Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

46 lat, samotna matka, bez faceta, dwa etaty zlecenie i rękodzielnik jarmarkowy, zlecenie wygasa z końcem czerwca i nie będzie przedłużone. Maj był mimo zapowiedzi kart kiepski, ciekawi mnie czy czerwiec coś polepszy.

Aura:  XIX SŁOŃCE, 4 Mieczy, V KAPŁAN HB X KOŁO FORTUNY

Przemęczenie i dojście do wniosku, że potrzebuję odpoczynku. Tak mi sie kojarzy jakbym szukała wyjścia z jakiejś sytuacji i dojde do wniosku, że potrzeba mi nabrać dystansu i odpocząć.  W HB KOŁO czyli koniec jednego a początek drugiego cyklu. Pracowałam w tej samej firmie rok, mimo że prace lubiłam to juz mi sie tam nudziło i niechętnie do niej zazwyczaj chodziłam. Z jednej strony troche szkoda z drugiej troche się cieszę, że umowa sie konczy. Będzie mi to chodziło po głowie przez cały miesiąc.

Praca:  Paź buław, XVIII KSIĘŻYC, 8 buław

Koniec zlecenia otworzy przedemną nowe możliwości, pomysły, które zaczna się realizować

Finanse:  Paź Buław, 6 Kielichów, Król Buław

Król Buław to zapewne mój szef od zlecenia, razem z 6 kielichów odejda w przeszłość, spadna mi dochody, ale jest sezon letni i sporo jarmarków, na których powinnam zarobić.

Uczucia: Król Monet, As Monet, 4 Buław

Będzie jakaś okazja albo zawrę znajomośc z kimś kto może stworzyć szansę na jakąs relacje.

Dom i otoczenie:  Paź Kielichów, XVIII KSIĘŻYC, 6 Monet

Będę dogadywała się z domownikami, komuś udziele wsparcia, obstawiam, że dziecku.

Niespodzianka: 10 Kielichów, Królowa KIelichów, XIV UMIARKOWANIE

Takie leniuchowanie w domu mi sie skojarzyło, odpuszczę część wyjazdów i posiedze w domu

Ostrzeżenie: 8 Monet, XIV UMIARKOWANIE, 10 Buław

Na to żeby nie popadać w zbytnie rozleniwienie, bo potem będzie duzo do nadgonienia

• 2 miesiące temu...
Napisano

weryfikacja

Aura:  XIX SŁOŃCE, 4 Mieczy, V KAPŁAN HB X KOŁO FORTUNY

Przemęczenie i dojście do wniosku, że potrzebuję odpoczynku. Tak mi sie kojarzy jakbym szukała wyjścia z jakiejś sytuacji i dojde do wniosku, że potrzeba mi nabrać dystansu i odpocząć.  W HB KOŁO czyli koniec jednego a początek drugiego cyklu. Pracowałam w tej samej firmie rok, mimo że prace lubiłam to juz mi sie tam nudziło i niechętnie do niej zazwyczaj chodziłam. Z jednej strony troche szkoda z drugiej troche się cieszę, że umowa sie konczy. Będzie mi to chodziło po głowie przez cały miesiąc.

Koniec umowy i koniec pracypo roku w tej samej firmie

Praca:  Paź buław, XVIII KSIĘŻYC, 8 buław

Koniec zlecenia otworzy przedemną nowe możliwości, pomysły, które zaczna się realizować

Finanse:  Paź Buław, 6 Kielichów, Król Buław

Król Buław to zapewne mój szef od zlecenia, razem z 6 kielichów odejda w przeszłość, spadna mi dochody, ale jest sezon letni i sporo jarmarków, na których powinnam zarobić.

Dochody były kiepskie w czerwcu

Uczucia: Król Monet, As Monet, 4 Buław

Będzie jakaś okazja albo zawrę znajomośc z kimś kto może stworzyć szansę na jakąs relacje.

Nic sie nie wydarzyło, przez remont nawet uczucia mi w głowie nie były

Dom i otoczenie:  Paź Kielichów, XVIII KSIĘŻYC, 6 Monet

Będę dogadywała się z domownikami, komuś udziele wsparcia, obstawiam, że dziecku.

W domu remont, brat zachorował, wylądował w szpitalu i mama do niego wyjechała na dłużej

Niespodzianka: 10 Kielichów, Królowa KIelichów, XIV UMIARKOWANIE

Takie leniuchowanie w domu mi sie skojarzyło, odpuszczę część wyjazdów i posiedze w domu

Choroba u brata i pobyt w szpitalu,, powrót z daleka na lawecie.

Ostrzeżenie: 8 Monet, XIV UMIARKOWANIE, 10 Buław

Na to żeby nie popadać w zbytnie rozleniwienie, bo potem będzie duzo do nadgonienia

• Dziękuję 1
  • Ismer zmienił tytuł na Cereskowy czerwiec 2025 ZWERYFIKOWANE