego co najlepsze dla ciebie 🌹 Cytuj
Carmi Napisano 7 Marca 2025 Autor Napisano 7 Marca 2025 W dniu 4.03.2025 o 21:51, Maxii napisał: Ja bym poprosiła karty na pytanie czy do końca marca spotkam się z Tomkiem? Izabela, 6.04.1992 Wrócę z weryfikacją 😊 Na dzień dzisiejszy karty wskazują, że spotkasz się z Tomkiem do końca Marca. Wróć proszę z weryfikacją :) Jedną z kart wyszło mi koło fortuny, a ono bywa przewrotne, więc jestem ciekawa. 1 Cytuj
NadziejaZoja Napisano 7 Marca 2025 Napisano 7 Marca 2025 Siemanko. To ja chcę być ofiarą Twych wróżb żarcik xD. Tak poważnie to pytanie mam miłosne czy spotkam osobę, z którą stworze związek i jaka ta osoba będzie? Dorota 21.02.1990 1 Cytuj
Ddd97 Napisano 7 Marca 2025 Napisano 7 Marca 2025 2 godziny temu, Carmi napisał: Witaj 🌹 Nie owijając w bawełnę na dzień dzisiejszy karty nie pokazały mi ciąży. Nie bierz tego do siebie, ponieważ rok to bardzo ogólna aura, karty to nie wyrocznia, w ciągu tak dużego okresu wszystko może się zmienić, a ja już śpieszę się z tym co jeszcze mi wyszło :) No więc po pierwsze w obecnej sytuacji wygląda jakbyś odcinała się od czegoś z przeszłości, chociaż wciąż tutaj wiele obaw i ostrożności. Wyglądaj jakbyś za wiele rzeczy brała na swoje bark, jesteś zmęczona, ale też zdeterminowana. Co do ciąży - nie wiem, czy tutaj nie chodzi o to, że chcesz aż za bardzo, za duża presja na zostanie mamą. Karty w radzie mówią o tym, aby podejść do tego tematu na "luzie", bez tej presji, musisz trochę odpuścić, czasami tak jest im bardziej się staramy, katujemy w myślach tym bardziej oddalamy się od celu. Wyszedł mi tutaj głupiec - bardzo fajna karta dla kogoś kto chce poszerzyć swoją rodzinę, tutaj też wypadła mi karta gwiazda - wskazująca na to, aby wierzyć, że wszystko dobrze się ułoży. Wypadło mi kilka kart na to, co może aktualnie utrudniać - Nie jestem pewna jak je odczytać, ale zastanawiam się, czy nie ma tutaj jakiś problemów z hormonami? ewentualnie mogą mówić o dużym stresie, zmęczeniu oraz braku wsparcia ze strony najbliższych. Jeszcze taka abstrakcja, czasem tak mam jak stawiam karty, że przychodzą mi na myśl jakieś rzeczy, czasem się sprawdzają. Zastanawiałam się czy ci tutaj pisać o tym, no ale pytałaś, więc chce ci odpowiedzieć na to, co przyszło mi do głowy kładąc karty. Mogą pojawić się dwie możliwości, albo zajdziesz w ciążę, ale pojawią się komplikację, albo będziesz szukać pomocy u lekarzy, którzy dadzą ci nadzieję na poprawę obecnej sytuacji - to całkiem abstrakcja od tego co stawiałam, więc proszę abyś z przymrużeniem oka podchodziła do tego. Tak czy inaczej, życzę ci wszystkiego co dobre i jeżeli za pół roku nie będzie poprawy, to napisz do mnie, postawimy ponownie karty. Tak jak wyżej pisałam, dzisiejszy rozkład to nie wyrocznia, aura może się zmienić. Wszystkiego co najlepsze dla ciebie 🌹 Dziękuję za obszerną odpowiedź i słowa otuchy ☺️ dam znać za jakiś czas 😀 1 Cytuj
Maxii Napisano 8 Marca 2025 Napisano 8 Marca 2025 15 godzin temu, Carmi napisał: Na dzień dzisiejszy karty wskazują, że spotkasz się z Tomkiem do końca Marca. Wróć proszę z weryfikacją :) Jedną z kart wyszło mi koło fortuny, a ono bywa przewrotne, więc jestem ciekawa. Bardzo dziękuję za poświęcony czas i energię 🌼 wrócę z weryfikacją na pewno :) ciekawa jestem jak to koło się "sprawdzi" 😊 1 Cytuj
Carmi Napisano 27 Marca 2025 Autor Napisano 27 Marca 2025 W dniu 7.03.2025 o 22:08, NadziejaZoja napisał: Siemanko. To ja chcę być ofiarą Twych wróżb żarcik xD. Tak poważnie to pytanie mam miłosne czy spotkam osobę, z którą stworze związek i jaka ta osoba będzie? Dorota 21.02.1990 Okej obecnie wygląda na to, że brakuje ci bliskości, ciepła oraz stabilności. Wygląda na to, że ktoś cię rozczarował przez co masz teraz problem z ponownym zaufaniem. Co do twojego pytania to tak pojawi się ktoś, ale ta relacja będzie się powoli rozwijać. Bardzo możliwe, że spotkasz kogoś kto jest w stanie dać ci tego czego potrzebujesz, jednak z początku wcale nie będzie tak to wyglądać, nie będziesz pewna tego, czy to jest to czego chcesz. Osoba która poznasz będziesz również po jakiś przejściach, trudnych przeżyciach. Będzie miał w sobie trochę mentalnych blokad, może wydawać się nieco tajemniczy, może małomówny, zdystansowany, nie będzie od razu wylewny w uczuciach. Może to przez te poprzednie przeżycia. Może się bardzo na kimś sparzył. Możesz odnieść wrażenie, że on nie szuka czegoś poważnego, stałego. Nie do końca tak będzie. Ta relacja będzie wymagała wiele pracy i zaangażowania. masz szansę na spotkanie kogoś, z kim możesz stworzyć związek, ale będzie to wymagało cierpliwości i pracy. Osoba, którą spotkasz, może początkowo wydawać się zamknięta lub niepewna, a relacja może rozwijać się powoli. Ważne będzie budowanie zaufania i danie sobie nawzajem przestrzeni do otwarcia się. Wszystkiego dobrego 🌱 1 Cytuj
NadziejaZoja Napisano 27 Marca 2025 Napisano 27 Marca 2025 39 minut temu, Carmi napisał: Okej obecnie wygląda na to, że brakuje ci bliskości, ciepła oraz stabilności. Wygląda na to, że ktoś cię rozczarował przez co masz teraz problem z ponownym zaufaniem. Co do twojego pytania to tak pojawi się ktoś, ale ta relacja będzie się powoli rozwijać. Bardzo możliwe, że spotkasz kogoś kto jest w stanie dać ci tego czego potrzebujesz, jednak z początku wcale nie będzie tak to wyglądać, nie będziesz pewna tego, czy to jest to czego chcesz. Osoba która poznasz będziesz również po jakiś przejściach, trudnych przeżyciach. Będzie miał w sobie trochę mentalnych blokad, może wydawać się nieco tajemniczy, może małomówny, zdystansowany, nie będzie od razu wylewny w uczuciach. Może to przez te poprzednie przeżycia. Może się bardzo na kimś sparzył. Możesz odnieść wrażenie, że on nie szuka czegoś poważnego, stałego. Nie do końca tak będzie. Ta relacja będzie wymagała wiele pracy i zaangażowania. masz szansę na spotkanie kogoś, z kim możesz stworzyć związek, ale będzie to wymagało cierpliwości i pracy. Osoba, którą spotkasz, może początkowo wydawać się zamknięta lub niepewna, a relacja może rozwijać się powoli. Ważne będzie budowanie zaufania i danie sobie nawzajem przestrzeni do otwarcia się. Wszystkiego dobrego 🌱 To wygląda tak jakby spotkała mojego bliźniaka, no dobra zobaczymy co wyjdzie. 1 Cytuj
Maxii Napisano 30 Marca 2025 Napisano 30 Marca 2025 W dniu 7.03.2025 o 21:35, Carmi napisał: Na dzień dzisiejszy karty wskazują, że spotkasz się z Tomkiem do końca Marca. Wróć proszę z weryfikacją :) Jedną z kart wyszło mi koło fortuny, a ono bywa przewrotne, więc jestem ciekawa. Weryfikacja Odezwałam się z pytaniem o spotkanie, odpisal, że ma zaplanowana imprezę urodzinową. I już nie było więcej rozmow, więc no spotkania nie było. 1 Cytuj
Carmi Napisano 30 Marca 2025 Autor Napisano 30 Marca 2025 4 godziny temu, Maxii napisał: Weryfikacja Odezwałam się z pytaniem o spotkanie, odpisal, że ma zaplanowana imprezę urodzinową. I już nie było więcej rozmow, więc no spotkania nie było. Okej czyli to koło fortuny. Dziękuję za weryfikację 1 Cytuj
Tomek87 Napisano 2 Kwietnia 2025 Napisano 2 Kwietnia 2025 Proszę o wróżbę 20.07. 1987 Tomasz pozdrawiam 1 Cytuj
Carmi Napisano 2 Kwietnia 2025 Autor Napisano 2 Kwietnia 2025 Dobrze, tylko proszę o pytanie na które mam postawić karty 1 Cytuj
Tomek87 Napisano 2 Kwietnia 2025 Napisano 2 Kwietnia 2025 (edytowane) Co mnie czeka w najbliższym czasie, sytuacja finansowa, zdrowie, praca oraz miłość? Czy zapowiadają się jakieś zmiany w życiu ? Edytowane 2 Kwietnia 2025 przez Tomek87 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi