Sunrise009 Napisano 17 Marca 2025 Napisano 17 Marca 2025 Biorę udział w konkursie graficznym i zapytałam kart czy wygram. Kochankowie + 7 mieczy + 6 buław Wygląda na to, że wygram, ale musze wybrać pomiędzy koncepcjami, iść niesztampową droga projektową, sprytną, taką której nikt nie wybierze. Co myślicie? Weryfikacja pod koniec kwietnia :) Cytuj
Ceres Napisano 18 Marca 2025 Napisano 18 Marca 2025 W dniu 17.03.2025 o 18:26, Sunrise009 napisał: Biorę udział w konkursie graficznym i zapytałam kart czy wygram. Kochankowie + 7 mieczy + 6 buław Na wygrana masz szanse i to sporą pod warunkiem, że nie będziesz oszukiwac, kopiować, inspirowac się innymi i skupisz się na tym w czym jesteś mocna i pewnie się czujesz. Cytuj
panna.marta Napisano 19 Marca 2025 Napisano 19 Marca 2025 22 godziny temu, Ceres napisał: Na wygrana masz szanse i to sporą pod warunkiem, że nie będziesz oszukiwac, kopiować, inspirowac się innymi i skupisz się na tym w czym jesteś mocna i pewnie się czujesz. A mi ta 7 mieczy się nie podoba jakby stosowali tam jakieś nieczyste zagrywki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi