mezza Napisano 19 Marca 2025 Napisano 19 Marca 2025 Z racji, że moja sytuacja zawodowa się drastycznie zmieniła, to zaxzynam szukać nowej pracy. Jak będzie szło szukanie pracy w kwietniu? Rycerz Miexzy+Królowa Bulaw+AS Mieczy Będzie dosyć chaotycznie i nerwowo. Będę miała sporo energii do szukania nowej pracy. Możliwe, ze będzie okazja do zaprezentowania umiejętności podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Jakie mam szanse na ofertę pracy w firmie X? Jestem po wstępnych rozmowach 4 denarow+Cesarzowa+9 denarow Jeśli nie dostane tej kasy, to z racji właśnie kasy, chociaż 9 denarow może mówić o zadowoleniu, gdyż otrzymam korzystna ofertę. Cytuj
Ceres Napisano 19 Marca 2025 Napisano 19 Marca 2025 2 godziny temu, mezza napisał: Jak będzie szło szukanie pracy w kwietniu? Rycerz Miexzy+Królowa Bulaw+AS Mieczy Będziesz bardzo zdeterminowana żeby ją znaleźć i jakąś ofertę,która zainteresuje cie na tyle żeby sie o to stanowisko ubiegać, znajdziesz. To może być też rozmowa kwalifikacyjna, która cię czeka, sytuacja w której będziesz musiał się wykazać, pokazać z jak najlepszej strony. 2 godziny temu, mezza napisał: Jakie mam szanse na ofertę pracy w firmie X? Jestem po wstępnych rozmowach 4 denarow+Cesarzowa+9 denarow Powiedziałabym, że szanse masz bardzo duże, widac zadowolenie finansowe w tej 9 monet. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 19 Marca 2025 Napisano 19 Marca 2025 3 godziny temu, mezza napisał: Rycerz Miexzy+Królowa Bulaw+AS Mieczy Beda jakies kontakty, ale chyba w tym mieczu odetniesz się od tego. Jakie mam szanse na ofertę pracy w firmie X? Jestem po wstępnych rozmowach 4 denarow+Cesarzowa+9 denarow Zostaniesz przy tym co masz i rzeczywiście tutaj może chodzić o poziom wynagrodzenia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi