casper Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Witam. Jestem tu nowy. Od kilku lat uczę się wróżenia z kart klasycznych. Wiele wiem ale też wiele przede mną. Mam problemik mały i pytanko. Jak w kartach klasycznych oznacza się dzieci, ich płeć i ilość. Jeżeli ktoś może mi pomóc to bardzo proszę. Pozdrawiam casper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adventure111 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 mhm..z tego co wiem osoby młode i dzieci reprezentują walety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatrycze80 Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 ja jak stawiam na dzieci to pytam ile dana para bedzie miała dzieci as na poczatku oznacza brak dziecka badz przeszkody dama oznacza dziewczynke król syna kiedy na koncy wyjdzie as oznacza to koniec odległosci miedzy poszczególnymi kartami oznaczaja czas walet oznacza poronienie ,strate lub trudna ciąze to tak ogólnie napisałam wiadomo sekret tkwi w szczegółach mozesz zastosowac moja metodę ale dodaj tez cos od siebie bo najtrafniej wychodzi na swoich interpretacjach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts