Maxii Napisano 7 Czerwca 2025 Napisano 7 Czerwca 2025 Poznałam nowego pana i relacja zaczyna się obiecująco. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę w związku z X? 10 mieczy, Kapłan, Rycerz denarów Jak myślicie, czy 10 mieczy na wstępie przekreśla wszystko? Pan ma spokojne usposobienie, on na wszystko ma czas, a ja lubię mieć poplanowane rzeczy i muszę się mocno hamować, żeby nie wejść w męską energie i zostawić mu pole do wyjścia z inicjatywa spotkania. (To początek; potem chętnie będę sama proponowala) Tu bym musiała mocno nad tym popracować. Pozostałe karty są raczej okej, jest tu spokój, poważne podejście, jakieś plany, budowanie relacji... Jak to widzicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Czerwca 2025 Maestro Napisano 9 Czerwca 2025 Wg mnie nie będziesz z nim.On ma swoje przyzwyczajenia,lubi jak wszystko idzie po jego myśli,może być typem samotnika,lubi też mocno narzucać swoje zdanie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi