Szept myśli Napisano 8 Kwietnia 2025 Napisano 8 Kwietnia 2025 Zweryfikuje. Jak widzicie te karty w pytaniu czy osoba x zaliczy matematykę? 3 sprawdziany do poprawki przed maturą. As buław 8 pucharów Świat Widać działanie w Asie buław aby zdać i myślę że to się udać 8 pucharów odejście od tematu i szczęśliwe zakończenie w karci Świat 1 Cytuj
Lunae Napisano 9 Kwietnia 2025 Napisano 9 Kwietnia 2025 W dniu 8.04.2025 o 15:53, Szept myśli napisał: Zweryfikuje. Jak widzicie te karty w pytaniu czy osoba x zaliczy matematykę? 3 sprawdziany do poprawki przed maturą. As buław 8 pucharów Świat Widać działanie w Asie buław aby zdać i myślę że to się udać 8 pucharów odejście od tematu i szczęśliwe zakończenie w karci Świat Są duże szanse na zaliczenie ale nie będzie łatwo . To co na pewno pomoże to as bulaw .Ta osoba dostała szanse . I teraz musi ją odpowiednio wykorzystać . Widac w tej karcie zapał do działania byle by się nie okazało że to jest słomiany zapał . I tu właśnie wchodzi na scenę 8 kielichów . Ta 8 może stać na przeszkodzie w realizacji celu .To będzie trudny czas dla tej osoby . I w 8 kielichów może pojawić chęć chociaż chwilowej ucieczki od tej trudnej sytuacji . Może być pokazana sytuacja że ta osoba jednego dnia będzie miła dola ,będzie jej ciężko a następnego dnia wróci chęć do działania i obierze konkretny kierunek działania . Świat na końcu może prognozować że ta osoba doprowadzi wszytko do szczęśliwego końca . 8 kielichów jest dla mnie trudna karta bo czasem pokazuje nieprzewidziane okoliczności i tutaj trzeba uważać żeby nie stracić celu z pola widzenia .Moim zdaniem ta osoba musi się bardzo pilnować . Dużo samozaparcie będzie potrzebne i w razie problemów będzie musiała poszukać nowych rozwiązań ( 8 kielichów ) 1 Cytuj
Ceres Napisano 13 Kwietnia 2025 Napisano 13 Kwietnia 2025 W dniu 8.04.2025 o 15:53, Szept myśli napisał: Jak widzicie te karty w pytaniu czy osoba x zaliczy matematykę? 3 sprawdziany do poprawki przed maturą. As buław 8 pucharów Świat As buław to podjęcie działania i to szybkie, zrobienie kroku naprzód, dalej Świat czyli zostawienie czegoś za sobą i nowy etap. Myślę że zaliczy i przejdzie do nowego etapu czyli matury. Cytuj
Szept myśli Napisano 14 Kwietnia 2025 Autor Napisano 14 Kwietnia 2025 Weryfikuję Egzaminy zdane 🙂 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi