Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ismer Napisano 24 Grudnia 2025 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 24 Grudnia 2025 Kochani, wraz z rokiem 2026 czyli nr 1 zaczyna się nowy uniwersalny dziewięcioletni cykl numerologiczny. Jest to impuls, bodziec, inicjatywa, "rok startów", zmian; rok, który sprzyja rozpoczęciu czegoś nowego, świeżego, innego niż było, czegoś nieprzewidzianego w założonym planie życiowym. Otwierają się nowe możliwości, szanse, przedsięwzięcia czy pomysły. W zależności od własnego roku indywidualnego zmiany te mogą być małe lub duże, mogą dotyczyć każdej dziedziny życia. Ale: działania powinny być przemyślane, rozsądne i odpowiedzialne, gdyż podjęte ważne decyzje mogą mieć wpływ na długo. Tak więc na te Boże Narodzenie życzymy Wam, a jakże po nowemu: Bajecznie magicznych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku a pod choinką mnóstwa wspaniałych życzy wszystkim Userom załoga Ezoforum :) 1 6 Cytuj
nastek96 Napisano 25 Grudnia 2025 Napisano 25 Grudnia 2025 Dziękujemy bardzo. Ja również życzę Wesołych Świąt i wspaniałej rodzinnej atmosfery 2 3 Cytuj
Weronika122 Napisano 25 Grudnia 2025 Napisano 25 Grudnia 2025 Dziękuję 🥰 i również chcę życzyć każdemu spokojnych, pełnych miłych momentów Świąt! A przede wszystkim spokoju i wiary w sercu oraz nieskończonego pokładu miłości do siebie i do ludzi 🤍 Samych cudów w tym czasie 🫶💫🎁❄️ 2 1 3 Cytuj
mrófka Napisano 25 Grudnia 2025 Napisano 25 Grudnia 2025 Dziękuję, cudne są te życzenia i super w punkt ✨️💫 I ja życzę wszystkim tego, co jest dla nich najlepsze w realizacji swojej drogi życiowej, spokoju w sercu i pokoju na świecie, zdrowia, które z reguły jest niedoceniane póki się nie zepsuje (Rej na to już dawno wpadł 😉) oraz łutu szczęścia w życiu 🎁🎁🎁 1 1 4 Cytuj
Elżbieta. Napisano 25 Grudnia 2025 Napisano 25 Grudnia 2025 (edytowane) W dniu 24.12.2025 o 14:00, Ismer napisał: Tak więc na te Boże Narodzenie życzymy Wam, a jakże po nowemu: Sprytnie i w sumie prawidłowo, jak przystało na forum o tematyce ezoterycznej W moim przypadku, rodzinnego Raka, ten tradycyjny wymiar, też już, niestety, odszedł do przeszłości. Synowie mają swoje rodziny i obchodzą je w nowoczesny sposób .... wyjeżdżają w świat. Bez całego zamieszania, garów, etc, co i mnie powoli też odpowiada. Trzech synów, trzy synowe i 6 wnuczek.... niektóre z partnerami..... takiej zgrai już bym nie ogarnęła. Przyłączam się do wszystkich życzeń....... każdemu według indywidualnych potrzeb Edytowane 29 Grudnia 2025 przez Ejbert poprawka, na zlecenie autorki 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi