Ezlife Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Miałem ostatnio bardzo dziwny sen. Śniły mi się wielkie pomieszczenia, kompleksy tuneli, pokoi, holi (wszystkie miejsca były ogromne i puste) po których goniłem - polowałem - na sieroty. Cześć była ludźmi, a część nie. I w kółko powtarzałem "Wiara jest dla słabych", a dokładniej odpowiednik angielski "Faith is for the weak". Nie wiem skąd się to wzięło, ale niepokoi mnie fakt że byłem dość pochłonięty tym polowaniem (niemal jak fanatyk)
Gość winteer Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Ezlife Nie wiem jak Tobie, ale mnie się to skojarzyło z gonitwą myśli.. ujawnia też trudności z podołaniem odpowiedzialności.. jakbyś nie wierzył w powodzenie jakiegoś projektu.. ale pomimo tego podejmujesz walkę o niezależność (polowanie)
Ezlife Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Napisano 5 Sierpnia 2009 Cóż muszę przyznać że dbardzo często występuje u mnie konflikt osobowości. To znaczy część która jest dobra, lekko duszna, wrażliwa itp. z częścią która tak twardo stąpa po ziemi, jest zimna i obojętna (to właśnie jest u mnie tą dominującą). Interpretując sny doszedłem do takiego wniosku w każdym bądź razie. Lubie być niezależnym. Cały czas powtarzam sobie że wolności się nie dostaję, lecz się ją zdobywa. Jednak mimo wszystko trudno mi podążać w tym kierunku. Tak jak wspomniałaś/eś ciężko mi z podołaniem odpowiedzialności więc twoja interpretacja jest trafna Ale znać problem to jedno, a dojść do jego rozwiązania to drugie '
Gość winteer Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Cieszę się mogłam Ci w jakikolwiek sposób pomóc Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi