JennyM Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Na samym początku ostrzegam, że ten sen był nieźle pokręcony, prawie nigdy takich nie mam.... Całą noc sniły mi się wampiry. Najpierw że idę przez last z matką i babcią i że skrecamy w ścieżkę. Idziemy a tam koło mojego brata, ojca i dziadka stoi grupka ludzi ubranych na czarno w czarnych płaszczach. Wystraszyłam się ich i zaczęłam uciekać, ale babcia z mamą powiedziały, że jestem głupia, przed czym uciekam, przecież tamci są w porządku. No i zostałam. Kolejne ujęcie to to, jak jesteśmy wszyscy uwięzieni przez tych facetów, którzy okazali się wampirami. Ja jakoś im uciekłam i zwiałam do domu. Kolejny sen:Jestem na swoim osiedlu i huśtam się na huśtawce. Nagle obok mnie przechodzi grupa ubranych na czarno. Już wiem kim są. Ale tym razem się ich nie bałam. Wręcz przeciwnie zeskoczyłam z huśtawki i zaczęłam z nimi rozmawiać. Nagle znalazłam się w moim pokoju. Siedziałam na swoim stołku od komputera a na moim łóżku leżał Bill Kaulitz (x_O) z jakimś kolesiem. Zaczęliśmy gadać. Wyszło na to, że obaj są wampirami a ten koleś jest gejem....x_O Nagle Bill wstaje i mówi że już późno, musi iść i na pytanie czy przyjdzie jutro a jak tak to w jakich godzinach odpowiedział że gdzieś tak 20,23 x_O Może mi ktoś wytłumaczyć co ten sen oznacza?! Wampiry ostatnio śniły mi się 10lat temu (nadal pamiętam ten sen) a B.K.....hmm....jakieś pół roku temu. Więc.....? Bendę wdzięczna za interpretację...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JennyM Posted August 21, 2006 Author Share Posted August 21, 2006 Hmm....Obecnie nie ma ludzi, którzy by mnie wykorzystywali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts