panna.marta Napisano 9 Marca 2025 Napisano 9 Marca 2025 Wiem, ze trochę wcześnie, ale kwiecień będzie dla mnie dość istotny przede wszystkim pod katem wydatków i spraw formalnych dlatego troche to przeżywam. aura: 2 monet, diabel XV , 5 bulaw jakies stresy związane z pieniędzmi uczucia: Rydwan VII, slonce xIX, rycerz mieczy jakis flirt i dość intensywne kontakty Praca: 3 kielichy, księżyc XVIII, 10 moneta dziwne dość mika atmosfera , ale jakieś niejasności dotyczące kasy Finanse: 4 kielichy, mag I, 5 mieczy no i tu stresy największe czekanie na decyzje formalne Zdrowie: koło fortuny x raz lepiej, raz gorzej moze jakies zmiany nastroju? Niespodzianka: 3 monety, 7 kielichów, kochankowie VI cos z kasa, jakieś niejasności chyba. będę wdzięczna za wasze pomysły. Cytuj
Ceres Napisano 11 Marca 2025 Napisano 11 Marca 2025 W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał: aura: 2 monet, diabel XV , 5 bulaw Dylematy, próba osiągnięcia równowagi pomiedzy tym co chcesz mieć a tym co możesz mieć w sensie na co cię stać. Pochłonie to znaczna częśc twojej enrgii, bo będziesz miała trudności z wyborem. Z jednej strony 2 monet dążąca do stabilizacji i równowagi a z drugiej kuszący na coś Diabeł. W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał: uczucia: Rydwan VII, slonce xIX, rycerz mieczy Wg mnie to karty pokazuja tylko twoją chęć na romans, jakąś fascynująca znajomość ale w Rycerzu Mieczy nie widać realizacji tych pragnień, więc nie ten miesiąc. W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał: Praca: 3 kielichy, księżyc XVIII, 10 moneta Z jakimś nieporozumieniem mi się skojarzyło, pomyłką czy coś podobnego, W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał: Finanse: 4 kielichy, mag I, 5 mieczy Tak mi sie to ułozyło w głowie, że 4 kielichów mówi o tym, że potrzebujesz pieniędzy ale nie wiesz skąd je wziąść w sensie nie widzisz rozwiązania tego problemu ale ono istnieje. A w Magu znajdziesz rozwiązanie. % mieczy bym widziała jako przeszkodę do pokonania ale w Magu masz pomysły i motywację do tego. W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał: Zdrowie: koło fortuny x Nie znam sie ale wypowiem :) koło kojarzy mi się z wszystkimi stawami, tym co okrągłe.A że się obraca to jak jest dobrze to zachorujesz a jak chorujesz to znacząca poprawa. W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał: Niespodzianka: 3 monety, 7 kielichów, kochankowie VI Żeby cos zachowac będziesz musiała dokonać wyboru. Tylko jedna rzecz z zaplanowanych ci sie powiedzie a ty będziesz musiała zdecydowac na czym najbardziej ci zależy a resztę odpuścić. Powodzenia :) I zerkniesz mi na urodzinowy na wzajemnej :)? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 12 Marca 2025 Autor Napisano 12 Marca 2025 19 godzin temu, Ceres napisał: Dylematy, próba osiągnięcia równowagi pomiedzy tym co chcesz mieć a tym co możesz mieć w sensie na co cię stać. Pochłonie to znaczna częśc twojej enrgii, bo będziesz miała trudności z wyborem. Z jednej strony 2 monet dążąca do stabilizacji i równowagi a z drugiej kuszący na coś Diabeł. Wg mnie to karty pokazuja tylko twoją chęć na romans, jakąś fascynująca znajomość ale w Rycerzu Mieczy nie widać realizacji tych pragnień, więc nie ten miesiąc. Z jakimś nieporozumieniem mi się skojarzyło, pomyłką czy coś podobnego, Tak mi sie to ułozyło w głowie, że 4 kielichów mówi o tym, że potrzebujesz pieniędzy ale nie wiesz skąd je wziąść w sensie nie widzisz rozwiązania tego problemu ale ono istnieje. A w Magu znajdziesz rozwiązanie. % mieczy bym widziała jako przeszkodę do pokonania ale w Magu masz pomysły i motywację do tego. Nie znam sie ale wypowiem :) koło kojarzy mi się z wszystkimi stawami, tym co okrągłe.A że się obraca to jak jest dobrze to zachorujesz a jak chorujesz to znacząca poprawa. Żeby cos zachowac będziesz musiała dokonać wyboru. Tylko jedna rzecz z zaplanowanych ci sie powiedzie a ty będziesz musiała zdecydowac na czym najbardziej ci zależy a resztę odpuścić. Powodzenia :) I zerkniesz mi na urodzinowy na wzajemnej :)? Dziękuję bardzo, jasne zajrzę :) 1 Cytuj
mezza Napisano 19 Marca 2025 Napisano 19 Marca 2025 W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał: Wiem, ze trochę wcześnie, ale kwiecień będzie dla mnie dość istotny przede wszystkim pod katem wydatków i spraw formalnych dlatego troche to przeżywam. aura: 2 monet, diabel XV , 5 bulaw Mogą być jakieś zaobowiazania finansowe np . kredyt i będziesz musiała się tutaj o cos wyklocac uczucia: Rydwan VII, slonce xIX, rycerz mieczy Może być jakiś kontakt lub kontakty internetowe. Sprawy powinny pójść dynamicznie do przodu Praca: 3 kielichy, księżyc XVIII, 10 moneta Z pozoru dobra atmosfera, ale coś tutaj może nie być do końca szczere. Finanse: 4 kielichy, mag I, 5 mieczy Jakieś działania, które mogą przynieść rozczarowanie W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał: Zdrowie: koło fortuny x raz lepiej, raz gorzej moze jakies zmiany nastroju? Niespodzianka: 3 monety, 7 kielichów, kochankowie VI Współpraca, czyjeś wsparcie, abyś dokonała dobrego wyboru będę wdzięczna za wasze pomysły. Cytuj
panna.marta Napisano 24 Marca 2025 Autor Napisano 24 Marca 2025 Może ktoś jeszcze by chciał spróbować? Cytuj
Lunae Napisano 9 Kwietnia 2025 Napisano 9 Kwietnia 2025 W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał: Wiem, ze trochę wcześnie, ale kwiecień będzie dla mnie dość istotny przede wszystkim pod katem wydatków i spraw formalnych dlatego troche to przeżywam. aura: 2 monet, diabel XV , 5 bulaw Widac tutaj duże skupienie na kwestiach finansowych .( 2 monet + diabeł ) Będzie to miesiąc w którym będziesz próbowała wiele rzeczy jednocześnie ogarnąć .Trochę się zapetlisz ale chyba na własne życzenie . Ten diabeł to twkienie w błędnym myśleniu . Możliwe ,że będziesz próbowała wyjść z tego marazmu (5 kijów ) Mnie często diabeł pokazuje że ktoś się pojawi kto źle mi życzy . Trochę uważaj na otoczenie żebyś nie musiała się bronić . uczucia: Rydwan VII, slonce xIX, rycerz mieczy Pojawia się kontakty . Nie wiem czy masz ,ale mogą być na portalu randkowym lub przez internet (rydwan ) . Tylko że raczej póki co to będzie bardziej infantylne ale sprawi radość (słońce ) . Powinno być intensywnie ale mogą się też szybko skończyć ( rycerz mieczy ) Praca: 3 kielichy, księżyc XVIII, 10 moneta Bardzo ciekawe karty . Mogą być niejasności związane z finansami lub Twoja sytuacja w firmie .Przy księżycu może być nawet jakas strata . Ale też mnie osobiście nasuwa się jena rzecz . 3 kielichów to jest zespół ludzi którzy razem pracują . Ale obok jest księżyc który jeżeli chodzi o sytuację w pracy raczej woli grać sam . To taka karta która pokazuje że troszkę ukrywamy swoje możliwości przed resztą .Nie angażujemy się do końca . Ta dziesiątka na końcu może pokazywać wykorzystywanie tego co się do tej pory wypracowało . I mam takie wrażenie że Ty chyba już nie widzisz się do końca w tym miejscu pracy . Nie ma z Nowej strony pełnego zaangażowania .Nie myślisz o tym żeby się rozwijać tylko brać z tego co już jest ? Finanse: 4 kielichy, mag I, 5 mieczy Będzie monet w którym będziesz się zastanawiać skąd wziąć pieniądze .Możliwe że będziesz chciała się udać po pomoc do rodziny ( 4 kielichów ) Chociaż na chwilę powinno Ci się udacvsoiac budżet (mag ) ale niestety później znowu przyjdzie monet że odczujesz że mimo wszytko tych pieniędzy jest za mało ( 5 mieczy ) Zdrowie: koło fortuny x Bedzie dobrze . Zarówno fizycznie i psychicznie . Nawet jeżeli pojawi się problem to Koło fortuny pokazuje wyjście z tego . Niespodzianka: 3 monety, 7 kielichów, kochankowie VI Tutaj dla mnie są dwie możliwości 1. Może chodzić o Twoje życie uczuciowe . Pojawia się adoratorzy ( 3 denarów ) ,prawdopodobnie internetowi (7 kielichów ,pokazuje osoby o których mamy jakieś wyobrażenie ale jeszcze ich nie widzieliśmy ) i możliwe że będziesz musiała podjac konretna decyzję co dalej ( kochankowie ) Ale kochankowie to nie tylko decyzja ale dwuznaczność czy dwubiegunowosc . Coś na zasadzie że np poznałam kogoś ale z drugiej strony to nie jest jeszcze reklama osoba . 2 . Twoje życie zawodowe Pojawia się nowe perspektywy np pokaźnie się na tle zespołu ,nowa praca itd ( 3 denarów ) dzięki twojej kreatywności(7 kielichów ) i możesz stanac przed wyborem albo możliwością fajnej współpracy ( kochankowie ) Ale trzeba uważać na 7 kielichów bo ona w tym układzie oprócz kreatywności może pokazać twoje rozmarzenie i brak działania co w efekcie może doprowadzić do sytuacji i co teraz ( kochankowie ) 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi