Ceres Napisano 25 Kwietnia 2025 Napisano 25 Kwietnia 2025 46 lat, samotna matka, bez faceta, dwa etaty zlecenie i rękodzielnik jarmarkowy. Wiem, że wcześnie ale kwiecień był tragiczny trochę i chciałabym wiedzieć czy maj będzie lepszy. Aura: As Buław, 3 Mieczy, XXI ŚWIAT Napalę się na jakiś pomysł albo przedsięwzięcie i zostanę skrytykowana, albo sprowadzona dosyć nieprzyjemnie na ziemię. Praca: 10 Buław, XIX SŁOŃCE, 8 Kielichów Obowiązków będę miała dużo, praca na zleceniu w tygodniu i jarmarki w weekendy, nie wiem czy będę miała chociaz 1 wolny dzień w maju ale przyniesie to efekty i chyba zacznę poszerzać horyzonty w sensie zajmnę sie czyms jeszcze, nowym. Finanse: As Monet, Rycerz Buław, 4 Buław Będzie bardzo dobrze,to co robię przyniesie mi całkiem porządne dochody. Możliwe, że kupię coś dla domu. Uczucia: Królowa Monet, IX PUSTELNIK, 4 Kielichów Dalej singielka, brak perspektyw nawet na poznanie kogoś, może doskwierać mi tęsknota i poczucie osamotnienia. Dom i otoczenie: XVII GWIAZDA, 5 Buław, 10 Buław Może za mało w domu będę bywała i poświęcała czas domownikom i z tego powodu jakies kłótnie będą. Niespodzianka: X KOŁO FORTUNY, 4 Buław, As Mieczy Niespodziewane odwiedziny, Ostrzeżenie: 8 Kielichów, 9 Monet, XIII ŚMIERĆ Żebym nie dała skusić się na jakąs wyjątkowa okazję i nie straciła przy tym sporej sumy pieniędzy. Inne interpretacje mile widziane 1 Cytuj
panna.marta Napisano 30 Kwietnia 2025 Napisano 30 Kwietnia 2025 W dniu 25.04.2025 o 15:32, Ceres napisał: Aura: As Buław, 3 Mieczy, XXI ŚWIAT Jakąś przykra sytuacja, ale nie wiem czemu skojarzyło mi się z podróża. Praca: 10 Buław, XIX SŁOŃCE, 8 Kielichów Dużo pracy, troche stresu i jakas niestabilność emocjonalna. Finanse: As Monet, Rycerz Buław, 4 Buław Jakas dobra informacja na temat finansów. Uczucia: Królowa Monet, IX PUSTELNIK, 4 Kielichów Samotność, ale taka trochę jakbyś potrzebowała chwili dla siebie. Dom i otoczenie: XVII GWIAZDA, 5 Buław, 10 Buław Dużo pracy może przy dziecku Niespodzianka: X KOŁO FORTUNY, 4 Buław, As Mieczy Niespodziewane odwiedziny, Ostrzeżenie: 8 Kielichów, 9 Monet, XIII ŚMIERĆ Ja bym tutaj nie dala się sprowokować, ponieść emocjom 1 Cytuj
Ceres Napisano 30 Kwietnia 2025 Autor Napisano 30 Kwietnia 2025 4 godziny temu, panna.marta napisał: Ostrzeżenie: 8 Kielichów, 9 Monet, XIII ŚMIERĆ Ja bym tutaj nie dala się sprowokować, ponieść emocjom HA jestem jak dynamit zza krótkim lontem :D Cytuj
mezza Napisano 1 Maja 2025 Napisano 1 Maja 2025 W dniu 25.04.2025 o 15:32, Ceres napisał: 46 lat, samotna matka, bez faceta, dwa etaty zlecenie i rękodzielnik jarmarkowy. Wiem, że wcześnie ale kwiecień był tragiczny trochę i chciałabym wiedzieć czy maj będzie lepszy. Aura: As Buław, 3 Mieczy, XXI ŚWIAT Może przyjść jakas nieprzyjemna informacja, która pozwoli Ci zamknac jakas sprawę. Praca: 10 Buław, XIX SŁOŃCE, 8 Kielichów Będziesz miała duzo na głowie i momentami czuć się przytłoczona, ale ogólnie powinnam być ok. Jakies wyjazdy się szykują. Finanse: As Monet, Rycerz Buław, 4 Buław Tak, będziesz dobrze sobie radziła finansowo. Bedzie powod do celebracji. Uczucia: Królowa Monet, IX PUSTELNIK, 4 Kielichów Skupisz się na pracy. Nie będziesz widziala okazji nawet jeśli takie się pojawią. Dom i otoczenie: XVII GWIAZDA, 5 Buław, 10 Buław Tutaj znow coś, co miało być twoja regeneracja okaże się powodem do spięć. Sporo obowiązków przy domu lub rodzinie. Niespodzianka: X KOŁO FORTUNY, 4 Buław, As Mieczy Zaproszenie na jakieś wyjście, uroczystosc Ostrzeżenie: 8 Kielichów, 9 Monet, XIII ŚMIERĆ Uważaj na wyjazd w jakies miejsce, bo może być nie tym, co oczekujesz Inne interpretacje mile widziane 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi