ivi123 Napisano 28 Lipca 2025 Napisano 28 Lipca 2025 1.Obecna sytuacja pytającego. 7 monet Czekanie na lepsze czasy, na miłość. 2. Co psuje szyki, przeszkadza i blokuje pytającego.- 10 MONET Dobrze mi tak jak jest, strach przed zmianą i utrata tego 3.Co nad pytającym, istota rzeczy ? co koronuje układ - KRÓLOWA MONET Zajęłam się soba 4. Co pod pytającym ? przeszłość, tło sprawy - KAPLANKA Wyciszyłam się, przemyślałam pewne sprawy 5. Co za pytającym ? to stan obecny który już mija - SWIAT dobrałam 9 PUCHAROW 6. Co przed pytającym ? najbliższa przyszłość - KROL MIECZY pojawi się Pan stanowczy, chłodno myślący, może skrzywdzony przez kobiete 7. Co czeka pytającego ? jego aktualna pozycja życiowa- 6 MONET brak uczuć z mojej strony, może bardziej niechęć w pokazaniu czegokolwiek np że mi zależy 8. Jak pytającego widzą inni ? jego otoczenie i to na co może liczyć- 2 Miecze Jak mnie widzą? Widzą osobę, która nie wie w którą stronę ma pójść co robić 9. Nadzieje i obawy pytającego - 5 MIECZY obawiam się, że jak zwykle wszystko się skończy i rozejdzie 10. Podsumowanie ? ostateczny rezultat- Księżyc - dobrałam as Monet i 5 Monet Zostanę w strefie marzeń o czymś nowym, nie potrafię dać nic z uczuć od siebie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Listopada 2025 Maestro Napisano 9 Listopada 2025 Ja ten rozkład widzę tak,że Ty czekasz na kogoś z dobrą pozycja finansową.Kogos,na kim się będziesz mogła oprzeć,ale póki co nikogo takiego nie ma (7 monet kontra 10 monet) i nie jest Ci dobrze tak jak jest,to jest trochę okłamywanie samej siebie.Pojawi się ktoś,kto nie będzie chciał stałego związku w sensie ślubu.Poza tym facet sknerus. To będzie niepewna relacja,zresztą facet może być też w trakcie rozwodu lub tuż po nim i nie bardzo będzie chciał się z Tobą oficjalnie pokazywać - Księżyc. Koniec końców to może nie wyjść lub będzie trwało,ale nie poczujesz się spełniona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi