Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat znaczenia imienia Wojtek : Do celu zmierza zawsze prosta droga. Wyrządzonych mu przykrości na ogół nie zapomina. Osoba o tym imieniu jest człowiekiem energicznym, zaradnym i pracowitym. Ma starannie przemyślaną metodę pracy, umysł krytyczny, umiejący wszystko prawidłowo analizować. Ma też dobrze rozwinięty zmysł intuicji, dlatego też decyzje podejmuje szybko i trafnie. Do niektórych ludzi podchodzi z rezerwa i nieufnie. Wcześnie zakłada rodzinę, kocha żonę, lubi dzieci. W środowisku jest osoba porządna, szanowana, doceniana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melisanna Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Wcześnie zakłada rodzinę, kocha żonę, lubi dzieci. W środowisku jest osoba porządna, szanowana, doceniana. tak, zgadza się! więcej występuje cech pozytywnych, bynajmniej tyle mogę powiedzieć o tym imieniu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paralinka Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 No, z kochaniem żony i dzieci to będą wątpliwości w przypadku mojego znajomego.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zu. Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 pracowity jak najbardziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asper Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 (edited) "decyzje podejmuje szybko" u mnie tylko to się nie zgadza... decyzje zajmują mi wieki ; ) Edited April 14, 2010 by Asper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kfiatek Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Ojjj, nietrafione trochę - w moim przypadku z tą pracowitością to różnie bywa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts