Lena87 Napisano 29 Maja 2025 Napisano 29 Maja 2025 Cześć od jakiegoś czasu mam taki sen, który jest bardzo realny, zaczęłam trochę o tym czytać i się przestraszyłam. Zaczęło się to rok temu, wiedziałam, że śpię i unosiłam się delikatnie nad łóżkiem, widziałam mojego śpiącego męża i nagle poczułam, że coś na mnie napiera mocno od tyłu tak jakby położył się na mnie mężczyzna. Czułam taki charakterystyczny ciężar mężczyzny, i zaczął mnie pieścić. To było tak realne, że się przestraszyłam, że ktoś jest w pokoju i obudziłam. Od tamtej pory miałam tak kilkukrotnie ostatnio dziś w nocy. Ostatnie dwa sny były bardzo podobne bo obecnie mam małe dziecko i śpi ze mną w łóżku. I w tych ostatnich dwóch snach zaczynało się tak, że łóżko tak jakby się wydłużało, dziecko oddalało, a ja znowu czułam na sobie ten ciężar od tyłu i zaczynały się pieszczoty. Przedostatnio nawet usłyszałam głos bo dziecko w śnie jak zaczęłam się oddalać zaczęło płakać i taki męski niski głos zapytał czy coś je boli. Wtedy też dosłownie poczułam członek który chciał we mnie wejść. Dziś znowu miałam taki sen dziecko zaczęło się oddalać, coś zaczęło mnie mocno od tyłu napierać, ale ja krzycząc na niego w tym śnie zaczęłam z całej siły ,,biec" do dziecka. Nigdy nie widzę postaci, zawsze jest od tyłu i pierwsze co czuje to właśnie ciężar ciała i napierania. Czy to może być inkub? A jeżeli tak to jak się go pozbyć. Pieszczoty są przyjemne, ale to zawsze jest jednocześnie tak duży lęk przed tym czymś, że chcę się tego pozbyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi