Szept myśli Napisano 26 Listopada 2025 Napisano 26 Listopada 2025 Dlaczego Pan X ochłodził uczucia i kontakt jest mniejszy. 5 denarów Wieża Król Buław .Do Wieży dociagnelam kartu żeby sprawdzić co tutaj tak się zburzyło- 3 kielichy, Gwiazda. Ja tutaj widzę osoby trzecie a konkretnie babkę w tej gwieździe .Musiał kogoś poznać I zmienił podejście do relacji. Może czuł że to nie jest to czego oczekiwał. Jak to widzicie? 1 Cytuj
Romualda de Kocurko Napisano 28 Listopada 2025 Napisano 28 Listopada 2025 W dniu 26.11.2025 o 18:51, Szept myśli napisał: Dlaczego Pan X ochłodził uczucia i kontakt jest mniejszy. 5 denarów Wieża Król Buław .Do Wieży dociagnelam kartu żeby sprawdzić co tutaj tak się zburzyło- 3 kielichy, Gwiazda. Ja tutaj widzę osoby trzecie a konkretnie babkę w tej gwieździe .Musiał kogoś poznać I zmienił podejście do relacji. Może czuł że to nie jest to czego oczekiwał. Jak to widzicie? 5 Denarów to niedostatek materii - zbyt rzadki kontakt, za mało rozmów? Do Wieży dociągnięte 3 Kielichy - ta karta to imprezki, spotkania, świętowanie - może z różnymi kobietami - gdzie indziej pobiegła jego uwaga? I Król Buław wyrusza na podbój miłosny? Ja tak to widzę, spędza teraz czas z innymi kobietami, ma wiele okazji z racji okresu świątecznego (wigilie pracowe, te sprawy) :) Pozdrawiam 2 1 Cytuj
Elżbieta. Napisano 9 Grudnia 2025 Napisano 9 Grudnia 2025 W dniu 26.11.2025 o 18:51, Szept myśli napisał: Dlaczego Pan X ochłodził uczucia i kontakt jest mniejszy. 5 denarów Wieża Król Buław .Do Wieży dociagnelam kartu żeby sprawdzić co tutaj tak się zburzyło- 3 kielichy, Gwiazda. Ja tutaj widzę osoby trzecie a konkretnie babkę w tej gwieździe .Musiał kogoś poznać I zmienił podejście do relacji. Może czuł że to nie jest to czego oczekiwał. Jak to widzicie? W Wieży to kompletny krach. Zerwanie stosunków z powodu niewystarczających doznań, biedy emocjonalnej, być może nawet materialnej. Najwyraźniej panu ego i chuć uderzyły do głowy. Król Buław postanowił spełnić swoje senne mrzonki o swojej wielkości, możliwości, atrakcyjności....... w związku z czym jedna partnerka to dla niego zbyt mało. Może zamarzył o trójkącie. Tak czy siak, poszedł w tango *) 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi