Artemidaa Napisano 12 Maja 2025 Napisano 12 Maja 2025 Witajcie! Miałam dzisiejszej nocy sen o mężczyznie z przeszłości, bardzo odległej przeszłości, jest to dla mnie o tyle dziwne, bo w ogóle o nim nie myślę, miałam z nim bardzo krótki romans kilka lat temu, zakończony został nagle, kompletnie nia pasowaliśmy do siebie, drażnił mnie swoją osobą, poza porywamy namiętności nic nas nie łączyło, w tym śnie przyjechał do mnie czym mnie zaskoczył i uprawialiśmy sex w łazience w moim domu, ogólnie była jakaś impreza w domu, było sporo ludzi, nie pamiętam dobrze tych ludzi, ale jego zapamiętałam bardzo dobrze, jego postać była wyrazista. Jak myślicie co to może oznaczać? Czy to jakiś znak? Mam zwrócić uwagę większą na coś z przeszłości? Może chodzi o jakieś stare wzorce? Mam takie poczucie, że jest to istotny sen, zwłaszcza że dzisiejszej nocy była pełnia. Pomożecie? Cytuj
italiana Napisano 22 Maja 2025 Napisano 22 Maja 2025 Mi tez sie zdarza, ze snie o ludziach z ktorymi nie mam kontaktu od lat, np. osobach ze szkoly. Zazwyczaj oznacza to, ze cos z przeszlosci pojawi sie w moim zyciu. Moze to byc wiadomosc od czlonka rodziny, z ktorym mam rzadki kontakt. Moze ten mezczyzna intensywnie o tobie mysli i dlatego ten sen. 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 31 Maja 2025 Autor Napisano 31 Maja 2025 Dzięki za odpowiedź @italiana ostatnio często śnią mi się ludzie z przeszłości 🙂 coś musi być na rzeczy. Co do tego snu być może akurat on mnie wpominał w myślach z jakiejś przyczyny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi