Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zweryfikuje. 

Jak widzicie te karty w pytaniu czy osoba x zaliczy matematykę? 3 sprawdziany do poprawki przed maturą. 

As buław 8 pucharów Świat 

Widać działanie w Asie buław aby zdać i myślę że to się udać 

8 pucharów odejście od tematu i szczęśliwe zakończenie w karci Świat 

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 8.04.2025 o 15:53, Szept myśli napisał:

Zweryfikuje. 

Jak widzicie te karty w pytaniu czy osoba x zaliczy matematykę? 3 sprawdziany do poprawki przed maturą. 

Widać działanie w Asie buław aby zdać i myślę że to się udać 

8 pucharów odejście od tematu i szczęśliwe zakończenie w karci Świat

Są duże szanse na zaliczenie ale nie będzie łatwo . To co na pewno pomoże to as bulaw .Ta osoba dostała szanse . I teraz musi ją odpowiednio wykorzystać . Widac w tej karcie zapał do działania byle by się nie okazało że to jest słomiany zapał . I tu właśnie wchodzi na scenę 8 kielichów . Ta 8 może stać na przeszkodzie w realizacji celu .To będzie trudny czas dla tej osoby . I w 8 kielichów może pojawić chęć chociaż chwilowej ucieczki od tej trudnej sytuacji .

Może być pokazana sytuacja że ta osoba jednego dnia będzie miła dola ,będzie jej ciężko a następnego dnia wróci chęć do działania i obierze konkretny kierunek działania . Świat na końcu może prognozować że ta osoba doprowadzi wszytko do szczęśliwego końca . 

8 kielichów jest dla mnie trudna karta bo czasem pokazuje nieprzewidziane okoliczności i tutaj trzeba uważać żeby nie stracić celu z pola widzenia .Moim zdaniem ta osoba musi się bardzo pilnować . Dużo samozaparcie będzie potrzebne i w razie problemów będzie musiała poszukać nowych rozwiązań ( 8 kielichów ) 

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 8.04.2025 o 15:53, Szept myśli napisał:

As buław to podjęcie działania i to szybkie, zrobienie kroku naprzód, dalej Świat czyli zostawienie czegoś za sobą i nowy etap. Myślę że zaliczy i przejdzie do nowego etapu czyli matury.