Ceres Napisano 21 Marca 2025 Napisano 21 Marca 2025 46 lat, samotna matka, bez faceta, dwa etaty zlecenie i rękodzielnik jarmarkowy. Aura: Paź Mieczy, Król Monet, 9 Kielichów Tak jakbym miała się zapisac na jakiś kurs albo zacząć czegoś sie uczyć i będzie mnie to ekscytowało. Praca: 3 Mieczy, Paź Kielichów, III CESARZOWA Mam umowę zlecenie do końca kwietnia, to umowa na zastępstwo, kto przechodził rehabilitację przez dłuższy czas, być może właśnie ją zakończy i wróci a tym samym moja umowa dobiegnie końca. Finanse: Paź Buław, 10 Mieczy, As Buław Kiepski miesiąc pod względem finansowym, skojarzyło mi się z zakonczeniem jakiejś aktywności, może umowa zlecenie dobiegnie końca Uczucia: Rycerz Buław, 8 Buław, 10 Kielichów Nowa znajomość, na romans za mało ale na jakiś flirt chyba w sam raz. Dom i otoczenie: 9 Monet, 5 Mieczy, 4 Monety Koniec remontu, który wyszedł w kartach na marzec Niespodzianka: Król Mieczy, Rycerz Buław, XXI ŚWIAT Jakaś wiadomośc, zamknięcie jakiejśc sprawy urzędowej czy coś w tym stylu. Ostrzeżenie: XIX SŁOŃCE, 5 Kielichów, Król Mieczy Ktoś mnie zrani, zniechęci do siebie Inne interpretacje mile widziane Cytuj
mezza Napisano 23 Marca 2025 Napisano 23 Marca 2025 W dniu 21.03.2025 o 15:21, Ceres napisał: 46 lat, samotna matka, bez faceta, dwa etaty zlecenie i rękodzielnik jarmarkowy. Aura: Paź Mieczy, Król Monet, 9 Kielichów Jakies kontakty lub zbieranie informacji o kimś lub o sprawach finansowych. Bedzie jakas emocjonalna Satysfakcja. Praca: 3 Mieczy, Paź Kielichów, III CESARZOWA Jakies rozczarowanie, smutek , ale może pojawić się inna oferta, która będzie leosza Finanse: Paź Buław, 10 Mieczy, As Buław Bardzo możliwe, ale będzie nowy zapal, aby utrzymać płynność finansową. Uczucia: Rycerz Buław, 8 Buław, 10 Kielichów Właśnie bardzo romansowe karty, ale to może być szybkie i płomiennie, ale dające satysfakcję Dom i otoczenie: 9 Monet, 5 Mieczy, 4 Monety Tutaj może cis się nie udać lub nie pójść z planem. Uważaj, aby finanse nie były powodem kłótni. Niespodzianka: Król Mieczy, Rycerz Buław, XXI ŚWIAT Może być wyjazd Ostrzeżenie: XIX SŁOŃCE, 5 Kielichów, Król Mieczy Nie podchodzi do pewnych rzeczy zbyt optymistyxznie, ale także nie pogrążaj się w stanach smutku i straconych szans. Patrz na pewne rzeczy na chłodno. Inne interpretacje mile widziane 1 Cytuj
panna.marta Napisano 24 Marca 2025 Napisano 24 Marca 2025 W dniu 21.03.2025 o 15:21, Ceres napisał: Aura: Paź Mieczy, Król Monet, 9 Kielichów Nie najgorzej tak jakby wybor pomiędzy przyjemnością a sprawami materialnymi Praca: 3 Mieczy, Paź Kielichów, III CESARZOWA No ta osoba może wrócić i zająć swoje dotychczasowe miejsce pracy Finanse: Paź Buław, 10 Mieczy, As Buław Jakaś bardzo trudna sytuacja z potencjalem na lepsze jutro. Uczucia: Rycerz Buław, 8 Buław, 10 Kielichów Jakies rozmowy będą i flirt Dom i otoczenie: 9 Monet, 5 Mieczy, 4 Monety Może rzeczywiście ten remont Niespodzianka: Król Mieczy, Rycerz Buław, XXI ŚWIAT Jakaś wiadomość formalna Ostrzeżenie: XIX SŁOŃCE, 5 Kielichów, Król Mieczy Jakieś emocje się wkradną 1 Cytuj
Ceres Napisano 25 Marca 2025 Autor Napisano 25 Marca 2025 W dniu 24.03.2025 o 16:18, panna.marta napisał: Praca: 3 Mieczy, Paź Kielichów, III CESARZOWA No ta osoba może wrócić i zająć swoje dotychczasowe miejsce pracy tylko żadna z tych kart mi nie pasuje na ta osobe, to jest mężczyzna w wieku ok 60 lat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi