rafcok Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 śniło mi się że byłem w domu (aktualnie jestem na obczyźnie) i że obudziłem się bo miałem iść do pracy, spojrzałem na zegarek w telefonie, na wyświetlaczu była godzina 3-cia w nocy a gdy wstałem z łóżka i spojrzałem przez okno był dzień, zastanawiałem się co jest grane ( 3-cia w nocy a tu jasno, popołudnie) ubrałem się i wyszedłem z domu bo moja Ś.P babcia powiedziała żebym poszedł do dziadka na działkę (miałem coś odebrać) ale ciągle myślałem o tym że mam iść do pracy ale nie wiedziałem czy przespałem 1 dzień czy co? i non stop patrzyłem na ten zegarek w telefonie co chwile a godzina nie zmieniała się ciągle była 03:00 co oznacza dlaczego ciągle musiałem na niego spoglądać i ta godzina 03:00 dlaczego akurat ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerxD Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Witam! Sadze ze masz do zalatwienia jakas sprawe z przeszlosci, o ktorej zapomniales lub stwierdziles ze jest juz zalatwiona te symbole moga do tego nawiazywac. Przypomnij sobie co miales zalatwic i to zrob. Pozdrawiam i powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Uzupełniając wypowiedź KillerxD Wygląda na to że masz do załatwienia jakąś sprawę i ze masz jeszcze sporo czasu, jednak okazuje sie że tak nie jest (zorientowałeś się że jest dzień) - uważaj aby nie przegapić czegoś waznego, jakiegoś terminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts