Sunrise009 Napisano 30 Marca 2025 Napisano 30 Marca 2025 Hej :) od dluzszego czasu przychodza do mnie zmarli w snach. Jak się wprowadzałam do mieszkań, to często śnili mi się ludzie, którzy w nich mieszkali. Najczęściej raz, pierwszej nocy, żeby się "przywitać". Tak samo moja zmarła babcia i prababcia. Jedna ostatnio daje znać co u niej, a druga dawała mi biżuterię. Jakiś czas temu powiedziałam swojej mamie, że bardzo mi brakuej babci i wiele bym oddała, żeby jeszcze raz mi zrobiła naleśniki. Parę dni później miałam sen, jak mi te naleśniki smaży. Zadzwoniłam do matki i okazało się, że była na grobie u babci i powiedziała jej o tym, że chciałabym te naleśniki. No i przyszła. Ostatnio snila mi się, jak odwiesza kurtkę w swoim mieszkaniu, była tam też prababcia, bardzo szczęśliwa. Po rozmowie ze znajomym, który nieco więcej wie o świecie zza zasłony, postanowiłam zacząć to rozwijać. Bo może oni chcą mi coś przekazać. Z tym, że nie mam pojęcia jak./ Pomożecie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi