karotkakarotka Napisano 1 Kwietnia 2025 Napisano 1 Kwietnia 2025 A czy 7 buław + 9 denarów w pytaniu o to, czy dany pan odezwie się w określonym czasie to może być walka (7 buław), ale taka wewnętrzna, żeby właśnie się nie odsłonić (9 denarów: wychodzenie na jaw)? Tak się zastanawiam. Cytuj
Ver Million Napisano 4 Kwietnia 2025 Napisano 4 Kwietnia 2025 7 buław + 9 denarów to tak jakby James Bond był na misji i właśnie odpierał ataki dziesiątek przeciwników, cudem uchodząc przy tym z życiem i właśnie dzwoni telefon od dziewczyny mówiącej, że jej się nudzi i że zrobiła dzisiaj popcorn! Jak komiksowo! To mi się rzeczywiście kojarzy z walką, ale w kontekście pracy. Czy Pan się odezwie? Może, ale nie będzie za tym stała, żadna silna motywacja, ta osoba jest teraz raczej zajęta innymi rzeczami 1 Cytuj
Mesi Napisano 4 Kwietnia 2025 Napisano 4 Kwietnia 2025 W tych kartach nie ma najmniejszej ochoty na kontakt. 1 1 Cytuj
Lunae Napisano 5 Kwietnia 2025 Napisano 5 Kwietnia 2025 W dniu 1.04.2025 o 16:52, karotkakarotka napisał: A czy 7 buław + 9 denarów w pytaniu o to, czy dany pan odezwie się w określonym czasie to może być walka (7 buław), ale taka wewnętrzna, żeby właśnie się nie odsłonić (9 denarów: wychodzenie na jaw)? Tak się zastanawiam. Nie odezwie się .Duma mu na to nie pozwala( 9 denarów ) i będzie chciał przy okazji pokazać swoją wyższość nad Tobą ( 7 kijów ) . Mogę te karty pokazywać też że on będzie chciał utrzymać swoją pozycję . Ta osoba w 7 kijów chcę być liderem ale jeszcze jest na etapie udowodnienia swojej racji . Przyjął pozycję obronną ale tylko po to żeby móc kontrolować sytuację .Ta osoba bardzo chce pokazać ,że należy jej się szacunek . 9 denarów ,chyba jak wszystkie 9 pokazuje skupienie na sobie . Jej odpowiednikiem w Arkanach Wielkich jest Pustelnik ,który oznacza izolację . Podobnie jest z 9 denarów . Kobieta która jest przedstawiona na karcie jest odizolowana od świata za pomocą żywopłotu przy którym stoi,ale akurat jej to nie przeszkadza bo uważa że wszytko co jej potrzebne już posiada.Ogólnie osoby w tej karcie mogą się uważac za lepsze od innych ,trochę tak jak by były z innej warstwy społeczne do tego są bardzo dumne. Ten Pan w 9 denarów trochę zachwyca się sam sobą . Ma swój żywopłot który go od Ciebie odgradza i nie zniży się do Twojego poziomu żeby się skontaktować. 1 Cytuj
Szept myśli Napisano 5 Kwietnia 2025 Napisano 5 Kwietnia 2025 Jemu jest dobrze jak jest. Nie zamierza się odezwać 1 Cytuj
Elżbieta. Napisano 5 Kwietnia 2025 Napisano 5 Kwietnia 2025 Karta 7 Buław wskazuje na wręcz obronę przez Tobą, przed wtrącaniem się w jego satysfakcjonujące życie. 1 Cytuj
Maxii Napisano 6 Kwietnia 2025 Napisano 6 Kwietnia 2025 Pan się nie odezwie. Jemu jest dobrze tak jak jest, on nie chce i nie potrzebuje kontaktu. Podobają mi się bardzo interpretację wyżej z żywopłotem, daje to świeże spojrzenie na znaczenie karty, przywiązanie uwagi do szczegółów. I mysle, ze tak właśnie jest, 9 denarów to zadowolenie w swoim własnym towarzystwie i świecie. Cytuj
karotkakarotka Napisano 28 Kwietnia 2025 Autor Napisano 28 Kwietnia 2025 W dniu 5.04.2025 o 10:16, Lunae napisał: Nie odezwie się .Duma mu na to nie pozwala( 9 denarów ) i będzie chciał przy okazji pokazać swoją wyższość nad Tobą ( 7 kijów ) . Mogę te karty pokazywać też że on będzie chciał utrzymać swoją pozycję . Ta osoba w 7 kijów chcę być liderem ale jeszcze jest na etapie udowodnienia swojej racji . Przyjął pozycję obronną ale tylko po to żeby móc kontrolować sytuację .Ta osoba bardzo chce pokazać ,że należy jej się szacunek . 9 denarów ,chyba jak wszystkie 9 pokazuje skupienie na sobie . Jej odpowiednikiem w Arkanach Wielkich jest Pustelnik ,który oznacza izolację . Podobnie jest z 9 denarów . Kobieta która jest przedstawiona na karcie jest odizolowana od świata za pomocą żywopłotu przy którym stoi,ale akurat jej to nie przeszkadza bo uważa że wszytko co jej potrzebne już posiada.Ogólnie osoby w tej karcie mogą się uważac za lepsze od innych ,trochę tak jak by były z innej warstwy społeczne do tego są bardzo dumne. Ten Pan w 9 denarów trochę zachwyca się sam sobą . Ma swój żywopłot który go od Ciebie odgradza i nie zniży się do Twojego poziomu żeby się skontaktować. Masz rację z wyższością i dumą, choć odezwał się. Po prostu później, najpierw musiał postawić warunki i pokrzyczeć, a potem na swoich warunkach dopuścić mnie do siebie. Bardzo Ci dziękuję. Cytuj
Lunae Napisano 1 Maja 2025 Napisano 1 Maja 2025 W dniu 28.04.2025 o 19:20, karotkakarotka napisał: Masz rację z wyższością i dumą, choć odezwał się. Po prostu później, najpierw musiał postawić warunki i pokrzyczeć, a potem na swoich warunkach dopuścić mnie do siebie. Bardzo Ci dziękuję. Dziękuję za weryfikację . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi