Ceres Napisano 26 Czerwca 2025 Napisano 26 Czerwca 2025 (edytowane) 46 lat, samotna matka, bez faceta, rękodzielnik jarmarkowy, Maj był ciężki, czerwiec jeszcze gorszy. Lipiec? Aura: Król Monet, 4 buław Będzie mi się kręciło wokół zdobywania pieniędzy, na remont, na naprawę samochodu itp. Praca - Jarmarki: 9 Kielichów, 8 Buław Tu będzie świetnie, będe zadowolona, tak jakbym robiła to co lubię i zaczeła na tym zarabiać. Finanse: 10 Mieczy, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, 3 Monet Jakaś trudna decyzja finansowa, mam w lipcu remont do dokończenia, oc za auto, opony nowe musze kupić i jeszcze chciałam pojechac na urlop chociaż tydzień. Chyba z czegoś będe musiała zrezygnować, bo braknie kasy i nie będzie mi to odpowiadało. Urlop: 6 Kielichów, VII RYDWAN, 5 Kielichów Chciałam pojechac na tydzień nad morze a po drodze na 2 dniowy jarmark żeby częśc wyjazdu mi się zwróciła. Po kartach bym powiedziała, że pojade w miejsce,w którym juz byłam ale będe rozczarowana, może pogoda będzie brzydka a może na tym jarmarku nic nie zarobię lub mało. Uczucia: Królowa Buław, 3 Mieczy Ktoś mnie rozczaruje, zrani, zrazi do siebie. Dom i otoczenie: As Monet, 7 Mieczy remont sie przeciągnie Niespodzianka: 6 buław, XIX SŁOŃCE Poradze sobie z czymś może z aktualnymi problemami finansowymi Ostrzeżenie: XIII ŚMIERĆ, 6 Mieczy, 9 Monet Moja podróż nad morze może okazać sie bardziej kosztowna niż na początku wyglądało. Edytowane 26 Czerwca 2025 przez Ceres Cytuj
Ceres Napisano 1 Sierpnia 2025 Autor Napisano 1 Sierpnia 2025 Weryikacja 46 lat, samotna matka, bez faceta, rękodzielnik jarmarkowy, Maj był ciężki, czerwiec jeszcze gorszy. Lipiec? Aura: Król Monet, 4 buław Będzie mi się kręciło wokół zdobywania pieniędzy, na remont, na naprawę samochodu itp. Praca - Jarmarki: 9 Kielichów, 8 Buław Tu będzie świetnie, będe zadowolona, tak jakbym robiła to co lubię i zaczeła na tym zarabiać. Przez 2/3 miesiąca było super a potem wtopa finansowa na koniec miesiąca. Finanse: 10 Mieczy, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, 3 Monet Jakaś trudna decyzja finansowa, mam w lipcu remont do dokończenia, oc za auto, opony nowe musze kupić i jeszcze chciałam pojechac na urlop chociaż tydzień. Chyba z czegoś będe musiała zrezygnować, bo braknie kasy i nie będzie mi to odpowiadało. Urlop: 6 Kielichów, VII RYDWAN, 5 Kielichów Chciałam pojechac na tydzień nad morze a po drodze na 2 dniowy jarmark żeby częśc wyjazdu mi się zwróciła. Po kartach bym powiedziała, że pojade w miejsce,w którym juz byłam ale będe rozczarowana, może pogoda będzie brzydka a może na tym jarmarku nic nie zarobię lub mało. Wyjazd nie doszedł do skutku,pogoda mnie odstraszyła Uczucia: Królowa Buław, 3 Mieczy Ktoś mnie rozczaruje, zrani, zrazi do siebie. Rozczarowanie pewnymi znajomymi Dom i otoczenie: As Monet, 7 Mieczy remont sie przeciągnie Niespodzianka: 6 buław, XIX SŁOŃCE Poradze sobie z czymś może z aktualnymi problemami finansowymi Ostrzeżenie: XIII ŚMIERĆ, 6 Mieczy, 9 Monet Moja podróż nad morze może okazać sie bardziej kosztowna niż na początku wyglądało. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi