Ana50 Napisano 11 Listopada 2025 Napisano 11 Listopada 2025 Zapytałam karty czy szef przeprosi mi za słowa które powiedział do mnie wypadł cesarz(wiadomo szef) Mag Rydwan 3bulawy zastanawiam się czy która z tych kart pokazuje rozmowę (ale właśnie taka bezpośrednia ten rodzaj kontaktu) czy temat rozejdzie się po kościach. Za tydzień dam znać czy była rozmowa … 1 Cytuj
Ana50 Napisano 19 Listopada 2025 Autor Napisano 19 Listopada 2025 Nic się nie wydarzyło zero jakiejkolwiek rozmowy a tym bardziej przeprosin. Cytuj
Szept myśli Napisano 24 Listopada 2025 Napisano 24 Listopada 2025 W dniu 19.11.2025 o 19:42, Ana50 napisał: Nic się nie wydarzyło zero jakiejkolwiek rozmowy a tym bardziej przeprosin. Cesarz bo tutaj odpowiedzią Jego postawa jest nieugięta 1 Cytuj
Romualda de Kocurko Napisano 24 Listopada 2025 Napisano 24 Listopada 2025 11 minut temu, Szept myśli napisał: Cesarz bo tutaj odpowiedzią Jego postawa jest nieugięta Wiadomo Cytuj
Elżbieta. Napisano 25 Listopada 2025 Napisano 25 Listopada 2025 W dniu 11.11.2025 o 14:28, Ana50 napisał: Zapytałam karty czy szef przeprosi mi za słowa które powiedział do mnie wypadł cesarz(wiadomo szef) Mag Rydwan 3bulawy zastanawiam się czy która z tych kart pokazuje rozmowę (ale właśnie taka bezpośrednia ten rodzaj kontaktu) czy temat rozejdzie się po kościach. Za tydzień dam znać czy była rozmowa … W dniu 19.11.2025 o 19:42, Ana50 napisał: Nic się nie wydarzyło zero jakiejkolwiek rozmowy a tym bardziej przeprosin. Co nie oznacza, że nie ma takiego zamiaru. W Magu Rydwanie oraz 3 Buławach szuka kontaktu jednak nie wprost. Cos tam sobie w głowie kombinuje jak wyjść z tej niezręcznej sytuacji w sposób pokrętny, żeby mu jednocześnie nie spadła korona z głowy ( Cesarz) . Obserwuje Cię. Uważam, że w jakiś zakamuflowany sposób zreflektuje się. 1 1 Cytuj
Elżbieta. Napisano 9 Grudnia 2025 Napisano 9 Grudnia 2025 W dniu 19.11.2025 o 19:42, Ana50 napisał: Nic się nie wydarzyło zero jakiejkolwiek rozmowy a tym bardziej przeprosin. Jak się sprawy mają ? Druga opcja - karty Mag Rydwan 3bulawy mogą wskazywać na obserwację Ciebie w celu znalezienia haka na Ciebie . Po osobie występującej w karcie Maga można spodziewać się różnych intencji, niekoniecznie dobrych. 1 Cytuj
Ana50 Napisano 20 Grudnia 2025 Autor Napisano 20 Grudnia 2025 W dniu 9.12.2025 o 10:57, Elżbieta. napisał: Jak się sprawy mają ? Druga opcja - karty Mag Rydwan 3bulawy mogą wskazywać na obserwację Ciebie w celu znalezienia haka na Ciebie . Po osobie występującej w karcie Maga można spodziewać się różnych intencji, niekoniecznie dobrych. Bez zmian,szef nie wrócił do tematu,.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi