Artemidaa Napisano 13 Sierpnia 2025 Napisano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Śniło mi się że poznanałam mężczyznę na swojej posesji - pamiętam, że poszłam przestawić samochód, bo tak jakby w tle była impreza i dużo ludzi i samochodów stało, nie chciałam aby ktoś mi zastwaił auto więc je przestawiłam, ogólnie jakiś zamęt był. Jak wysiadłam ze swojego samochodu on stał swoim samochodem i chciał żebym weszła - spodobał mi się jego spokój, opanowanie i sposób w jaki do mnie mówił, błyszczały mu oczy, a gdzieś w tle był mój brat też ale potem gdzieś poszedł. Ten nowo poznany mężczyzna powiedział mi, że jest psychoterapeutą i opowiadał o zaburzaniach (mnie to ciekawiło, słuchałam uważnie) , potem szłam z nim gdzieś w jakieś inne miejsce, rozmawialiśmy dalej idąc... Pamiętam też jak wyglądał: był szczupły, wysoki, włosy ciemny blond, brąz, (raczej ciemne), taki większy nos, owłosienie na ciele i piękne duże błękitne oczy - jak się przypatrzyłam głębiej w nie to było coś w nich nietypowego, jakby plamy zieleni i ten błękit lśnił w tych oczach jak woda w słońcu - byłam zachwycona nimi - powiedziałam mu nawet, że ma piękne oczy, po chwili uprawialiśmy sex też (klika razy) i patrzyłam mu wtedy cały czas w te oczy, a one się jakby powiekszały jak patrzył na mnie. Ogólnie odczucia miałam bardzo pozytywne w śnie. Pomoże ktoś? 🙂 Będę wdzięczna bardzo... Moje przeczucia są takie, że może sen to zwiastun pozytywnych wydarzeń miłosnych, poznanie kogoś, jakoś mam uczucie, że to coś istotnego i dotyczy przyszłości. Te oczy mocno mi się zarysowały w pamięci. Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez Artemidaa 1 Cytuj
radek50 Napisano 25 Stycznia Napisano 25 Stycznia Sny potrafią działać czasem jak "pocieszyciel". Mogło Ci czegoś brakować w życiu albo wcześniej przeszłaś jakieś trudne i nieprzyjemne chwile. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi