Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadalam pytanie jaka decyzje otrzymam w mojej sprawie urzedowej. Weryfikacja do srody. 

Kolo fortuny, wieza, krol kielichów 

Kolo fortuny to kontakt/wiadomosc, wieza wydaje mi sie ze decyzja negatywna, krol kielichów urzednik ktory podejmuje decyzje

Jesli ktos chcialby zerknac na te karty dziekuje

Napisano

Jakiś nieoczekiwany zwrot akcji. Plany miga ulec zmianie lub się posypać.

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 16.03.2025 o 17:46, Meganos2007 napisał:

Zadalam pytanie jaka decyzje otrzymam w mojej sprawie urzedowej. Weryfikacja do srody. 

Kolo fortuny, wieza, krol kielichów 

Jakaś gwaltowna zmiana planów , nie po twojej myśli czyli jak czekałaś na pozytywna decyzję to będzzie odmowa.

• W punkt 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Czesciowa weryfikacja: urzednik zawalil termin deadline I nie podal decyzji. Zaskoczylo mnie to bo nie spotkalam sie z takim nieprofesjonalnym podejsciem. Oczywiscie skontaktowalam sie z jego szefem bo jestem wsciekla na taki rozwoj sytuacji. 

Zadalam pytanie kartom czy otrzymam decyzje do konca tego tygodnia: 

Gwiazda, Pustelnik, 8 bulaw 

Jakas godzine po rozlozeniu rozkladu otrzymalam wiadomosc od tego urzednika ze decyzje wysle do konca przyszlego tygodnia. Gwiazda to czas natychmiast ze otrzymalam wiadomosc/kontakt, Pustelnik to urzednik potrzebuje czasu na podjecie decyzji, 8 bulaw decyzja w przyszlym tygodniu. 

• Lubię to! 1
Napisano

Skusilam sie na rozlozenie kart jeszcze raz bo mam wrazenie ze poprzedni rozklad pokazal bardziej opoznienie w decyzji i ogolnie emocje z tym zwiazane niz faktyczna odpowiedz na pytanie o decyzje. 

Dlatego zadalam pytanie raz jeszcze.

Jaka bedzie decyzja od tego urzednika:

Smierc, As bulaw, 9 kielichow

Smierc to zakonczenie tej dlugiej I zmudnej sytuacji. Zastanawiam sie czy moze tez oznaczac zmiane decyzji na pozytywna w tym przypadku (wstepna decyzje otrzymalam negatywna teraz czekam na ta ostateczna). 

As bulaw, 9 kielichów mozliwe ze jest szansa na decyzje pozytywna. 

Jesli ktos chcialby zerknac na te karty dziekuje 

Napisano

Nie wiem czy to dobry pomysł stawiać dwa razy na to samo pytanie.

• hmmm 1