Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej wszystkim, 

Przychodzę do was z takim zapytaniem, czy ktoś miał podobną sytuację, albo mógłby mi pomóc w rozgryzieniu o co chodzi. 

Od pewnego czasu w moim domu jedna z naprawdę wielu figurek obraca się o 180 stopni. Nie ma możliwości, aby ktoś nią obracał i nie zdarza się to codziennie. Powiedzmy raz na dwa miesiące czasami co kilka. Ja również jej nie ruszam, nie zmieniam jej miejsca. Zawsze ta jedna jedyna, ostatnio nawet były obok nie rozrzucone książki. Nic innego dziwnego w domu się nie dzieje, żadnych zapachów, wywalonych rzeczy, pukania itd.. Zastanawiam się czy karty potrafiłyby wskazać, co i dlaczego obraca ową figurką. Jeżeli tak, to czy ktoś z was obecnych, pomógłby z tym tematem :)?

• Lubię to! 1
Napisano

Ja nie pomogę, ale warto przyjrzeć się co to za figurka. Kogo przedstawia. 

Mieszkasz sama? Jeśli ktoś wie o Twoich ezo zainteresowaniach to może Ci robić psikusy.

• Lubię to! 1
Napisano
3 minuty temu, nastek96 napisał:

Ja nie pomogę, ale warto przyjrzeć się co to za figurka. Kogo przedstawia. 

Mieszkasz sama? Jeśli ktoś wie o Twoich ezo zainteresowaniach to może Ci robić psikusy.

Tak jak wyżej wspominałam nikt jej nie obraca, co do figurki jest to ufo z jointem w buzi 😂🫣

• Dobre! 1
Napisano
19 minut temu, nastek96 napisał:

A masz zwierzęta? 

Tak, psa, węża i pająka 

Napisano (edytowane)

Węża i pająka raczej bym nie podejrzewał, bo siedzą w klatkach, ale może pies? 

Może figurka stoi gdzieś na rogu szafki, a pies ją obwąchuje i przesuwa?  

Edytowane przez nastek96
Napisano

Jeżeli się nie boisz ustaw na te figurkę kamerkę .. albo przenieś w inne miejsce zobacz czy to się będzie powtarzało 

Napisano
W dniu 8.03.2025 o 06:13, nastek96 napisał:

Węża i pająka raczej bym nie podejrzewał, bo siedzą w klatkach, ale może pies? 

Może figurka stoi gdzieś na rogu szafki, a pies ją obwąchuje i przesuwa?  

Figurka jest na samej górze szafki, tak jak wyżej wspominałam nie ma możliwości, aby ktoś nią obracał :D

Napisano
23 godziny temu, melisa1111 napisał:

Jeżeli się nie boisz ustaw na te figurkę kamerkę .. albo przenieś w inne miejsce zobacz czy to się będzie powtarzało 

Przeniosłam po tej pierwszej akcji i też się obróciła w innym miejscu. Zastanowię się nad kamerką, bo innej chyba rady nie ma :)

Napisano

Kamerka to super pomysł. 

Rozważ jeszcze karty tarota. Może Ci powiedzą, czy coś z Tobą mieszka?

• Lubię to! 1
Napisano
5 godzin temu, Carmi napisał:

Przeniosłam po tej pierwszej akcji i też się obróciła w innym miejscu. Zastanowię się nad kamerką, bo innej chyba rady nie ma :)

Skoro przeniosłas to musi chodzic dokładnie o te figurkę , może napisz coś więcej o tej figurce skad ja masz od kogoś dostałaś  może to coś wyjaśni..   

Napisano
3 godziny temu, melisa1111 napisał:

Skoro przeniosłas to musi chodzic dokładnie o te figurkę , może napisz coś więcej o tej figurce skad ja masz od kogoś dostałaś  może to coś wyjaśni..   

dostałam kilka lat od koleżanki z Holandii, nie wiem z jakiego sklepu. Zapytam jej o ile będzie pamiętać 

• Dobre! 1