Roksana24 Napisano 16 Maja 2025 Napisano 16 Maja 2025 Dzień dobry wszystkim! Dzisiejszego dnia miałam bardzo dziwny sen, zaciekawiło mnie jego znaczenie i bardzo prosiłabym o pomoc w jego interpretacji. Sen polegał na tym, że postanowiłam pomóc pewnej rodzinie, nie pamiętam całości tego snu, wiem, że robiłam wszystko aby pomóc im przeżyć, głównie pamiętam koniec snu, ponieważ to przez niego się przebudziłam o godzinie 5 rano, stałam w rozwalonym domu ( cały sen się w nim toczył ) za mną stał chłopak, którego udało mi się uratować, pamiętam, że miałam nadzieję, że udało mi się uratować ich wszystkich, czułam ulgę, gdy nagle zobaczyłam jak idą w moim kierunku trzy kobiety, jedna w średnim wieku i dwie młodsze ( to również im chciałam pomóc) jedna z nich stanęła na przeciwko mnie spojrzała prosto w moje oczy, a jej ciało się rozkładało, wyminęła mnie, a za nią poszły dwie kobiety, które również spojrzały mi prosto w oczy, obróciłam się za nimi i miałam świadomość, że nie chcę widzieć jak za chwilę umrą. Wtedy się obudziłam. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w interpretacji tego, przeczytałam jedynie że może to oznaczać mój wewnętrzny niepokój, natomiast dziwnym faktem jest, iż moja rodzina włącznie z mną składa się z trzech kobiet, myślę że to może mieć z tym coś wspólnego, choć to jedynie moje spekulacje. Z góry dziękuję bardzo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi