Gość Stella_ Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Jak można zinterpretować sen o tym, że jest się w ciąży? Pozdrawiam
Gość Stella_ Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Hmm... może to faktycznie jakaś idea, która we mnie dojrzewa. Teraz zerknęłam do sennika - "kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia" Z pewnością to pomyślny sen
Sephira Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 To czy pozytywny zalezy zdecydowanie od Twoich odczuc w czasie snu. Dla jednych ciaza jest radoscia i blogoslawienstwem a dla innych koszmarem zwiazanym z odpowiedzialnoscia...
Gość Stella_ Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Byłam bardzo szczęśliwa, głaskałam swój brzuch, to był 3 miesiąc. Nawet obudziłam się przytulona do poduszki Ale co ciekawe, choć cieszyłam się z ciąży, byłam zła na ojca dziecka za nią
Sephira Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Noo, to równiez cyfra 3 mówi nam o sukcesie i satysfakcji. Generalnie trójka symbolizuje cos nowego, co powstaje z syntety dwóch elementów, czyli moze równiez wyrazac podswiadoma chec posiadania dziecka.
Rekomendowane odpowiedzi