Guest szarlotka Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Witam. Chciałabym prosić o interpretacje moich 2 snów. Z tydzień temu śniło mi się, że wyszedł z mojego ciała robak i mnie atakował. Bałam się go i chciałam go zabić. Jednak mi się nie udało(obudziłam się). Dzisiaj śnił mi się podobny sen. Teraz wyciągnęłam z moich oczu dwa czarne robaki które były martwe. Bardzo obrzydliwe te sny ;/ Nie wiem co one znaczą (czy cokolwiek coś znaczą może to wytwór mojej wyobraźni) Bardzo proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerxD Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Witam! Te robaki moga oznaczac jakies "demony" (wyrzuty sumienia) tkwiace w Tobie, ktorych chcesz sie pozbyc a nie mozesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 a moze widzialas cos czego nie powinnas byla widziec? moze zajrzalas gdzies nie powinnas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szarlotka Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 ale ja raczej nie mam wyrzutów sumienia nic złego ostatnio nie zrobiłam dziekuje za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts