Skocz do zawartości

Boże Narodzenie 2025

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękujemy bardzo. Ja również życzę Wesołych Świąt i wspaniałej rodzinnej atmosfery :serce:

• Lubię to! 2
  • Dziękuję 3
Napisano

Dziękuję 🥰 i również chcę życzyć każdemu spokojnych, pełnych miłych momentów Świąt! A przede wszystkim spokoju i wiary w sercu oraz nieskończonego pokładu miłości do siebie i do ludzi 🤍 Samych cudów w tym czasie 🫶💫🎁❄️

• Lubię to! 2
  • Cool 1
  • Dziękuję 3
Napisano

Dziękuję, cudne są te życzenia i super w punkt 💫

I ja życzę wszystkim tego, co jest dla nich najlepsze w realizacji swojej drogi życiowej,  spokoju w sercu i pokoju na świecie, zdrowia, które z reguły jest niedoceniane póki się nie zepsuje (Rej na to już dawno wpadł 😉) oraz łutu szczęścia w życiu 🎁🎁🎁

• Lubię to! 1
  • Cool 1
  • Dziękuję 4
Napisano (edytowane)
W dniu 24.12.2025 o 14:00, Ismer napisał:

Tak więc na te Boże Narodzenie życzymy Wam, a jakże :D po nowemu:

Sprytnie i w sumie prawidłowo,  jak przystało na forum o tematyce ezoterycznej :czarodziej::medal:

W moim przypadku, rodzinnego Raka, ten tradycyjny wymiar, też już, niestety, odszedł do przeszłości. Synowie mają swoje rodziny i obchodzą je w nowoczesny sposób .... wyjeżdżają w świat. Bez całego  zamieszania, garów, etc, co i  mnie powoli też odpowiada. Trzech synów, trzy synowe i 6 wnuczek.... niektóre z partnerami..... takiej zgrai już bym nie ogarnęła.:czarow:

Przyłączam się do wszystkich życzeń....... każdemu według indywidualnych potrzeb     :czarodziej:

Edytowane przez Ejbert
poprawka, na zlecenie autorki
  • Dziękuję 4