radek50 Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Prawdopodobnie w którymś sądnym momencie swojego życia możecie się natknąć na takie postacie: - Bóg który jest zawsze wszędzie i wie o nas więcej niż my sami o sobie. Może nie mieć rozpoznawalnego stałego ciała. Według mnie nie ma go. - Duch Święty który wszystko czuje i zaraz po Bogu jest najszybszą formą energii we wszechświecie. Sądzi nas już w trakcie naszego życia i ostatecznie razem z Bogiem. Raczej ma swoje stałe ciało. - Jezus Chrystus choć ma swoje niedoskonałości to gdy odchodził z tego świata jego ból był największy wśród naszych i Bóg bierze go za swego rodzaju punkt odniesienia do sądzenia nas. - Sądzi nas jeszcze jakaś ważna kobieta, niewiele o niej wiem. "Widziałem" ją jako osobę schodzącą z wysokich schodów, miała na sobie czerwoną długą suknię i przewieszoną skośnie szarfę z złotego puchu (była pokazana w kontekście królowej) Nie pokazało mi jej twarzy. Mogła to być Maria ale niekoniecznie. W którymś momencie pojawił się wątek "Czerwonej Róży" która ceni sobie szacunek do własnej osoby, ale nie mam przekonania kto kim jest. - Sądzimy się też My, sami między sobą. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Co znaczy, że widziałeś? To wiedza z Biblii, czy miałeś jakąś wizję? Cytuj
radek50 Napisano 24 Stycznia Autor Napisano 24 Stycznia 37 minut temu, nastek96 napisał: Co znaczy, że widziałeś? To wiedza z Biblii, czy miałeś jakąś wizję? Większość moich nietypowych informacji pochodzi z wizji sennych oraz z pogranicza snu i jawy. Wizje są sumą doświadczenia z mojego życia a opis odzwierciedla sumę. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 31 Stycznia Napisano 31 Stycznia (edytowane) Generalnie ja bym z dystansem podszedł do snów, bo widzi się w nich różne rzeczy. Wierzę, że w snach możemy dostać objawienia, mogą nam się ukazać różne osoby, ale często są to zwykłe sny, wybryk naszej wyobraźni. Warto dokładnie przemyśleć co widzimy Edytowane 31 Stycznia przez nastek96 1 1 Cytuj
radek50 Napisano 31 Stycznia Autor Napisano 31 Stycznia (edytowane) 10 godzin temu, nastek96 napisał: Generalnie ja bym z dystansem podszedł do snów, bo widzi się w nich różne rzeczy. Wierzę, że w danych możemy dostać objawienia, mogą nam się ukazać różne osoby, ale często są to zwykłe sny, wyrost naszej wyobraźni. Warto dokładnie przemyśleć co widzimy Sny potrafią manipulować człowiekiem by osiągnąć jakiś swój bliżej nam nieznany cel. "Lubią" przy tym posługiwać się wyimaginowanymi wizerunkami autorytetów. Edit: W snach może być coś takiego jak "sprawiedliwość lokalna" dotycząca naszej osoby i którą niejako łatwiej odczytać, i "sprawiedliwość globalna" sięgająca daleko w przeszłość która może dziwić i tworzyć więcej wątpliwości. Edytowane 31 Stycznia przez radek50 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi