Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, ze trochę wcześnie, ale kwiecień będzie dla mnie dość istotny przede wszystkim pod katem wydatków i spraw formalnych dlatego troche to przeżywam.

aura:

2 monet, diabel XV , 5 bulaw

jakies stresy związane z pieniędzmi 

uczucia:

Rydwan VII, slonce xIX, rycerz mieczy

jakis flirt i dość intensywne kontakty 

Praca:

3 kielichy, księżyc XVIII, 10 moneta 

dziwne dość mika atmosfera , ale jakieś niejasności dotyczące kasy

Finanse:

4 kielichy, mag I, 5 mieczy

no i tu stresy największe czekanie na decyzje formalne 

Zdrowie: 

koło fortuny x

raz lepiej, raz gorzej moze jakies zmiany nastroju?

Niespodzianka: 

3 monety, 7 kielichów, kochankowie VI

cos z kasa, jakieś niejasności chyba.

będę wdzięczna za wasze pomysły.

Napisano
W dniu 9.03.2025 o 17:53, panna.marta napisał:

aura:

Dylematy, próba osiągnięcia równowagi pomiedzy tym co chcesz mieć a tym co możesz mieć w sensie na co cię stać.  Pochłonie to znaczna częśc twojej enrgii, bo będziesz miała trudności z wyborem. Z jednej strony 2 monet dążąca do stabilizacji i równowagi a z drugiej kuszący na coś Diabeł.

uczucia:

Wg mnie to karty pokazuja tylko twoją chęć na romans, jakąś fascynująca znajomość ale w Rycerzu Mieczy nie widać realizacji tych pragnień, więc nie ten miesiąc.

Praca:

Z jakimś nieporozumieniem mi się skojarzyło, pomyłką  czy coś podobnego,

Finanse:

Tak mi sie to ułozyło w głowie, że 4 kielichów mówi o tym, że potrzebujesz pieniędzy ale nie wiesz skąd je wziąść w sensie nie widzisz rozwiązania tego problemu ale ono istnieje. A w Magu znajdziesz rozwiązanie. % mieczy bym widziała jako przeszkodę do pokonania ale w Magu masz pomysły i motywację do tego.

Zdrowie: 

koło fortuny x

Nie znam sie ale wypowiem :) koło kojarzy mi się z wszystkimi stawami, tym co okrągłe.A że się obraca to jak jest dobrze to zachorujesz a jak chorujesz to znacząca poprawa.

Niespodzianka: 

Żeby cos zachowac będziesz musiała dokonać wyboru.  Tylko jedna rzecz z zaplanowanych ci sie powiedzie a ty będziesz musiała zdecydowac na czym najbardziej ci zależy a resztę odpuścić.

Powodzenia :) I zerkniesz mi na urodzinowy na wzajemnej :)?

• Dziękuję 1
Napisano
19 godzin temu, Ceres napisał:

Dylematy, próba osiągnięcia równowagi pomiedzy tym co chcesz mieć a tym co możesz mieć w sensie na co cię stać.  Pochłonie to znaczna częśc twojej enrgii, bo będziesz miała trudności z wyborem. Z jednej strony 2 monet dążąca do stabilizacji i równowagi a z drugiej kuszący na coś Diabeł.

Wg mnie to karty pokazuja tylko twoją chęć na romans, jakąś fascynująca znajomość ale w Rycerzu Mieczy nie widać realizacji tych pragnień, więc nie ten miesiąc.

Z jakimś nieporozumieniem mi się skojarzyło, pomyłką  czy coś podobnego,

Tak mi sie to ułozyło w głowie, że 4 kielichów mówi o tym, że potrzebujesz pieniędzy ale nie wiesz skąd je wziąść w sensie nie widzisz rozwiązania tego problemu ale ono istnieje. A w Magu znajdziesz rozwiązanie. % mieczy bym widziała jako przeszkodę do pokonania ale w Magu masz pomysły i motywację do tego.

Nie znam sie ale wypowiem :) koło kojarzy mi się z wszystkimi stawami, tym co okrągłe.A że się obraca to jak jest dobrze to zachorujesz a jak chorujesz to znacząca poprawa.

Żeby cos zachowac będziesz musiała dokonać wyboru.  Tylko jedna rzecz z zaplanowanych ci sie powiedzie a ty będziesz musiała zdecydowac na czym najbardziej ci zależy a resztę odpuścić.

Powodzenia :) I zerkniesz mi na urodzinowy na wzajemnej :)?

Dziękuję bardzo, jasne zajrzę :)

• Lubię to! 1
Napisano

Wiem, ze trochę wcześnie, ale kwiecień będzie dla mnie dość istotny przede wszystkim pod katem wydatków i spraw formalnych dlatego troche to przeżywam.

aura:

Mogą być jakieś zaobowiazania finansowe np . kredyt i będziesz musiała się tutaj o cos wyklocac

uczucia:

Może być jakiś kontakt lub kontakty internetowe. Sprawy powinny pójść dynamicznie do przodu 

Praca:

Z pozoru dobra atmosfera, ale coś tutaj może nie być do końca szczere.

Finanse:

Jakieś działania, które mogą przynieść rozczarowanie 

Zdrowie: 

koło fortuny x

raz lepiej, raz gorzej moze jakies zmiany nastroju?

Niespodzianka: 

Współpraca, czyjeś wsparcie, abyś dokonała dobrego wyboru

będę wdzięczna za wasze pomysły.

Napisano

Może ktoś jeszcze by chciał spróbować?

• 3 tygodnie później...
Napisano

aura:

Widac tutaj duże skupienie na kwestiach finansowych .( 2 monet + diabeł ) Będzie to miesiąc w którym będziesz próbowała wiele rzeczy jednocześnie ogarnąć .Trochę się zapetlisz ale chyba na własne życzenie . Ten diabeł to twkienie w błędnym myśleniu . Możliwe ,że będziesz próbowała wyjść z tego marazmu (5 kijów ) 

Mnie często diabeł pokazuje że ktoś się pojawi kto źle mi życzy . Trochę uważaj na otoczenie żebyś nie musiała się bronić . 

uczucia:

Pojawia się kontakty . Nie wiem czy masz ,ale mogą być na portalu randkowym lub przez internet (rydwan ) . Tylko że raczej póki co to będzie bardziej infantylne ale sprawi radość (słońce ) . Powinno być intensywnie ale mogą się też szybko skończyć ( rycerz mieczy ) 

Praca:

Bardzo ciekawe karty .

Mogą być niejasności związane z finansami lub Twoja sytuacja w firmie .Przy księżycu może być nawet jakas strata .  Ale też mnie osobiście nasuwa się jena rzecz . 3 kielichów to jest zespół ludzi którzy razem pracują . Ale obok jest księżyc który jeżeli chodzi o sytuację w pracy raczej woli grać sam . To taka karta która pokazuje że troszkę ukrywamy swoje możliwości przed resztą .Nie angażujemy się do końca . Ta dziesiątka na końcu  może pokazywać wykorzystywanie tego co się do tej pory wypracowało . I mam takie wrażenie że Ty chyba już nie widzisz się do końca w tym miejscu pracy . Nie ma z Nowej strony pełnego zaangażowania .Nie myślisz o  tym żeby się rozwijać tylko brać z tego co już jest ? 

Finanse:

Będzie monet w którym będziesz się zastanawiać skąd wziąć pieniądze .Możliwe że będziesz chciała się udać po pomoc do rodziny ( 4 kielichów ) Chociaż na chwilę powinno Ci się udacvsoiac budżet (mag ) ale niestety później znowu przyjdzie monet że odczujesz że mimo wszytko tych pieniędzy jest za mało ( 5 mieczy ) 

Zdrowie: 

koło fortuny x

Bedzie dobrze . Zarówno fizycznie i psychicznie . Nawet jeżeli pojawi się problem to Koło fortuny pokazuje wyjście z tego . 

Niespodzianka: 

Tutaj dla mnie są dwie możliwości  

1. Może chodzić o Twoje życie uczuciowe . 

Pojawia się adoratorzy ( 3 denarów ) ,prawdopodobnie internetowi (7 kielichów ,pokazuje osoby o których mamy jakieś wyobrażenie ale jeszcze ich nie widzieliśmy ) i możliwe że będziesz musiała podjac konretna decyzję co dalej ( kochankowie ) Ale kochankowie to  nie tylko decyzja ale dwuznaczność czy dwubiegunowosc . 

Coś na zasadzie że np poznałam kogoś ale z drugiej strony to nie jest jeszcze reklama osoba . 

2 . Twoje życie zawodowe 

Pojawia się nowe perspektywy np pokaźnie się na tle zespołu ,nowa praca itd  ( 3 denarów ) dzięki twojej kreatywności(7 kielichów ) i możesz stanac przed wyborem albo możliwością fajnej współpracy ( kochankowie ) Ale trzeba uważać na 7 kielichów bo ona w tym układzie oprócz kreatywności może pokazać twoje rozmarzenie i brak działania co w efekcie może doprowadzić do sytuacji i co teraz ( kochankowie ) 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1