Carmi Napisano 7 Marca 2025 Napisano 7 Marca 2025 Hej wszystkim, Przychodzę do was z takim zapytaniem, czy ktoś miał podobną sytuację, albo mógłby mi pomóc w rozgryzieniu o co chodzi. Od pewnego czasu w moim domu jedna z naprawdę wielu figurek obraca się o 180 stopni. Nie ma możliwości, aby ktoś nią obracał i nie zdarza się to codziennie. Powiedzmy raz na dwa miesiące czasami co kilka. Ja również jej nie ruszam, nie zmieniam jej miejsca. Zawsze ta jedna jedyna, ostatnio nawet były obok nie rozrzucone książki. Nic innego dziwnego w domu się nie dzieje, żadnych zapachów, wywalonych rzeczy, pukania itd.. Zastanawiam się czy karty potrafiłyby wskazać, co i dlaczego obraca ową figurką. Jeżeli tak, to czy ktoś z was obecnych, pomógłby z tym tematem :)? 1 Cytuj
nastek96 Napisano 7 Marca 2025 Napisano 7 Marca 2025 Ja nie pomogę, ale warto przyjrzeć się co to za figurka. Kogo przedstawia. Mieszkasz sama? Jeśli ktoś wie o Twoich ezo zainteresowaniach to może Ci robić psikusy. 1 Cytuj
Carmi Napisano 7 Marca 2025 Autor Napisano 7 Marca 2025 3 minuty temu, nastek96 napisał: Ja nie pomogę, ale warto przyjrzeć się co to za figurka. Kogo przedstawia. Mieszkasz sama? Jeśli ktoś wie o Twoich ezo zainteresowaniach to może Ci robić psikusy. Tak jak wyżej wspominałam nikt jej nie obraca, co do figurki jest to ufo z jointem w buzi 😂🫣 1 Cytuj
Carmi Napisano 7 Marca 2025 Autor Napisano 7 Marca 2025 19 minut temu, nastek96 napisał: A masz zwierzęta? Tak, psa, węża i pająka Cytuj
nastek96 Napisano 8 Marca 2025 Napisano 8 Marca 2025 (edytowane) Węża i pająka raczej bym nie podejrzewał, bo siedzą w klatkach, ale może pies? Może figurka stoi gdzieś na rogu szafki, a pies ją obwąchuje i przesuwa? Edytowane 8 Marca 2025 przez nastek96 Cytuj
melisa1111 Napisano 8 Marca 2025 Napisano 8 Marca 2025 Jeżeli się nie boisz ustaw na te figurkę kamerkę .. albo przenieś w inne miejsce zobacz czy to się będzie powtarzało Cytuj
Carmi Napisano 9 Marca 2025 Autor Napisano 9 Marca 2025 W dniu 8.03.2025 o 06:13, nastek96 napisał: Węża i pająka raczej bym nie podejrzewał, bo siedzą w klatkach, ale może pies? Może figurka stoi gdzieś na rogu szafki, a pies ją obwąchuje i przesuwa? Figurka jest na samej górze szafki, tak jak wyżej wspominałam nie ma możliwości, aby ktoś nią obracał :D Cytuj
Carmi Napisano 9 Marca 2025 Autor Napisano 9 Marca 2025 23 godziny temu, melisa1111 napisał: Jeżeli się nie boisz ustaw na te figurkę kamerkę .. albo przenieś w inne miejsce zobacz czy to się będzie powtarzało Przeniosłam po tej pierwszej akcji i też się obróciła w innym miejscu. Zastanowię się nad kamerką, bo innej chyba rady nie ma :) Cytuj
nastek96 Napisano 9 Marca 2025 Napisano 9 Marca 2025 Kamerka to super pomysł. Rozważ jeszcze karty tarota. Może Ci powiedzą, czy coś z Tobą mieszka? 1 Cytuj
melisa1111 Napisano 9 Marca 2025 Napisano 9 Marca 2025 5 godzin temu, Carmi napisał: Przeniosłam po tej pierwszej akcji i też się obróciła w innym miejscu. Zastanowię się nad kamerką, bo innej chyba rady nie ma :) Skoro przeniosłas to musi chodzic dokładnie o te figurkę , może napisz coś więcej o tej figurce skad ja masz od kogoś dostałaś może to coś wyjaśni.. Cytuj
Carmi Napisano 9 Marca 2025 Autor Napisano 9 Marca 2025 3 godziny temu, melisa1111 napisał: Skoro przeniosłas to musi chodzic dokładnie o te figurkę , może napisz coś więcej o tej figurce skad ja masz od kogoś dostałaś może to coś wyjaśni.. dostałam kilka lat od koleżanki z Holandii, nie wiem z jakiego sklepu. Zapytam jej o ile będzie pamiętać 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi