Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Mam pewien problem. Może mi doradzicie co z tym zrobić. W tamtym roku byłam w związku z pewnym partnerem. Bardzo mi zależało na tym związku. Jemu jakoś nie, zachowywał się w stosunku do mnie krzywdząco. Ranił mnie poprzez brak zaangażowania, zachowywał się jak narcyz no coś takiego. Często dochodziło do kłótni między nami. Mimo tego nie umiałam wyleczyć się z tego. Normalnie zazwyczaj nie mam takich problemów z rozstaniem. Tutaj cały czas ciągnęło mnie w jego stronę mimo że wiedziałam że jemu nie warto tej uwagi poświęcać. Chcąc jakby wzbudzić w nim zainteresowanie, uczucie do mnie postanowiłam, że skorzystam z pomocy wróżki. Moim celem nie było spętanie miłosne czy jakieś inne tego typu praktyki, lecz chciałam wykonać zwykły rytuał miłosny na zasadzie jeśli Bóg chce to będziemy razem nie to nie. Dostałam od wróżki pełną instrukcję co mam zrobić. Miałam wydrukować 5 zdjęć tej osoby i w każdą sobotę czyli 5 sobót zapalać świece jedną czerwoną a drugą różową no i palić te zdjęcie myśląc o partnerze o tym co czuję itd. Wykonałam ten rytuał raz. Po jego wykonaniu wróżka powiedziała mi że widzi we mnie uczucie do tego człowieka, że we mnie jest ten potencjał. Po rytuale nagle mój partner stał się inny. Przyjechał po mnie, zaczął być bardziej zaangażowany. A przynajmniej takie sprawiał wrażenie. Ja jednak czułam że coś jest nie tak. Pewnej nocy poczułam że ta wróżka jakby próbuje wejść we mnie. A umówione byłyśmy że pracuje tylko w każdą sobotę. Czując jakiś dziwny niepokój zrezygnowałam z tego i kolejną sobotę nie odezwałam się do niej. No i teraz co się stało. Mój partner przez chwilę jakby inny nagle znowu zaczął być dokładnie taki sam. Niby mu zależy, ale gdy przychodziło do momentów zaangażowania się bardziej, zainteresowania się itd. to znikał. Przez jego okropne zachowanie (była powódź i zostawił mnie w jego rodzinnym domu odciętą od świata i powrotu do domu kompletnie nie martwiąc się co będzie) pokłóciliśmy się. Tak doszło do "rozstania". Trudno to nazwać nawet rozstaniem po prostu napisał mi że nie chce już więcej ze mną rozmawiać. Minęło już pół roku od tamtego wydarzenia a ja ciągle o nim myślę, nie mogę przestać. On natomiast odezwał się do mnie niedawno, ale ja go zablokowałam. Robię wszystko żeby to zakończyć więc nie odpisuje, nie reaguję na jego wiadomości, blokuje go itd. W środku jednak boli mnie to i dosłownie siłą próbuję go sobie wybić z głowy. Mam wrażenie że on też o mnie myśli. Śni mi się po nocach. Czy jest możliwe, że ta wróżka zrobiła mi coś i teraz jestem spętana urokiem miłosnym albo coś podobnego? Jestem wielkim przeciwnikiem takich praktyk i sama dopytywałam o to bo nie chcę nikomu odbierać wolnej woli. Chciałam tylko żeby on poczuł że na prawdę go kocham, bo on ciągle temu zaprzeczał nie wierzył w to że traktuje to poważnie. Miałam nadzieję że jak on poczuje że faktycznie go kocham to coś się tutaj zmieni. Ale nie zakładałam nic z góry, więc jakby nie wyszło to trudno. Tak chciał los i tyle. Da się coś z tym zrobić? Z góry dziękuję 

• Lubię to! 2
Napisano

Tak działają osoby toksyczne, być może narcyz a być może inna osoba toksyczna (zaburzona), manipulant, ktoś niedojrzały, oni tak często robią, zbliżają się i oddalają.  Wykończy cię to :(.

Nie sądzę aby chodziło o coś magicznego. 

jak skupiłaś się na sobie i uspokoiłaś wewnętrznie w trakcie tego "zabiegu"  tak on zaczął na nowo się zbliżać - ludzie potrafią wyczuć energię. Przestań się skupiać na nim a na sobie i będzie dobrze .  Na początku jest ciężko, ale potem już będzie coraz łatwiej. 

Nie dawaj mu uczucia na które nie zasłużył. 

Trzymaj się :1s_c:

• Lubię to! 4
Napisano

Jeśli uważasz, że się spętałaś może zrobisz odwrotny rytuał? Zapal świecę w intencji uwolnienia? Kąpiel w czarcim żebrze zdejmuje uroki. 

• Lubię to! 5
Napisano
47 minut temu, nastek96 napisał:

Jeśli uważasz, że się spętałaś może zrobisz odwrotny rytuał? Zapal świecę w intencji uwolnienia? Kąpiel w czarcim żebrze zdejmuje uroki. 

To jest dobry pomysł. Tylko trzeba pamiętać, że odcięcia, uwolnienia robić jak mamy księżyc ubywający, najlepiej odczekać kilka dni po pełni. Teraz cały czas mamy przybywający księżyc, więc słabo. 14 marca jest pełnia, więc może warto poczekać do jakiegoś 19, 20 marca? Kąpiel w soli też jest super. 

• Lubię to! 2