MoNia39 Napisano 7 Marca 2025 Napisano 7 Marca 2025 Fotka musi być na JASNYM TLE ! , bez filtrów. Podajemy date urodzenia. Fotkę można wysłać mi prywatnie. Odczyt z fotki czyli odczyt aury to nie tylko analiza kolorów. To o spotkanie z Twoim polem informacyjno- energetycznym. Jest to rozpoczęcie rozmowy o tym, kim jesteś i co w Tobie się dzieje. Umiejętność takiego odczytu pomaga w zrozumieniu nas samych, Prawdziwych nas. Niezmąconych przez ego. Odczytujemy poziom energetyczny( czakry, zaburzenia w energii). Odczytujemy emocje, pewne wazne informacje ktore przypływają. Dajemy porady, wskazania. Dodatkowo w odczycie rozpatruję kosmogram. Przy odczycie pojawiają się wskazówki, podpowiedzi. 1 1 Cytuj
Carmi Napisano 9 Marca 2025 Napisano 9 Marca 2025 W dniu 7.03.2025 o 11:26, MoNia39 napisał: Fotka musi być na JASNYM TLE ! , bez filtrów. Podajemy date urodzenia. Fotkę można wysłać mi prywatnie. Odczyt z fotki czyli odczyt aury to nie tylko analiza kolorów. To o spotkanie z Twoim polem informacyjno- energetycznym. Jest to rozpoczęcie rozmowy o tym, kim jesteś i co w Tobie się dzieje. Umiejętność takiego odczytu pomaga w zrozumieniu nas samych, Prawdziwych nas. Niezmąconych przez ego. Odczytujemy poziom energetyczny( czakry, zaburzenia w energii). Odczytujemy emocje, pewne wazne informacje ktore przypływają. Dajemy porady, wskazania. Dodatkowo w odczycie rozpatruję kosmogram. Przy odczycie pojawiają się wskazówki, podpowiedzi. Wysłałam fotkę i dane :) 1 Cytuj
MoNia39 Napisano 10 Marca 2025 Autor Napisano 10 Marca 2025 W dniu 7.03.2025 o 12:16, Carmi napisał: Zgłaszam się 😁 fotkę podeślę wieczorem Robiłam Ci odczyt i wszystko mi skasowało... Spróbuje odtworzyć. Aurę masz niebieską z domieszkami zieleni i żółtego. Jesteś mocno intelektualna, lubisz brać wszystko na rozum, prawdopodobnie lubisz czytac. Twoją mocna strona jest intelekt. Masz Dobre serducho. Jednak pojawia mi sie informacja, że prawdopodobnie nosisz w sobie ranę odrzucenia. Mam wrażenia noszenia w srodku jakies rany z domu rodzinnego. Pokazuje mi sie matka. Ale ojciec też. Być może brakło Ci w życiu miłości. Teraz ta miłośc musisz dac sobie sama. Może tutaj jest nawet tez rana od jakiegos faceta. Musisz odnaleźć w sobie siłe i moc. Docenić siebie. Dość mocno zależy Ci na uznaniu i docenieniu przez otoczenie. Boisz sie odrzucenia i oceny. A najważniejsze abys sama sibie w pełni doceniła i zaakceptowała. Musisz rozwinąc skrzydła, poczuc swoją wewnętrzna siłe. Polubic siebie. Pojawia sie przy Tobie Niedźwiedź jako zwierze mocy, co przypomina Ci ,ze masz w środku siłe. Odpuść to co było. Teraz jest czas Twojej regeneracji, zbudz sie jak niedźwiedź z zimowego snu. Masz wielką instynktowną siłę, która jest związana ze złożonym sposobem, w jaki odczuwasz świat i doświadczasz swoich namiętności. Miłość składa się z niespodzianek i napięcia: ze złośliwą przyjemnością podsycasz kryzysy, łzy, napięcia i wszystko, co może podtrzymywać przy życiu ekstremalną namiętność. Miłość jest walką, podbojem, który jeszcze nie został osiągnięty. Oczywiście, twój partner nigdy się z tobą nie nudzi. Twoja sentymentalna żarliwość pasuje parom szukającym dreszczyku emocji. Twoja powaga i umiejętności organizacyjne to atuty, które będą się rozwijać coraz bardziej w ciągu twojego życia. Żyjesz w krainie stworzonej z obrazów, wrażeń i emocji. Twoje prywatne sekrety stanowią dżunglę pełną symboli i pamiątek. Masz żywe wspomnienia przeszłości i bardzo obecne uczucie poprzednich doświadczeń i emocji. Twoje korzenie rodzinne pozostają wszechobecne w twoich intymnych zachowaniach i wpływają na twoje nawyki. Masz księzyc w Raku. Jestes zatem bardzo wrażliwa i emocjonalna. Masz smutek w oczach mimo ,ze sie uśmiechasz.... Twoja aura jest dośc blisko ciała. Masz słaba czakrę splotu i serca co świadczy o problemach emocjonalnych a nawet o zranionym sercu...W aurze jest sporo tworów energetycznych. Przeszłośc należy odpuścic. Wybaczyć komu trzeba. Iść naprzód. Wierzyc w siebie. Wyciszać się. Polecam kontakt z naturą. 1 1 Cytuj
MoNia39 Napisano 10 Marca 2025 Autor Napisano 10 Marca 2025 W dniu 9.03.2025 o 18:24, NadziejaZoja napisał: Dobra to wyślę fotkę a dane na priv Odczytam. Tylko prosze poczekać. 1 Cytuj
Carmi Napisano 12 Marca 2025 Napisano 12 Marca 2025 W dniu 10.03.2025 o 19:08, MoNia39 napisał: Robiłam Ci odczyt i wszystko mi skasowało... Spróbuje odtworzyć. Aurę masz niebieską z domieszkami zieleni i żółtego. Jesteś mocno intelektualna, lubisz brać wszystko na rozum, prawdopodobnie lubisz czytac. Twoją mocna strona jest intelekt. Masz Dobre serducho. Jednak pojawia mi sie informacja, że prawdopodobnie nosisz w sobie ranę odrzucenia. Mam wrażenia noszenia w srodku jakies rany z domu rodzinnego. Pokazuje mi sie matka. Ale ojciec też. Być może brakło Ci w życiu miłości. Teraz ta miłośc musisz dac sobie sama. Może tutaj jest nawet tez rana od jakiegos faceta. Musisz odnaleźć w sobie siłe i moc. Docenić siebie. Dość mocno zależy Ci na uznaniu i docenieniu przez otoczenie. Boisz sie odrzucenia i oceny. A najważniejsze abys sama sibie w pełni doceniła i zaakceptowała. Musisz rozwinąc skrzydła, poczuc swoją wewnętrzna siłe. Polubic siebie. Pojawia sie przy Tobie Niedźwiedź jako zwierze mocy, co przypomina Ci ,ze masz w środku siłe. Odpuść to co było. Teraz jest czas Twojej regeneracji, zbudz sie jak niedźwiedź z zimowego snu. Masz wielką instynktowną siłę, która jest związana ze złożonym sposobem, w jaki odczuwasz świat i doświadczasz swoich namiętności. Miłość składa się z niespodzianek i napięcia: ze złośliwą przyjemnością podsycasz kryzysy, łzy, napięcia i wszystko, co może podtrzymywać przy życiu ekstremalną namiętność. Miłość jest walką, podbojem, który jeszcze nie został osiągnięty. Oczywiście, twój partner nigdy się z tobą nie nudzi. Twoja sentymentalna żarliwość pasuje parom szukającym dreszczyku emocji. Twoja powaga i umiejętności organizacyjne to atuty, które będą się rozwijać coraz bardziej w ciągu twojego życia. Żyjesz w krainie stworzonej z obrazów, wrażeń i emocji. Twoje prywatne sekrety stanowią dżunglę pełną symboli i pamiątek. Masz żywe wspomnienia przeszłości i bardzo obecne uczucie poprzednich doświadczeń i emocji. Twoje korzenie rodzinne pozostają wszechobecne w twoich intymnych zachowaniach i wpływają na twoje nawyki. Masz księzyc w Raku. Jestes zatem bardzo wrażliwa i emocjonalna. Masz smutek w oczach mimo ,ze sie uśmiechasz.... Twoja aura jest dośc blisko ciała. Masz słaba czakrę splotu i serca co świadczy o problemach emocjonalnych a nawet o zranionym sercu...W aurze jest sporo tworów energetycznych. Przeszłośc należy odpuścic. Wybaczyć komu trzeba. Iść naprzód. Wierzyc w siebie. Wyciszać się. Polecam kontakt z naturą. Dziękuje za odczyt. Powiem szczerze, że odczyt bardzo dobrze wykonany. Noszę rany z domu rodzinnego to prawda. Z mamą nie utrzymuje już 7 lat kontaktu, a ojca nigdy nie poznałam przez nią. Jeżeli chodzi o ranę od jakiegoś faceta, to tutaj nikt mi nie przychodzi do głowy. Dziękuje za poświęcony czas ❤ 1 1 Cytuj
MoNia39 Napisano 16 Marca 2025 Autor Napisano 16 Marca 2025 W dniu 9.03.2025 o 18:24, NadziejaZoja napisał: Dobra to wyślę fotkę a dane na priv Twoja aura ma delikatny odcień fioletu. A własciwie jest to kolor lawendowy. Lawendowy kolor jest odcieniem marzycieli. Jeżeli aura przybiera właśnie ten odcień oznacza to aktywną wyobraźnie. Określa również umysł wypełniony wieloma fantazjami i aktywne życie na płaszczyźnie astralnej. Aura jest blisko ciała. Zatem energetyka u Ciebie jest trochę słaba. Masz kiepską witalność na tą chwile. Ok. 60 %. Może to być po prostu zmęczenie,, ale zazwyczaj wkrada się w taki osłabienie jakis stan chorobowy. Odczuwam Cie jako osobe po jakis przejsciach. Powinnaś sie zregenerowac, odpocząc. Wszystkie czakry sa mocno wyczerpane... Czy masz jakąs trudna sytuacje rodzinną? Odczuwam jakies rozbicie wewnętrzne...smutek. Zadbaj o siebie i regenerację swojego ciała fizycznego. Nad własną energią trzeba pracować, by była jak najbardziej czysta i świetlista. Jesteś odpowiedzialna i świadoma swoich zobowiązań. Masz dużą zdolność do pragmatycznego zarządzania swoimi emocjami i zachowania spokoju w trudnych sytuacjach. Ważne jest znalezienie równowagi między ambicjami zawodowymi a osobistymi potrzebami emocjonalnymi. Lilith w Skorpionie jest sygnałem do wprowadzenia koniecznych, głębokich zmian w oparciu o analizę ukrytych i wypartych słabości. Jest również powrotem do utraconych wartości kobiecych, daje szansę na ich zmartwychwstanie, gdyż feniks powstający z popiołów też jest stworzeniem należącym do znaku Skorpiona. Lilith rezonuje ze światem tajemnic, alchemii i przemiany. Przemiana zapowiada się szczególnie boleśnie, jeśli naturalne, prastare energie Lilith są tłumione lub represjonowane. Możesz mieć rany po jakiś relacjach, po związku itd. Uważaj na swoje skłonności do dominacji. Masz silny i twardy charakter. Na płaszczyźnie ludzkiej jesteś bardzo idealistyczna, łatwo ufasz i cenisz osoby, które nie zawsze mogą być tego warte. W dniu 9.03.2025 o 18:24, NadziejaZoja napisał: Dobra to wyślę fotkę a dane na priv 1 1 Cytuj
NadziejaZoja Napisano 16 Marca 2025 Napisano 16 Marca 2025 Godzinę temu, MoNia39 napisał: Twoja aura ma delikatny odcień fioletu. A własciwie jest to kolor lawendowy. Lawendowy kolor jest odcieniem marzycieli. Jeżeli aura przybiera właśnie ten odcień oznacza to aktywną wyobraźnie. Określa również umysł wypełniony wieloma fantazjami i aktywne życie na płaszczyźnie astralnej. Aura jest blisko ciała. Zatem energetyka u Ciebie jest trochę słaba. Masz kiepską witalność na tą chwile. Ok. 60 %. Może to być po prostu zmęczenie,, ale zazwyczaj wkrada się w taki osłabienie jakis stan chorobowy. Odczuwam Cie jako osobe po jakis przejsciach. Powinnaś sie zregenerowac, odpocząc. Wszystkie czakry sa mocno wyczerpane... Czy masz jakąs trudna sytuacje rodzinną? Odczuwam jakies rozbicie wewnętrzne...smutek. Zadbaj o siebie i regenerację swojego ciała fizycznego. Nad własną energią trzeba pracować, by była jak najbardziej czysta i świetlista. Jesteś odpowiedzialna i świadoma swoich zobowiązań. Masz dużą zdolność do pragmatycznego zarządzania swoimi emocjami i zachowania spokoju w trudnych sytuacjach. Ważne jest znalezienie równowagi między ambicjami zawodowymi a osobistymi potrzebami emocjonalnymi. Lilith w Skorpionie jest sygnałem do wprowadzenia koniecznych, głębokich zmian w oparciu o analizę ukrytych i wypartych słabości. Jest również powrotem do utraconych wartości kobiecych, daje szansę na ich zmartwychwstanie, gdyż feniks powstający z popiołów też jest stworzeniem należącym do znaku Skorpiona. Lilith rezonuje ze światem tajemnic, alchemii i przemiany. Przemiana zapowiada się szczególnie boleśnie, jeśli naturalne, prastare energie Lilith są tłumione lub represjonowane. Możesz mieć rany po jakiś relacjach, po związku itd. Uważaj na swoje skłonności do dominacji. Masz silny i twardy charakter. Na płaszczyźnie ludzkiej jesteś bardzo idealistyczna, łatwo ufasz i cenisz osoby, które nie zawsze mogą być tego warte. Moja droga w 100% prawda... 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi