Artemidaa Napisano 13 Czerwca 2025 Napisano 13 Czerwca 2025 Zadałam pytanie: Co mnie mnie zaskoczył w najbliższym czasie 3 karty Sprawiedliwość, as pucharów, Król Buław Proszę o pomoc w interpretacji 🙂 Odbieram te karty bardzo pozytywnie. Cytuj
Piko Napisano 16 Czerwca 2025 Napisano 16 Czerwca 2025 W dniu 13.06.2025 o 22:16, Artemidaa napisał: Zadałam pytanie: Co mnie mnie zaskoczył w najbliższym czasie 3 karty Sprawiedliwość, as pucharów, Król Buław Być może spotkanie jakiegoś uczciwego, dowcipnego mężczyzny … 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 16 Czerwca 2025 Autor Napisano 16 Czerwca 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, Piko napisał: Być może spotkanie jakiegoś uczciwego, dowcipnego mężczyzny … A faktycznie 😅 spotkałam w weekend takiego mężczyznę, niestety nie byłam sama i kontakt się urwał, ale widać było że ma ochotę pogadać dłużej, nawet powiedziałabym że czułam lekki flirt Edytowane 16 Czerwca 2025 przez Artemidaa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi