Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat znaczenia imienia Wiktoria : Kobieta o tym imieniu jest wszechstronnie utalentowaną osobą zwłaszcza w dziedzinie nauk humanistycznych. W wielu dziedzinach życia zwycięża, dzięki swej pracowitości, zaparciu w dążeniu do celu i uporowi, jaki ją cechuje. Jest niewiastą o wielkiej intuicji, ustabilizowanych przekonaniach religijnych, autorytatywnym charakterze i mocnym postanowieniu służenia społeczności. Jest tolerancyjna, skłonna uznawać racje innych. Posiada duże umiejętności przystosowania się do nowego otoczenia i innych warunków. Wiele przebywa na łonie natury. Miłość traktuje jako na wyższe uczucie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noemu194emu Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 O fajnie,dzięki xD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negai Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 No racja. W większości to prawda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 podoba mi się to imię :> znam Wiktorie i pracowitość i upór to ich główna cecha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amaya_matsumoto Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 nie zgodziłabym się co do ustabilizowanych przekonań religijnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Tak jak wyżej, nie zgadzam się co do ustabilizowanych przekonań religijnych . Reszta się według mnie zgadza i pasuje do mnie - mam na imię Wiktoria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fo3kaa Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 moja córcia ma na imię Wiktoria .. hmmm.. ciekawe co czas pokaże jaką okaże się osóbką gdy bedzie dorosłą kobietką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 WIKTORIA Pochodzenie: łacińskie Liczba imienia: SZÓSTKA Znaczenie: zwyciężająca Znak zodiaku: Wodnik Planeta: Uran Imieniny: 20 Maj, 23 Grudzień Z pozoru surowa i zamknięta w sobie, posiada niezwykłą znajomość ludzkiej natury. Intuicyjnie czuje, co w życiu ma prawdziwą wartość, nieprzemijającą. Poczucie odpowiedzialności i stałość idei czynią z niej idealną opiekunkę domowego ogniska. Wiele zbłąkanych dusz pragnie jej towarzystwa, gdyż znajduje w nim ukojenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts