Ceres Napisano 8 Kwietnia 2025 Napisano 8 Kwietnia 2025 Znam sobie pewnego kolesia od 2 lat widujemy sie sporadycznie, ostatnio zaczął się często do mnie odzywać, ja go spławiałam, bo mi sie takim ogólnie troche apodyktycznym narcyzem ze stylem bycia misiowatym, w sensie powolnym wydawał, pracoholik. Ale stwierdziłam, że jak tak będe spławiała wszystkich na podstawie wstępnych odczuć to nigdy nikogo nie znajdę. A że po 2 miesiącach zajarzyłam o co mu chodzi, bo wyłożył wprost,że chciałby sie ze mną umówić to tak z ciekawości rozkładzik. 1 Jego intencje wobec mnie: 10 monet, 7 Mieczy Jemu chodzi o seks i zrobi wszystko żeby to osiągnąć 2 Jego oczekiwania wobec mnie: 2 Monet, XII WISIELEC Chyba sam nie wie jakiego rodzaju znajomości ze mna oczekuje więc coś zaczął i czeka jak to się potoczy 3. Jak mnie postrzega, jako jaka osobę: V KAPŁAN, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ dobrałam 8 Monet Kogoś z zasadami, zdystansowanego, znajoma z pracy mi się skojarzyła, bo właśnie w taki sposób od czasu do czasu sie widujemy. 4 Co może mi dać: 5 Monet, Król Monet Chyba nie za wiele, bo mi się karty z uczuciami wcale nie skojarzyły ale juz ze sknerusem jak najbardziej. 5 Ogólne jego nastawienie do mnie: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII MOC dobrałam 5 Buław Takie odniosłam wrażenie, że podobam mu się, o seks mu chodzi i że mnie jakby testuje, ocenia ale na chłodno cos tam sobie kalkuluje. 6 Co ukrywa: Królowa Kielichów, III CESARZOWA, 8 Mieczy Ha powiedziałabym, że żonę ukrywa ale przejrzałam jego media społecznościowe, zdjęć dużo ale na wszystkich jest sam, albo z psem albo z córką wyglądającą na ok 16-20 lat. Żadnej innej kobiety tam nie ma a sprawia wrażenie kogoś, kto lubi się chwalić więc jakby jakaś była w jego zyciu to by tam była. Więc nie wiem jak te karty odczytać. 7 Czego ja oczekuję: 0 GŁUPIEC, 7 Buław Pierwsze co mi się skojarzyło to jakaś ekscytująca przygoda, cos co mnie pobudzi, zaciekawi, wzbudzi entuzjazm, coś nowego. Seks mieści sie w tym zakresie. 8 Co mogę dać z siebie: VIII MOC, V KAPŁAN Dać szansę na rozwój sytuacji. 9 Obraz znajomości w chwili obecnej: 3 Buław, 4 Buław Myślę, że karty po prostu pokazały, że coś się zaczeło i postępuje we własnym tempie, najpierw 3 a potem 4, po kolei, umówiłam się z nim więc sie spotkamy ale nie wcześniej i nie później. Nie da sie tego przyspieszyć. 10 Jego działania w moją stronę w ciągu kolejnego miesiąca: Królowa Monet, 7 Mieczy, XXI ŚWIAT 7 mieczy zawsze mi się kojarzy z takim ryzykanctwem, cos jak wyprzedzanie na trzeciego, albo przejazd pod prawie zamknietym szlabanem na przejeździe kolejowym. Takie a nuż sie uda co mam do stracenia, A całośc z zamknięciem jakiegos etapu, więc może umówi się ze mna, może będzie seks ale coś nie zagra i na tym sie skończy 11 W jakim kierunku zmierza ta znajomośc: 4 monet, IV Cesarz, 4 Mieczy Same 4 :) z czwórką czyli 3 karty z 4 i ja numerologiczna 4 :) koleś jest 8. Raczej w nijakim kierunku, cos tam przelotnego będzie, może jednorazowego ale nie przypadniemy sobie do gustu. Cytuj
Szept myśli Napisano 8 Kwietnia 2025 Napisano 8 Kwietnia 2025 Tak w skrócie nic z tego nie bedzie. Na samym koncu W jakim kierunku zmierza znajomość? Popatrz 4 monet Cesarz 4 mieczy Nic nie wyjdzie poza zwykłą znajomość on jest zamkniety na Ciebie i niedostepny w Cesarzu 1 Cytuj
Lunae Napisano 8 Kwietnia 2025 Napisano 8 Kwietnia 2025 4 godziny temu, Ceres napisał: Znam sobie pewnego kolesia od 2 lat widujemy sie sporadycznie, ostatnio zaczął się często do mnie odzywać, ja go spławiałam, bo mi sie takim ogólnie troche apodyktycznym narcyzem ze stylem bycia misiowatym, w sensie powolnym wydawał, pracoholik. Ale stwierdziłam, że jak tak będe spławiała wszystkich na podstawie wstępnych odczuć to nigdy nikogo nie znajdę. A że po 2 miesiącach zajarzyłam o co mu chodzi, bo wyłożył wprost,że chciałby sie ze mną umówić to tak z ciekawości rozkładzik. 1 Jego intencje wobec mnie: 10 monet, 7 Mieczy Pan chcę Cię oszukać i wykorzystać. 10 denarów pokazuje szeroko pojętej dobrobyt i stabilizację . Tutaj już nie ma rozwoju . Wszytko zostało już osiągnięte . Teraz korzystamy już z zasobów które są . Według mnie on w tej karcie nie ma planu na rozwijanie znajomości bardziej na czerpanie z tego co jest obecnie ,czy możesz mu dać . Jego intencje nie są uczciwie co podkreśla 7 mieczy . To przede wszystkim karta złodziei .On ma na Ciebie konkretny plan a kiedy go wykona to ulotni się jak złodziej czyli po cichu . 10 denarów to karta rodziny ,stałych relacji ,oficjalnych a 7 mieczy zdrady . Już ten pierwszy rozkład może sugerować że ten Pan nie jest wolny . 2 Jego oczekiwania wobec mnie: 2 Monet, XII WISIELEC Nie ma konkretnych oczekiwań . 2 denarów pokazuje że on skupia się na wielu rzeczach jednocześnie . Mogą to być np dwie osoby i próbuje między nimi lawirować . Ta karta pokazuje też jego beztroskie podejście do relacji z Tobą i brak konkretnych decyzji z jego strony . W wisielcu Pan przyjął pozycję świadczącą o tym że będzie czekał na rózwoj sytuacji . Człowiek na tej karcie wisi do góry nogami przyczepiony za jedną nogę . To świadczy o tym że Panu nie jest wygodnie w tej sytuacji ale w każdej chwili może uwolnić swoją nogę i jego nastawienie się zmieni 3. Jak mnie postrzega, jako jaka osobę: V KAPŁAN, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ dobrałam 8 Monet Kapan - jesteś dla niego osoba która jest niedostępna emocjonalne ,masz swoje zasady moralne ,może czasem go też pouczasz Sprawiedliwość on uważa że go oceniasz i możesz nie być w tej ocenie obiektywna . 8 monet - jesteś osobna bardzo skrupulatna która lubi analizować i rozkładać wszytko na czynniki pierwsze 4 Co może mi dać: 5 Monet, Król Monet Nic Król monet jest królem wymiany energii .U niego wszytko zależy od tego co może dostać z drugiej strony . Jeżeli transakcja się zwróci prędzej czy później to on może być kimś w rodzaju sponsora . Natomiast jeżeli ten król będzie uważał że nie będzie nic w zamian to zamienia się w skąpca . 5 denarów może pokazywać że żeby cokolwiek od niego dostać będziesz musiała to wyżebrać 5 Ogólne jego nastawienie do mnie: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII MOC dobrałam 5 Buław Bardzo nieładne karty . On będzie chciał pokazać kto tak naprawdę rządzi . Może próbować wymusić na Tobie pewne rzeczy i dominować ( 5 kijów ) .Do tego Siła która się tutaj pokazała sugeruje że on nie cofnie się przed niczym i będzie bardzo wytrwały w swoich działaniach . Karta siły głównie kojarzy mi się z samodyscyplina . Do tego ta sprawiedliwość która mówi że on mimo wszytko będzie chciał się dystansować i traktować Ciebie tak jak według niego Ty na to zasłużyłaś . Sprawiedliwość nigdy nie pokazała mi w takich pytaniach nic miłego . Zazwyczaj jest to coś na zasadzie dawanie komuś nauczki . Gdyby nie ta sprawiedliwość to siła + 5 kijów może sugerować sytuacje w której ktoś ogromnie nam się podoba ale próbujemy z tym walczyć . Tak żeby ta osoba nie zawładnęła nami całkowice . 6 Co ukrywa: Królowa Kielichów, III CESARZOWA, 8 Mieczy Moim zdaniem ukrywa kobietę . Cesarzowa to nie tylko żona to oficjalna partnerka ale przede wszystkim dla mężczyzny ideał kobiety . W Cesarzowej może być pokazana kobieta z którą on się spotyka ( moze to być nawet krótka znajomość ) ale jego otoczenie uważa ją za jego partnerkę bo np : widzieli ich razem lub o niej opowiadał komuś . To też może być kobieta ,która w jego oczach spełnia warunki tej jednej jedynej . Królowa kielichów może podkreślać jego związek uczuciowy z tą kobietą . ( Niekoniecznie to musi być miłość ,może to być sentyment) 8 mieczy na końcu pokazuje że on jest uwięziony w klatce . Ta klatka może być jego myślenie ,kompleksy ,albo też faktyczne ograniczenie nałożenie przez inną kobietę . Ja to widzę tak : Ma kobietę ( niekoniecznie żona ,niekoniecznie długa znajomość ) i to go ogranicza Nie ma kobiety oficjalnie ale jeszcze ma uczucia do kobiety która była jego oficjalna partnerka i to nie pozwala mu się otworzyć uczuciowa na inną 7 Czego ja oczekuję: 0 GŁUPIEC, 7 Buław W glupcu masz ochotę na przygodę ,coś świeżego ,zdajesz sobie sprawę że to niekoniecznie musi być poważna relacja . Podchodzisz na luzie ale mamy 7 kijów ,która może pokazywać że jeżeli sytuacja zrobi się dla ciebie niekomfortowa to się wycofasz lub nawet zawlaczysz o to co Ci się będzie należało . 8 Co mogę dać z siebie: VIII MOC, V KAPŁAN Ja bym powiedzila ,że raczej to Ty powinnaś kontrolować sytuację(siła ) i powinnaś się pokazać jako ta osoba bardziej odpowiedzialna i mądrzejsza ( Kaplan ) .Kapan karta która mówi o zasadach i przewodnictwie duchowym . 9 Obraz znajomości w chwili obecnej: 3 Buław, 4 Buław Karty pokazują że sytuacja zaczęła się rozwijać i zmierza w konkretnym kierunku (3 kijów ) .Tym kierunkiem niby ma 4 kijów . Tu już widać ekscytację z powodu tego co się zadziało w tej 3 kijów ) . 4 kijów mówi ,że dzieje się niby fajnie ale ona od razu określa że znajomość się nie rozwinie .Ta karta to przede wszystkim romans . Znowu jest tu sugestia że On nie jest wolny lub coś go ogranicza . Może chcieć od Ciebie relacji w której Ty będziesz ta kobietą dochodząca . Na mojej jednej talii jest przedstawiona scena gdzie stoi para otoczona 4 kijami a z boku przygląda im się kobieta . 10 Jego działania w moją stronę w ciągu kolejnego miesiąca: Królowa Monet, 7 Mieczy, XXI ŚWIAT Pan Ciebie widzisz jako Królowa denarów . Dla mnie osobiście trochę taka mała cesarzowa trochę 9 denarów ( bez ograniczeń ) . Ogólnie to jest kobieta która ma dużo do zaoferowania ale jest przede wszystkim rozsądna i samodzielna . On wie z,że nie będzie z Tobą łatwo ale też doceni Twoja osobę . Tylko że przy 7 mieczy to nie będzie szczere . Raczej ja widzę że jemu się nie uda zrealizować swojego planu i po prostu będzie się powoli ulatniał (7 mieczy ) I w końcu się całkowice oddali (Świat ,) 11 W jakim kierunku zmierza ta znajomośc: 4 monet, IV Cesarz, 4 Mieczy W żadnym . Pierwsza 4 denarów pokazuje że nie będzie wejścia w stała relacje . Nikt się nie zdobędzie na to żeby się otworzyć na znjomosc bo to oznacza stratę . Nie ma tu zmiany sytuacji . Cesarz który znowu tez jest czworka a który tutaj uosabia władzę nad okolicznościami będzie kierował wasza znajomość w jej zakończenie ( 4 mieczy ,) Prawdopodobnie Pan zdecyduje się wycofać . Ale karty nie znają płci ,więc możesz to też być Ty . Mam po prostu wrażenie że to wyjdzie z inicjatywy jednej strony . Cytuj
Ceres Napisano 9 Kwietnia 2025 Autor Napisano 9 Kwietnia 2025 13 godzin temu, Lunae napisał: 11 W jakim kierunku zmierza ta znajomośc: 4 monet, IV Cesarz, 4 Mieczy W żadnym . Pierwsza 4 denarów pokazuje że nie będzie wejścia w stała relacje . Nikt się nie zdobędzie na to żeby się otworzyć na znjomosc bo to oznacza stratę . Nie ma tu zmiany sytuacji . Cesarz który znowu tez jest czworka a który tutaj uosabia władzę nad okolicznościami będzie kierował wasza znajomość w jej zakończenie ( 4 mieczy ,) Prawdopodobnie Pan zdecyduje się wycofać . Ale karty nie znają płci ,więc możesz to też być Ty . Mam po prostu wrażenie że to wyjdzie z inicjatywy jednej strony . no własnie widzę to tak samo. Ja bym nic przecieko jednorazowej przygodzie z seksem nie miała, bo seks to dopamina a mój mózg jej pragnie,i nawet by mi to odpowiadało żeby mi sie potem w okolicy nie plątał albo nie nękał mnie wiadomościami ale ta świadomość że koles kogoś może mieć mnie odrzuca. Odrzuca, bo ja sie nie dzielę nawet jak to ma być jednorazowe. Więc napisałam mu że spoko możemy się spotkać tylko żeby sie nie okazało, że jestem odskocznią od żony, która ma okres albo za częste migreny, bo ja sie nie dzielę a jak okaże się, że jednak tak to będzzie to dla niego miało brzydkie kosekwencje w dpomowym otoczeniu bo jestem pamiętliwa i zawsze wyrównuję rachunki. Nie odzywa sie na razie :D Cytuj
Lunae Napisano 9 Kwietnia 2025 Napisano 9 Kwietnia 2025 2 godziny temu, Ceres napisał: no własnie widzę to tak samo. Ja bym nic przecieko jednorazowej przygodzie z seksem nie miała, bo seks to dopamina a mój mózg jej pragnie,i nawet by mi to odpowiadało żeby mi sie potem w okolicy nie plątał albo nie nękał mnie wiadomościami ale ta świadomość że koles kogoś może mieć mnie odrzuca. Odrzuca, bo ja sie nie dzielę nawet jak to ma być jednorazowe. Więc napisałam mu że spoko możemy się spotkać tylko żeby sie nie okazało, że jestem odskocznią od żony, która ma okres albo za częste migreny, bo ja sie nie dzielę a jak okaże się, że jednak tak to będzzie to dla niego miało brzydkie kosekwencje w dpomowym otoczeniu bo jestem pamiętliwa i zawsze wyrównuję rachunki. Nie odzywa sie na razie :D Możliwe że się przestraszył . Prawda pewnie niedługo się pokaże Cytuj
Ceres Napisano 9 Kwietnia 2025 Autor Napisano 9 Kwietnia 2025 1 godzinę temu, Lunae napisał: Możliwe że się przestraszył . Prawda pewnie niedługo się pokaże jakoś mnie to mało obeszło :) ot stracona okazja na seks ale będą inne Cytuj
Maxii Napisano 14 Kwietnia 2025 Napisano 14 Kwietnia 2025 (edytowane) Ten rozkład naprawdę otwiera oczy i żałuję, że nie zrobiłam go sobie na relacje jedną na samym jej początku. Zgadzam się z interpretacjami powyżej. Od siebie dodam, że karty na intencje są już na początku trochę zamknięte. Kiedyś myślałam, że 10 denarow to fajna karta, ale nie. On nie chce żadnego związku, to nie pójdzie dalej niż jest, a kolejna karta mówi o knuciu i złych intencjach pod siebie. To już czerwona flaga. Oczekiwań też nie ma sprecyzowanych, jakby lawirowal między opcjami różnymi i tam "zeskoczy" z Wisielca, gdy mu się spodoba. Co może dać? Nic. Naprawdę te karty w moich rozkładach są takie smutne, pokazują, że ja bym chciała, a oni takie okruszki tylko dają albo nic póki ja nie wykonam ruchu (5 denarow). Ale oczy otwierają się na to po czasie. Odniosę się jeszcze do punktu z Cesarzowa. W jego życiu jest kobieta, która mu się podoba, jest ideałem, to może być kobieta z przeszłości albo obecna albo taka, z którą jest bez zobowiązań. Ktoś tam jest! Nie lubię tej Cesarzowej, wierze, ze pokazuje inna kobietę u mężczyzny, za którą nas nie uzna. Edit: on nie wykona już ruchu w Twoją stronę, oddali się. Znajomość w żadną stronę nie pójdzie. To wszystko jest pozamykane, brak ruchu. Nie warto się nim interesować. Trzymaj się 🌼 Edytowane 14 Kwietnia 2025 przez Maxii 1 Cytuj
Ceres Napisano 15 Kwietnia 2025 Autor Napisano 15 Kwietnia 2025 W dniu 14.04.2025 o 11:58, Maxii napisał: Ten rozkład naprawdę otwiera oczy i żałuję, że nie zrobiłam go sobie na relacje jedną na samym jej początku. dlatego rozkłąd nazywa się RTG :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi