Skocz do zawartości

śmierć, smutek, samotność

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Dziś miałam straszny sen. Śniło mi się, że ojciec przyjaciółki umarł. Ja wiedziałam, że to się stanie ale nic jej nie mówiłam. Ona jakoś pogodzona z tym była. Potem jakoś naszło mnie wspomnienie pogrzebu matki mojej koleżanki (najstraszniejszego na jakim byłam) - płakałam, ale potem jak już się oddalałam chciałam by widziały osoby z nim nie związane, że płaczę i przeszkadzało mi, że wszyscy też płaczą i nie będę jedną z niewielu. Później śniło mi się, że znajomy chciał mnie o coś zapytać o swojego kolegę ale nie wiedział jak to zrobić wszyscy wiedzieli o kogo chodzi ja się mogłam tylko domyślać. W końcu się nie zapytał. Później śniło mi się, że moi rodzice umarli. Nie wiem skąd ja miałam starszą siostrę, która miała się niby nami zająć, pomóc nam. Chciała bym szła z nią do notariusza, ja coś zaczęłam krzyczeć pyskować. Później czułam straszną rozpacz, ze zostałam sama jak palec. Czułam się bardzo nieporadnie, płakałam za mamą, tęskniłam do niej, nie chciałam wychodzić z domu ale wiedziałam, że muszę. Co to może oznaczać? Czy to był przypadkowy sen czy coś odzwierciedla? Bardzo proszę o pomoc w jego interpretacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...